evet canım ilk 3 ay uzun bı ultrasonla alttan muayne oluyosun ben de düşük olduğu için 15 gunde bır kontrol vardı nefret edıyodum
evet canım ilk 3 ay uzun bı ultrasonla alttan muayne oluyosun ben de düşük olduğu için 15 gunde bır kontrol vardı nefret edıyodum
aman oynak beyım çok fena olmuşun sen
seher beni her zaman alttan ultrasona sokuyo doktorum.hiç karından bakmadıki.ama hiç acımıyorum onda.bu bambaşka bişey ya bide ben ayşeye anlattım.bana çekenler bayandı şükür ama biri radyoloji doktoru biri kadın doğumcuymuş ama bana pek bilgili tecrübeli gibi gelmediler.ve o uzun çubuğu bana soktu kız sonra azcık ilaç gönderdi o an az acımıştım sonra masayı indirip röntgeni karnımın üstüne getirecek masa bozuluyo ben 2-3 dk öle bekliyorum kız bana diyoki ne kadar şansızsın bayan töbe töbe.sonra bi çocuk çağırdılar masayı düzeltti şükür.tekrar ilacı veriyo bu sefer inşallah çıkmaz içinde kalmaz diye bişey diyo sonra bana iyimisin gibi sorular soruyo.o ilacı nasıl hissediyorum öyle yavaş yavaş vermiyo ilacı birden verdiği gibi ben delirdim.sonra o içimde kalacak olan her neyse çıkmışmı diye soru benim şeyimin başındaki bilgisayardan bakanda yok yok dedi ayy orda rahatladım.sonra kız çıkardı ben kalkamıyorum zaten bayılma gibi bir huyum var hemen mideme dokunur böyle şeyler.artı ishal olmuşum.dedim yardım edin ne olur lavaboya gitmek istiyorum.götürdü kız beni lavaboya orda oturdum bi 3-4 dk yavaş yavaş kendime geldim.
GeÇmİŞ olsun gÜlÜm saĞol ayŞem bİr araŞtırırsan sevİnİrİm
benim kendi doktorum çekseydi yine acırdım ama bu kadar olmazdı sanırım.çünkü o çok dikkat ediyo canını acıtmayayım diye.neyse olduda bitti maşallah.:roflol:
ben 300 milyon verdim ama değdi canım kendi dr um çekti beni sakinleştire sakinleştire ona ragmen çok kötüydü....
kız oynak beyı benım turşu olmadımı daha:kedi:
ben fakültede çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?