kızlar belki biyerlerde rastlamışsınızdır bana tam 1yıl olacak kkya üye olalı ve ben kk sayesinde birçok şey öğrendim ,geliştim..
başımdan bir gebelik geçti ve kalp atışı alınamadığı için 27 ekim günü ağlayarakta olsa ayrıldım yavrumdan..şimdi yılmadım ve 4aydır tekrar bebek istiyoruz.
benim gibi olan veya hiç bebeği olmamış olan yada bebeği olup bize destek olmak isteyen tüm arkadaşlarımı buraya bekliyorum. samimi ve düzgün arkadaşlıklarlaa..a.s.
bende umudumu kaybetmiyorum, inatla '' bir gün anne olacağım'' diyorum. yumurtalıklarımda kist var, sağ taraftaki 3,5 cm. rahmimde myomlarım var, çok sayıda. en büyükleri 6 cm lik. doktorum ameliyat diyor, hatta sağ yumurtalığı alalım bile dedi. ben kabul etmedim. klomen başladık. inş işe yarar hamile kalırım. inatla ve umutla anne olacağım diyenlerdenim bende.
beni de alırmısınız topiğe :)))
kaydirigubbakcemile5
sehercim hoşgeldin, canım ne o hastalandın yaa? geçmiş olsun ve neden ağladıngunaydın kızlar
dünürüm ayşem inşallah bebeler huysuzlanmamıştır canlarım
feyzacım cicilerini gule gule kullan
ayşem hazırla bakam bohçanı ama şu maç lafını deme bana akşam eşimle o yuzden kavga ettik va sabaha kadar ağladım resmen bı de gece rahatsızlandım ama o farketmedi bile rahatsızlandığımı şu anda konuşmuyorum onunla
sinemım sen nasılsın canım
semasu hoşgeldin aramıza ben seher
bu arada temızlığımde bıttı sonunda
nevgül esra kullanıyo klomen sanırım...gelince sor onlara istediklerini:)kızlar klomen kullandınız mı ?
ben dün klomene başladım, 5 gün , sonra da pregnly diye iki tane iğne olacağım inşaallah faydası olur.
klomen karın ağrısı yapar mı, geçmedi bi türlü karnımın ağrısı.
semacım hoşgeldin ben klomen kullandım 3 defa yumurtalarım gelişsin diye sonra da pregnyl çatlama iğnesi oluyordum bende baya yumurtaları geliştirdi ama bebeğe dönüşmedi. Tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok klomenle ilk ayda hamile kalan bile var sonuçta inşallah kısa sürede hamiş kalırsın cnm
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun . Bayrama az kaldı benim son iş günüm yoğunum ama size bakmadan geçemedim canlarım.
Rüyamda karnım büyümüştü bebeğimle konuşuyordum ben konuştukça tekme atıyodu elimle hissediyordum süperdi uyandım sahi sandım karnıma bakıp durdum. Hayırdır inşallah.
Ayşem baya yoğunsun sanırım bugün hazırlık falan Allah kolaylık versin .
Topic bebekleri aşı olmuş inşallah ateşsiz ağrısız geçmiştir akşamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?