İnatla bir gün ANNE olacağım !

seher ben biliom ne olduğunu:)) selencik güle güle kullansın inşallahhh.. resmini bekliyoruz..

:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar hepinizin kadir geceniz mübarek olsun allahım herkezin gönlünün muradını versin kucaklarımızı doldursun saglık sıhat versin inşallah..

sehercim güle güle kullan hediyeni ama resminide en kısa zamanda koy merakta bırakma selencigimizede geçmiş olsun
esracım geçmiş olsun canım bol bol nane imon iç iyi gelir
asiyecim hadi bakalım inşallah cinsiyetini ögrenipte gelirsin çok geçmiş olsun buarada
gülsümcüm naber gözlerin açılmıyorsa ögle arası kestirseydin

sehercim güle güle kullan hediyeni ama resminide en kısa zamanda koy merakta bırakma selencigimizede geçmiş olsun
esracım geçmiş olsun canım bol bol nane imon iç iyi gelir
asiyecim hadi bakalım inşallah cinsiyetini ögrenipte gelirsin çok geçmiş olsun buarada
gülsümcüm naber gözlerin açılmıyorsa ögle arası kestirseydin

vallahi ben böyle duruma daha girmişmiydim hiç hatırlamıyorum.şimdi yatsam herhalde 3 gün 3 gece uyurum.kestirdim kestirmezmiyim.:bbo:

hoşbulduk canım anca gelebildim namaz kıldım kuran okudum yemek yaptım 5 ten sonrada melegimin yanına gidicem bilgisayar sapıttı 2 defa göndermiş

bebeiştendır bebeişten gulummmmmmmmm çok uyku yapacak daha çokkkkkkkkkkkkkkk hanı sana yapmıyoduya işte

seher ben biliom ne olduğunu:)) selencik güle güle kullansın inşallahhh.. resmini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…