İnatla bir gün ANNE olacağım !

bugün gribim biraz daha iyi kociş iyi baktı dün bana nane limon kaynattı içine kakikte atmış sonra yaban mersinli die bi bitkinin çayını almıştı onuda içtim bide gece yatmadan önce ballı süt içtim

:lepi: inşallah

kızlar razişin selamı var
sınem kız kara be o şöle acık renk yada kırmızı aman ne guzel olurdu

iyi bari asiyecim çook şükür..su içmeye devam ozaman:)))

esracım aferim kocişineeee bak bi günde iyileştirdiii desene.
kızlar benim ev süpürme bitti şimdi kendimi süpürcem kaydirigubbakcemile3

kızma sanemcım:sinifsinif:
benım banyo açık mavı ust koyu mavi alt ama şimdiki aklım olsa
altı kırmızı ara borduru sıyahlı kırmızılı ustu çok açık hafıf kırmızıya kaçan bı renk yapardım herhal

evet bence de süper olur, bizim banyo gül kurusu, alt koyu, ara bordür dediğin bordo krem karısık, üst hafif acık alta göre... ama sinem galiba tüm yerleri böyle yaptırmak istiyo anladıgım kadarıyla???

sanemcim ben görmedim anacım rüyayı, feyzanınkini gördüm aha gelince o da kızmasın, ikinizin yüreğine sağlık, allahım kabul etsin inşallah

canlarım numune aldım baktım çok koyu değil yeşil gibi rengi burda çok koyu çıkmış rengi evim ışık görüyo kızlar duvarlar ve perdeler açık renk güzel duracak inş. annem kardeşim beğendiler karanlık düşürmez canlarım merak etmeyin

canınız çıkmasın sizin emiiiii. yaaa ben öylesine söyledim.... kaydirigubbakcemile2 kızmadım kaydirigubbakcemile ama güzel bir duaydı paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile2

kızlar banyoyuda kütehye seramikte mimoza serisi var ama nette bulamadım satılan dükkanda gördüm dçşenmiş oda petrol yeşili ve beyaz karışımı ondan istiyorum ama çok pahalı mkaresi 21 tl

sanemcim ben görmedim anacım rüyayı, feyzanınkini gördüm aha gelince o da kızmasın, ikinizin yüreğine sağlık, allahım kabul etsin inşallah
rüya demişim dua yerine:roflol::roflol: yok yok anacım bu bendeki kesin hamişlik şapşallığılaelaelaelaelae
eee ama sinem sen de soruyon yine bildiğini okuyon, kızım koyu işte, bi de yeşil evet çok güzel de iki gün sonra halındı mobilyandı ona uymazsa, uysa da sıkılırsan nolcak,düz herşeeyin uyabileceği renkler seç, anacım sen metrekaresi 21 liralık seyler begenirsen kocişle daha coook ayrı kalırsınız, az ucuza gitsin elin:roflol:

canınız çıkmasın sizin emiiiii. yaaa ben öylesine söyledim.... kaydirigubbakcemile2 kızmadım kaydirigubbakcemile ama güzel bir duaydı paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile2
ben zaten dua deil ki rüya görmüşümdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…