ayşecim senin krgonu hazırladım canım inş. cuma günü hediyen eline geçer bende senin gibiyim umarım beğenirsin canım
kızlar günaydın asişim kızın olacakmı hayırla alırsın kucağına inş. canım
mervişim kont. varmış güzel haberlerle gel inş.
gülsümüm nasılsın canım ayşeyle sen aynı zamanda hamiş kalacaksınız
günaydın kızlar
Çok üzgünüm çoook size kandil duası yazdım dün bi okuyupda amimn dememişsiniz :mymeka:
kızma sanemcım:sinifsinif:
benım banyo açık mavı ust koyu mavi alt ama şimdiki aklım olsa
altı kırmızı ara borduru sıyahlı kırmızılı ustu çok açık hafıf kırmızıya kaçan bı renk yapardım herhal
rüya demişim dua yerine:roflol::roflol: yok yok anacım bu bendeki kesin hamişlik şapşallığılaelaelaelaelaesanemcim ben görmedim anacım rüyayı, feyzanınkini gördüm aha gelince o da kızmasın, ikinizin yüreğine sağlık, allahım kabul etsin inşallah
eee ama sinem sen de soruyon yine bildiğini okuyon, kızım koyu işte, bi de yeşil evet çok güzel de iki gün sonra halındı mobilyandı ona uymazsa, uysa da sıkılırsan nolcak,düz herşeeyin uyabileceği renkler seç, anacım sen metrekaresi 21 liralık seyler begenirsen kocişle daha coook ayrı kalırsınız, az ucuza gitsin elin:roflol:canlarım numune aldım baktım çok koyu değil yeşil gibi rengi burda çok koyu çıkmış rengi evim ışık görüyo kızlar duvarlar ve perdeler açık renk güzel duracak inş. annem kardeşim beğendiler karanlık düşürmez canlarım merak etmeyin
ben zaten dua deil ki rüya görmüşümdelikafaduldencanınız çıkmasın sizin emiiiii. yaaa ben öylesine söyledim.... kaydirigubbakcemile2 kızmadım kaydirigubbakcemile ama güzel bir duaydı paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?