İnatla bir gün ANNE olacağım !

pişpirikçi senı zaten sahura kalkmak yeterı kadar uykuyu bölüyo amma bebe gelsinde sen uyykusuz kal allah allah nolcek

gelse heee ne olacakta gelmiyo uykusuz kaldığımla kalıyorum.ay dün bi arkadaşım bana bebek ayakkabısı hediye aldı.mağazaya girmiş önce kız ayakkabısı beğenmiş almış paket yaptırmış.tam merdivenden iniyomuşki ya erkek olursa diye gidip değiştirmiş.öyle şirinlerki.açınca çok duygulandım ya.inşallah giydirmekte nasip olur.

asişim hadi hayırlı haberlerle gel canım benim, kızlar benim işler bayagı bi yogun, arada girip cıkarım da bugün pek buralarda olamıycam...

Sağolun kızlar inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar belki cinsiyeti de belli olur
Dün bi kaza atlattım kızlar paspas vardı yerde ayağım kaydı bacaklarım ortadan ikiye ayrıldı eşimi çağırdım hemen bebeğime bişey olcak diye ödüm koptu

ayyy allahım eşin o pas pası alıp çöpe atmadımı ömerim olsa kesin öle yapardı.allahım korusun dikkat et ya.

gelcek oynak beyım gelcek hayırlısıyla
asişim geeçmiş olsun canım allahım korumuş dikkat et canım ya

Valla gülsüm su dökülmüş paspasa eşim su alırken yoksa kaymazdı öle diyo dikkatli ol dedim ben oluyorumda sen de ol bak en ufak bişey ama nasıl tehlikeli oldu.

gülsümcüm sende pcolusun bende öleyim ve ben 2 kere hamile kalabildim o yüzden sende rahatlıkla kalabilirsin inşallah kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın cnm

inşallah sinemcim senin işinde hem zevkli hem zor ya ev yaptırmak zor bilirim biraz Allah kolaylık versin cnm

gülsümcüm sende pcolusun bende öleyim ve ben 2 kere hamile kalabildim o yüzden sende rahatlıkla kalabilirsin inşallah kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın cnm

allah razı olsun canım benim inşallah.sen zaten umut kaynağımsın. Şeniz

gülsüm alemsin ya o sözden sonra yapmam lazımdı ama bana diyo dikkat et diye sanki sadece benim dikkatimle oluyo .neyse ucuz atlattık

ay nerdesiniz gülsüm seher ayşe senin işin varmış hediyelerin hazır yarına gönderecem ama 2 günde yetişirse sivasa soracam yoksa bayramdan sonra gönderecem canım :) opuyorumnanaktan

asiş gülsüm nerdesiniz yaw evet zor allahtan babam emelki o ilgileniyo bense sadece beğenme kısmında devreye giriyorum

gülsüm alemsin ya o sözden sonra yapmam lazımdı ama bana diyo dikkat et diye sanki sadece benim dikkatimle oluyo .neyse ucuz atlattık

evet çok şükür allah korumuş.asiye biliyomusun ramazandan sonrada femara kullanacam.eğer gebelik olmazsa iğnelere geçecekmişiz.

sinemcim burdayımda benım kız bu gun huysuz aşı olcak ıyıce huysuzlaşır kesin

ınşallah gülsümcüm ilk kullanışta gebe kalırsın bende iğnelere ilk geçişte kalmıştım cnm femara nasıl ilaç bilmiyorum ama yumurta büyütücü sanırım inşallah ilk kullanışta kalırsın sende

Sinemcim işler yoğun bayram öncesi ya çalışıyoz fazla bakamıyos cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…