İnatla bir gün ANNE olacağım !

femara hormon ilacı yani senin deyiminle yumurta büyütücü ikinci kez kullanmış olacam.hayırlısı bakalım.

kızlaaaar, ben dün kan verdim, adetime 7 gün var, sonuçta sadece bhcg 120den küçük yazıyormuş, eşim aldı, sağlık memurunu ablam aramış ve hatun değer yükselmiş ama kesin gebe diyemeyiz demiş, aslında bugün size güzel bi haber vermek istiyordum, benim hala içimde bir umut var, çünkü gögüslerim son bir haftadır acıyo, büyüdü, adet sancısı gibi ara ara sancı giriyo, ve hep uyumak istiyorum, çok yiyorum .... belirtilere takılmak istemiyorum ama hayırlısı olsun ama sanki bebeğim benleymiş gibi geliyo bu ay...

kız ayşe erken vermişsin tabi kanı gene örnek vercem ama bizim esma boddim 4 gün kala kan verdide onda çıkmadıydı.. seninki insallahh 120 katları olurversin..

ayşeye daldım günaydın yazmadım gerçi bu saatte günaydın mı olur..selam kızlar..
beyzayla yazıştık..iyiymiş eski işyerinin bi şubesinde işe başlamış 1 aylık yardıma ihtiyaçları varmış. hepinizi çok özlemiş.. iş yoğunluğundan gelemiyormuş..

slm merviş ayşe inş. canım benim ama yeniden test yaptırsan yaa adetinde yakın ay allahım nasip eder hayırlısıyla inş. canım benim hediyede boşa gitmez :) sana yarın göndersem acaba 2 günde eline ulaşırmı ayşem yaaaaa

hoşgeldin mervecim, beyzaya bizden selam söyle... gülsüüüm gidicem gültekine de anacım ben cuma günü mardin youlunu tutacaktım şimdi gideyim mi gitmeyim mi işte ben önlem olsun diye... aman yaaa ben de bilmiyorum

saol sinemciiim, canım yurtiçi sivasta cok iyi çalısıyo, ona versen ulasır gibi, teşekkür ederim canım yaa kolay gelsin sana da...

ayşem sen dıkkat et cıcım dedım gıbı hoplama zıplama emı allah hayırlısıyla bu ay bebenı sana verıcek inşallah sonrada oynak beyıme
sevındım beyzanın işe başlamasına hayırlısı olsun hakkında hem kendini daha çabuk toplar
merviş nasılsın bakalım uykuucu
sinemım sen nasılsın canım

yerim seni seherrrrrrrdelikafadulden inşallah ya.

ayşe mardinde kim var neden gidiyorsun?
sehercim çok şükür iyiyim çook güzel uyuyorumm :)))kaydirigubbakcemile3
naptın temizlik bitmek üzere mi? bende ufaktan başlayayım diyorum bugün.

ok o zaman yurtiçine yarın inş. verecem canım kargaya:)) getirsin sana hediyelerini umarım beğenirsin kuşum bayram hediyesi olur inş.
iyiyim seher sen nasılsın canım
merviş beyzaya bizden de slm söle canım
ayşe sonrada gülsüm hamiş kalacak esrada var sanemde sırada

kaydirigubbakcemile3bug un kandıl canım o yuzden iş yapmam ben bızde kandillerde temızlık çamaşır yıkanmaz kuçuklukten alışkanlık anamdan kalma sağolsun
o yuzden ara verdim bu gun ama tum dantellerimi koltuk örtülerimi perdelerimi yıkadım iyiki yıkamışım bu gun yağmutlu burası bıde seloşuda aşıya götürce buu gun inşallah huysuzluk yapmaz gecen yaptıydı çok bı utuler kaldı camları silcem mutfağım zate temızdı silip supurup yerleştirme hem ben çocuklukarıyım anacım anca bıtırırım arıfeye kadar

mervecim bayram için ve gezmeye gidicektim, sanırım erteliycem, hayırlısı olsun... orda arkadaşım var, kardeşim gibi bi dostumdur.

seher ne hatunsun kızım sen beee, selen de inşallah huysuzlanmaz, zeytinim eşin gelir gelmez inşallah sen de hamiş kalcan canım benim, ama agzından bal damlıyo heee

ay doğru sehercim ya aslında bizde dikkat ederiz. tamam bende sadece süpürsem olur mu başka bişi yapmam?
ayşecim bencede gitme cnm bu bayram otur evde.

süpürme canım ananem derkı bu gun butun melaikeler yere inermiş bunu cuma saatı ıçınde der o yuzden bence bu gun bı iş yapma bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…