İnatla bir gün ANNE olacağım !

anaaam yazdıgım sey takılkıp gitmemiş, saol sehercim aldım tarifi, yaptım dolaba da attım, soguyo, içine de muz dogradım, inşallah güzell olur öptüm şekercim seni, bu seherin elinden ucan kacan kurtulmaz haberiniz ola

herkese iyi akşamlar

günaydın kızlaaaaaar, en birinci ben miyim bugün uykusuzluktan ölüyorum, sincap arama mahvetti beni

günaydın canlarım....ayşeciğim ramazandada çekilmiyo ya sincap falan :)))allah kolaylık versin arayanlara...

GÜnaydın herkese.

günaydın canlarım....ayşeciğim ramazandada çekilmiyo ya sincap falan :)))allah kolaylık versin arayanlara...

günaydın ayşem nasılsın canım sincap mı aradın evet ufukta bebek görüyorum :jeyyar:

oh beeee günaydın kızlar hoşgeldiniz
yasemincim valla ben orucu bıraktığım için ramazan sincabıma çok vurmadı, çünkü bu sene ramazanın daha ilk 10 gününde 2 kez migrenden iğne yedim, allah beni affetsin, ama gülsüm kızacak da benim o migren atağım geleceğine bi da rahim filmi çekilip ameliyat olabilirim, hiç abartmıyorum. bu yüzden de sincabı da düşünüp ilac almamalıyım diye orucu bıraktım.
gülsüüüm hala sövüyon mu kız banadelikafaduldennaniknanik

sinemcim inşallah canım benim yaa allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

o zaman rahat rahat ara ayşeciğim sincabını.....ne yapacaksın sağlığın daha önemli canım....ayşe yoksa gülsüme ağrısızmı oluyor rahim filmi dedin....

o zaman rahat rahat ara ayşeciğim sincabını.....ne yapacaksın sağlığın daha önemli canım....ayşe yoksa gülsüme ağrısızmı oluyor rahim filmi dedin....

evet:kedi: ama ben 2 kez çekildim, çok aman aman agrım olmadı, zırlamayın ulem, iki gün sonra dogum sancısına nasıl dayanacaksınız buna böyle mızıldarsanız:roflol:

kızlar çektirdim filmi.sonucu bugün kayınım alacak saat 10 da.ayşe dün epey sövdüm ama bugün iyiyim ya geçti artık sövmeye gerek kalmadı:roflol: son bikez jürinin önünde haykırabilirmiyim ayşeeeeeeeeeeeeee senin kaygananın ..............................:roflol:

devam eeeeeeet:roflol::roflol:

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Gülsümcüm inşallah sonucun temiz çıkar cnm benim
ayşecim inşallah sincabı bu sefer de bulursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…