İnatla bir gün ANNE olacağım !

gelmezmıyım hıç ayıp ettın sen kalk ızmırden gel ben gemlıkten gelemeyeyım olurmu hıç

merve 2 bende mersine gidiom bayrama sözde ama gezcem bol bol inş

sende pınarla sinemin memlekete gidiyon haa...hedi bol bol gez bizim yerimizede...
esracım hediyeni her gören hayran..çok özel bi hediye yaratmışsın isimleri yazdırarak...gerçekten bi kere daha çok teşekkürler...

esracım bir dahaki seferee inşallah sen de mardinde olursun da görüşürüz, mervecim de haklı hediyen cok güzel ve özel güle güle kullan mervecim.

allah anacığına sağlık versin canyoldaşının..ama duasına yürekten katılıyorum...inşallahhhhhhhhhh...

gezerim gezerim eşim çok ii bilio mersini hediyemi belirlemiştim hep dua ediodum çocuğu olan birine çıksın ki isim yazdırıım die kısmet taa izmireymiş güle güle kullan canım gözlerim doluo sen böle konuşuncaa mafoldumben

esracım bir dahaki seferee inşallah sen de mardinde olursun da görüşürüz, mervecim de haklı hediyen cok güzel ve özel güle güle kullan mervecim.

inşallah gel beklerim hatta belki o zaman sincapla beraber gelmiş olursun ve burda beraber seçer sanada yaptırırız

mutluluktan dolsun hep gözlerin canım arkadaşım...allah sanada küçücük masum bi melek nasip etsin...aynından kendinede yaptır...

mutluluktan dolsun hep gözlerin canım arkadaşım...allah sanada küçücük masum bi melek nasip etsin...aynından kendinede yaptır...

amiin canım hele bi o gelsiin ah ah gelse annemlerin ilk torunu eşim tarafınında büyük oğullarını çocuğu olcak benim sıpam

kızlar ben mutfağa geçmek zorundayım..kuzey uyurken 2 kap yemek yapayım...

mervecim en şanslı sıpa seherin ki anacım bir ailenin bir oglundan torun seherden de ilk torun, tam gözbebeği sarı cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…