İnatla bir gün ANNE olacağım !

napem canım bu cocukluk arkadasım ankaradan, dershane yayınları var, sivasta bayilik alacaklar, bir gece kalacaklar zannımca, annesiyle geliyo, napalım, allah yokluklarını göstermesin, hem merak etme sen, sincabı aradık biz))

ben ufak ufak kaçar kızlar gidip uzanayım bakmayın çok önemli bi operasyon diil ama yinede anestesi ve ameliyat yani bide hayatımda ilk defa bi hastane odasında hasta olarak bulundum psikolojiside kolay değilmiş. allah gerçek hastalara yardım etsin. kasıklarım ağrıyo hafiften. çok öptüm sizi yarın yine gelirim. sizi çok seven arkadaşınız şebnem

canııım inşallah bir daha ki hastaneye yatman dogum sırasında olur, onda da yatmana gerek kalmadan bir nefeste doguruverirsin bebişleri inşallah, hadi iyi istirahatler sana

seherciiim sen de mi burdasııın benim ankaradan misafirlerim geliyo gece 2 gibi burda olacakalr onlara hazrılık yaptım da bi de bakayım dedim napıyosun sehercim?
hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana selamlar misafirlerinede

napalım şebo cadı hala ayakta babasıyla oynuyo şimdi koca gun benım canıma okuyunca
yerim senin cadını ne güzel bir manzaradır kimbilir darısı başımıza

iki arada bi derede bulmuşsunuzdur sincabı inşallah
:Saruboceq:

he o zaman tamam ayşem sincap arandıysa no problem bende gelemmikaydirigubbakcemile3

amin inşallah ayşecim önce sen sonra oynak beyımızden gelsin guzel haberler bu gerçi hepinizden gelsin allahım sesimizi duysun

amin inşallah ayşecim önce sen sonra oynak beyımızden gelsin guzel haberler bu gerçi hepinizden gelsin allahım sesimizi duysun

amiin duyuyo zaten ben biliyorum, yok kız ben cok agrı sancı cekmedim, önce gülsümcüme versin rabbim, o cok zırladı bu ay:roflol: nasıl olsa yok ya atayım arkasından bu ay esradan ümitliyim ben, hayırlısı olsun şaka bi yanakaydirigubbakcemile2

canım benim hadi inşallah bu mübarek ayda inşallah allahım meleklerini gönderecek duamız seninle...

esra kız uyumadın mı sende...hadi benim tontik uyumuyo onu sallıyom...sen niye burdasın..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim kimsecikler yok sayfada
esra kız bizim memlekete gidiyomuşsunuz ay belki bende giderim ama belli değil gidersem haberleşelimde görüşürüz canım

tamam canım ayın 18 i akşam gidiom 25 eylül akşam dönmek için yola çıkıom tabiki görüşürüz canım özelden tlf verelim birbirimize beni eşim bırakır ikimizinde müsait olduğu ve uygun olduğu bi gün gezer foto çeker kızlara gösteririz

sahi nolmuş bu ay hepiniz benden ümitlisiniz ama ben ümitli değilim kızlar şaka maka bi yana hem sülük gibi akıntı hemde arada kahverengi lekeler var benek benek anlamadım gitti

canım teyzemler ist dan geldiler annemde yemeğeydiler bende eşimle geldim tuttular zorla bırakmadıları sahur yapcaz babam eve atcak bizi yerim ben o tontinii

aslında mervecim bende evde net yok olsa gece hep oturuoz kocişle sahura kadar oda bende uyudukmu uyanınca bişi yiyemioz ondan böle yapıoz

bize nüspet mi yapcaanız foto falan...bizdedünürümle çektiririk demi kız dünür...
hadi esracım bu ay yüzümüzü kara çıkarma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…