pınarım havalardandır canım, için daraldı heralde, hem senin ööle aglama gibi bi lüksün yok ki bebişini üzersin heee
canım sehercim allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum...:1hug:
sagol canım a.s.hatırlamazmıyımlmaz:misafirlerimde begendi iftardan sonra içiyoruz kolyemide begendiler a.ssordular nerden aldın diye arkadaşımın hediyesi dedim:umursamaz: inşallah en yakın zamanda olurda gelirsin canım...
hoşgeldin canım biraz acelicisin sanırım rabbim gönlüne göre versin inşallah...
pınarcım öyle oluyor malesef hormonlar degişiyor herşeye aglar oluyorsun en ufak şeylere alınırsın normel yani.. üzme kendini aglamazsanda için sıkılır kendine dikkat et öptük kızınla seni..opuyorumnanaktan:1hug:
afiyet şeker olsun feyzacım...tekrar güle güle kullan...
pınarcım sen ağlamayı bence ela merve doğduğu zamana sakla..çünkü kuzey dün akşam bi açtı ağzını onunla birlikte nerdeyse bende ağlıcaktım..neyseki babası imdadımıza yetişti arabasında gezdirirken uyuttu yaramazı...
pazar bu saatte kimse olmaz ama herkese güzel hafta sonları diliyorum...
canlarım sizi unutmadım eminimki sizlerde beni unutmadınız...hayırsızım fikrimce...neyyse uzatmayayım kadir geceniz mubarek olsun allahım bu güzel günde dua için açılan elleri boş bırakmasın inşallah......hamişlewre hayırlı doğumlar hamiş adaylarınında rahimlerini bebişle doldursun inşallahhhhhhhhhhhh.hayırlı akşamlar..hepinizi öptük(bebişimle)
saolasın bitanem, allah hepimizin dualarını kabul etsin insallah, tekrar hayırlı kandiller :asigim:
asişim gözün aydın canım cok sevindim
dün pınarcım da gelmiş, inşallah zaman su gibi geçeri bi nefeste kurtarır allahın izniyle
badegül de ugramıs, hayırsız, hakkaten bebişin cinsiyetini öğrendi mi acaba, gerçi maşallah sağlıgı yerindeyse hiç farketmez..
sinemcim yasemincim ve ve ve eeeeee benim oynaşım oynak beyim gülsümüm günaydıııın, seher de yok ortalıktayaaa(
herkese günaydınlar kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?