İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla benimkide kıymatlı olur herhal geç geliyo ya herkes merakta olur :roflol:nası bişey geliyo diye.

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim kimsecikler yok sayfada
esra kız bizim memlekete gidiyomuşsunuz ay belki bende giderim ama belli değil gidersem haberleşelimde görüşürüz canım

selam kızlar bugün dört tane yumurtam toplandı. ikisi iyi ikisi yarın belli olacak. umarım dördüde iyi olur ve perşembe yada cuma günü umuda yolculuğumuz başlar. dualarınızı eksik etmeyin. öpüldünüzzzzz

şebnem umarım umuda yolculuğunda meleklerin seninle olur...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...kucağın dolsun...mutluluğun daim olsun hayatım...

şebocum hadi hayırlı olsun, inşallah diğer iki yumurtan da sağlıklı olur, herşey yolunda tıkır tıkır gitsin canım benimopuyorumnanaktan

kızlaaarrr...kartopuma maşallah deyin...
maşallah senin kuzeyine allah yerim ben onu yaa tütütütü maşallah nazar değmez inşallah ne güzel oğlun var kız senin döndür poposunu bi ısırıyım.

hadi hayırlısı olsun şebocum meleklerın senınle olsun inşallah

anaa kimler varmış burda bende oturmuş yavaş yavaşşş geçmişi okuyodum sizi görünce şok oldum. saol bitanem amin canım
şebnem umarım umuda yolculuğunda meleklerin seninle olur...rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...kucağın dolsun...mutluluğun daim olsun hayatım...
amin canım amin saolun dualarınız kabul olsun şu mübarek ayda.
şebocum hadi hayırlı olsun, inşallah diğer iki yumurtan da sağlıklı olur, herşey yolunda tıkır tıkır gitsin canım benimopuyorumnanaktan
inşallah bi tanem inşallah gider hepimiz umudumuza kavuşuruz inşallah.

seherciiim sen de mi burdasııın benim ankaradan misafirlerim geliyo gece 2 gibi burda olacakalr onlara hazrılık yaptım da bi de bakayım dedim napıyosun sehercim?

napalım şebo cadı hala ayakta babasıyla oynuyo şimdi koca gun benım canıma okuyunca

valla bendekı cadı uyusun dıye bakıyo ayşem yerde çığlık çığlığa gidiyo mart kedileri gibi zilli hamarat ayşem benım ne mısafırı yav gece gece gene sendede bu misafir bıtmıyo bırahat arayamıyonuz su sincapı

şebooom destek ne kelime her daim yanındayız ve ve ve veeeee açıklıyorum ki seheeeeeer hediyeni aldım:) bir de gönderme faslını atlatırsak oh diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…