İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecim ya bişey sorcam sana renkli usg ne zaman yapılıyo bana doktorum bayramdan sonra yaptır dedi ama ben o zaman 17-18 haftalık gibi oluyorum doğru zaman ne zaman oluyor
18 ile 22 haftalar arasında cnm yapılıo ben 20+2de gitmiştim süper görüntü verio ozaman bayılıosunn işte
hoşgeldiniz seher merve.seheeerrr azmı kaldı dersin.inşallah inşallah ağzını seveyim senin.opuyorumnanaktan

hoşbuldumm şekerciiim çoook yakında insallahh

evet cnmm inşallah heyecandan unutmazsam sölerim her gidişte ayrı bi heyecan duyuyorumm doktorun ağzından ne çıkcak diye hayranlıkla dinliyorum :kedi:

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

15 eylül...........raziş
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
25 eylül.......wildcherry
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
6 ekim...........gelevera
9 ekim...........yasemin-66
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87
...........bebegem(haber yok)

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
mervecim günaydın canım, seherim hediyeni begenmene cok sevindim, yaaa güle güle kullanın, ben hediye verirken hep tedirgin olurum begendi mi begenmedi mi diye, bi de bayagı ugrastırdık seni, kargo evi bulamayınca, ama sağsalim aldın ya :)

ayşecim senin krgonu hazırladım canım inş. cuma günü hediyen eline geçer bende senin gibiyim umarım beğenirsin canım
kızlar günaydın asişim kızın olacakmı hayırla alırsın kucağına inş. canım
mervişim kont. varmış güzel haberlerle gel inş.
gülsümüm nasılsın canım ayşeyle sen aynı zamanda hamiş kalacaksınız

inşallahh sehercim,ayşecim,sinemcim size güzel haberler getircemm kızçeden:)))
sinem sen seçtin mi fayans?
asiye daha ne ii almışsın cnm benm gayet normal..he bide doktor bişi dedi mi suyunla ilgili ? bol su içiosun dimi su içerken aklıma geldi

2 oda süpürdüm şimdi dinleniom kaydirigubbakcemile3
:hulya: anam buna bayıldım bende örgü başlamıştım fakat duruyor ölee bitcek insallah

mervişim seçtim canım vitradan damask stone vizon K822880 kodlu ürün netten bir bakın fikrinizi söyleyin canlarım

yaa bu kızın agzından bal damlıyo, senin yüreğinden gecen olsun da ben daha hediyeyi neyleyimopuyorumnanaktan canım hiç kendini daraltmasaydın zaten işin basından askın, gercekten hiç önemli deildi bayramdan sonra da gönderirdin...
kızlar şebodan haberi olan var mı ne zaman yapacak test

şeboyla 2 gün önce konustum da bir haftası daha kaldı sanırım test yapması için, sabırla bekliyo ama fırcalayın diye söylüyorum, yatıp dinlenmiyomuş evin içinde cok agır da olmasa iş yapmıs ve işe de gitmiiiişklava:

aaa bu ise cok koyu sinem,evi dar gösterir, için kararır ya bu kızın kocası yanında deil ya, içi kararmış, mutfak tezgahını da siyah yapmaktan bahsediyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…