İnatla bir gün ANNE olacağım !

amiiin cnm sağolasınnn.. bakalım kızımızı çok isteyen var kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar, çıkıyorum ben, basket maçı başladı, türkiye-sırbistan, bu 5. maç, ilk 4ünü yendik, darısı buna inşallah:)
cetrefilli ayşe spor haberlerini sundu

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim ayşem beni vazgeçirdiler bende aynı senin gibi düşünüyodum ama daha sonradan parke yaptıracam canlarım banyoyuda kütahya porselenin mimoza diye bir serisi ondan düşünüyorum netten bi bakıp bana fikir verirseniz canlarım

kız bızde izleriz maçı hadi hayırlısı bakam
uuu aaaaa dev aadaaaaam oooniki dev adaaaaaaam, nasıl da yendik ama izledn mi sehercim

bakıcam canım mimozaya, ama şu var içinden ne geçiyosa onu yap, sen oturacaksın bi ömür içinde sonuçta...

hepinize günaydınlar canlarım, kadir geceniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun, bol bebişli günler doğsun inşallah:Saruboceq:

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun.dualarımız kabul,günahlarımız af,göbişlerimiz bebiş(evvela şu cetrefilin) dolsun.

Herkeslere gunaydın ızlemezmıyım ayŞecım kaÇarmı maÇ
kadır gecenız mÜbarek olsun dualarınız kabul olsun kızlar benım yerıme de edın ben kırmızıları yedıĞım ıÇın tam bıtmedı daha da allahım affetsın
ayŞe ayŞe duy sesımı anladın sen

günaydın kızlar...hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.....rabbim tez zamanda gönlümüzün muradını versin....

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.kadir gecemiz şimdiden mübarek olsun.dualarımız kabul,günahlarımız af,göbişlerimiz bebiş(evvela şu cetrefilin) dolsun.

seheeer seheeer duydum senini, günaydın canım, senin için dua etmem miiiii selene kardeş, uzun mutlu ömürler dilerim ailecek sizin için

dün maçta hop oturup hop kalktım, allah o 12 dev adama güç kuvvet versin, 5te 5 ne demek, avrupa şampiyonu olcaz allahın izniyle, yendikleri maçları şehit olan askerlerimize ve selde hayatını kaybedenlere adayacak kadar mükemmeller, oooy ben basket diyince deliriyorum yaaa kusuruma bakmayın:roflol:

BIDE HOPPPPPPPPPPP oturup hoppppppppppppppp kalakmamayı öğrensen cicim iyi olur artıkın dimi ama

hiç sorma oynak beyım benımde benımde havada kapalı mubarek kandıl işte yapılmaz ama seloşu doktor amcasına götürcem sankı hasta olucak gıbı kuzucum bıde aşısı var bu gun

Günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
Ben bu akşam bebeğimi görcem akşama randevum heyecanlıyım

kızlar kadir geceniz mübarek olsun allah bütün dualarınızı kabul etsin sağlıklı bebişler nasip etsin öpüldünüz canlarım

hiç sorma oynak beyım benımde benımde havada kapalı mubarek kandıl işte yapılmaz ama seloşu doktor amcasına götürcem sankı hasta olucak gıbı kuzucum bıde aşısı var bu gun

gelmeden geçmiş olur inşallah.acayip uykum var yagözlerimi açamıyorum.bu pişpirik mahfetti bizi ramazanda bütün uyku bölünüyo.

pişpirikçi senı zaten sahura kalkmak yeterı kadar uykuyu bölüyo amma bebe gelsinde sen uyykusuz kal allah allah nolcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…