valla bendekı cadı uyusun dıye bakıyo ayşem yerde çığlık çığlığa gidiyo mart kedileri gibi zilli hamarat ayşem benım ne mısafırı yav gece gece gene sendede bu misafir bıtmıyo bırahat arayamıyonuz su sincapı
ben ufak ufak kaçar kızlar gidip uzanayım bakmayın çok önemli bi operasyon diil ama yinede anestesi ve ameliyat yani bide hayatımda ilk defa bi hastane odasında hasta olarak bulundum psikolojiside kolay değilmiş. allah gerçek hastalara yardım etsin. kasıklarım ağrıyo hafiften. çok öptüm sizi yarın yine gelirim. sizi çok seven arkadaşınız şebnem
hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana selamlar misafirlerinedeseherciiim sen de mi burdasııınbenim ankaradan misafirlerim geliyo gece 2 gibi burda olacakalr onlara hazrılık yaptım da bi de bakayım dedim napıyosun sehercim?
yerim senin cadını ne güzel bir manzaradır kimbilir darısı başımızanapalım şebo cadı hala ayakta babasıyla oynuyo şimdi koca gun benım canıma okuyunca
iki arada bi derede bulmuşsunuzdur sincabı inşallahnapem canım bu cocukluk arkadasım ankaradan, dershane yayınları var, sivasta bayilik alacaklar, bir gece kalacaklar zannımca, annesiyle geliyo, napalım, allah yokluklarını göstermesin, hem merak etme sen, sincabı aradık biz))
amin inşallah ayşecim önce sen sonra oynak beyımızden gelsin guzel haberler bu gerçi hepinizden gelsin allahım sesimizi duysun
he o zaman tamam ayşem sincap arandıysa no problem bende gelemmikaydirigubbakcemile3
selam kızlar bugün dört tane yumurtam toplandı. ikisi iyi ikisi yarın belli olacak. umarım dördüde iyi olur ve perşembe yada cuma günü umuda yolculuğumuz başlar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüldünüzzzzz
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim kimsecikler yok sayfada
esra kız bizim memlekete gidiyomuşsunuz ay belki bende giderim ama belli değil gidersem haberleşelimde görüşürüz canım
amiin duyuyo zaten ben biliyorum, yok kız ben cok agrı sancı cekmedim, önce gülsümcüme versin rabbim, o cok zırladı bu ay:roflol: nasıl olsa yok ya atayım arkasındanbu ay esradan ümitliyim ben, hayırlısı olsun şaka bi yanakaydirigubbakcemile2
tamam canım ayın 18 i akşam gidiom 25 eylül akşam dönmek için yola çıkıom tabiki görüşürüz canım özelden tlf verelim birbirimize beni eşim bırakır ikimizinde müsait olduğu ve uygun olduğu bi gün gezer foto çeker kızlara gösteririz
sahi nolmuş bu ay hepiniz benden ümitlisiniz ama ben ümitli değilim kızlar şaka maka bi yana hem sülük gibi akıntı hemde arada kahverengi lekeler var benek benek anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?