İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya gülsüm ben milleti oylayamıyorum baskalarını da oyla uyarı veriyo bakıyom bakıyom sonra az dur cok calıstın 24 saat dinlen diyo:)

mervecim bugün tam 15 haftamız doldu yani 3,5 aylık falanız daha haftaya gidicem doktora cuma günü randevu alcam haftaya gidicem bakalım belli olcek mi cinsiyeti Sağlıklı olsunda bişey istemiyorum yani.

Mervecim ben avcılardayım. Burası ikitelli gibi değil ama baya yağdı buradada. Allah yardımcımız olsun valla.Benim evim bahçekatı şimdiye kadar bişey olmadı ama cuma daha kötü olcak diyorlar ya korkmuyo değilim yani. Eşimde dedi bişey olursa çıkarız yukarıdaki katlara ne yapalım dedi.

allah korusun asişim, dikkat edin, baktınız hafif hafif bu su alma oalyı oldu allah korusun da hiç durma bak sen iki canlısın

asiş sen şimdi 15 artılı günlere girdin ya gebelik sitelerinde 16 hafta olarak geçiosun 4 aylıksın sende benim gibi :)) bende 5,5 diyip duruodum:))

allah korusun cnm benim genelde dere kenarları berbat olmuş.. kız gülsüm ben sana bi kere verdim biliosun bidaha veremedim gitti:)))))))))

biliyorum mervecim15+0 16. hafta oluyoruz. ama ben gün olarak düşündüm o yüzden öle dedim cnm bugün 105. gün

ayşecim öle yapca zaten eve su girerse engellenemezki Allah a şükür hiçbişey olmadı şimdiye kadar ama kötü olcak diyorlar olursa kaçcaz mecbur. ışin kötüsü eşim ikitelli de çalışıyo benim biraz ondan da korkuyorum eve gelsede rahatlasam diye

haklısın asiye halamın oğluda iki tellide çalışıo allahtan dün iş için başka bi semtteymiş arkadaşlarından yolda kalanlar olmuş

geldik anneme kızlar seloşla beraber
kız gülüm çok sevındım canım bişi çıkmadına
mervem derinniniz derin derin gelmiş maşallah barekallah
ayşe kız ağlama ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esracım düzeldinmi sen biraz
asişim maşallah canım sanada
valla kızlar bursaya geldim burda hava fena yağmur patladı patlıcak gibi zaten bi görseydınız halimi sırtta bi çanta önde kanguruda selen elde bi çanta bi elde şemsiye
mervişim kırmızılı kadın oldum ben artıkın hehehehehe

valla dün bizimki çabuk gelmiş ama yolların halini anlattı baya kötüymüş
Cumartesi çalışmıyo zaten cumayı atlatsak rahatlayacağız Allah herkese yardım etsin valla çok kötü olmuş evler işyerleri yollar

evet seherim geçti ekşime bu seferde çok kötü açlık bastırdı acımdan kıramp girio mideme

ben de işlerime daldım kızlar, sehercim yine iyi atlatmışsın yolu, selen durdu mu arabada?

kızlar yaaa vücutta ne eksikse bünye onu istermiş, benim canım habire et istiyo yaaaa, neyim eksik ki benim???

durdu şükür ayşe camdan baktı bıraz hopladık valla 1.5 saatte geldik şükür

kırmızıda çok yakışmış sehercim en sevdiğim renk zaten kırmızı..

ayşecim et istiosa canın demirin eksik ozaman ben bilmiodum ne eksikse onu canın çeker diye..

kızlar bende kuranı kerim okuyam bilgisayar açık gelirim gene öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…