İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım nasılsınız ben geldim
feyza hayırlı olsun bayramlıkların canım güle güle kullan ayşe umarım ateşlenmedi alperen
mervişim senin meleğin nasıl

günaydın kızlar, dün bebişlerimizin aşı günüymüş kuzeyciğe de alperenciğe cok gecmiş olsun, inşallah geceyi huysuzlanmadan geçirmiştir kızlar..

feyzacım dün girmenle cıkman bir oldu anacım ben burdayım dedim sen gittin(
ben aksam 9 bucukta yolcuyum, hiç bir şey hazır deil, kendime yeni bişeyler almadım, evde tonla ütü var, 7de yunanistanla macımız var, evi şöyle bi süpürüp silip ütüleri bitirip macı izleyip bavulumu hazırlamayı düşünüyorum 5 ile 9 arası:))))))))))))

günaydın kızlar, dün bebişlerimizin aşı günüymüş kuzeyciğe de alperenciğe cok gecmiş olsun, inşallah geceyi huysuzlanmadan geçirmiştir kızlar..

feyzacım dün girmenle cıkman bir oldu anacım ben burdayım dedim sen gittin(
ben aksam 9 bucukta yolcuyum, hiç bir şey hazır deil, kendime yeni bişeyler almadım, evde tonla ütü var, 7de yunanistanla macımız var, evi şöyle bi süpürüp silip ütüleri bitirip macı izleyip bavulumu hazırlamayı düşünüyorum 5 ile 9 arası:))))))))))))

bende umudumu kaybetmiyorum, inatla '' bir gün anne olacağım'' diyorum. yumurtalıklarımda kist var, sağ taraftaki 3,5 cm. rahmimde myomlarım var, çok sayıda. en büyükleri 6 cm lik. doktorum ameliyat diyor, hatta sağ yumurtalığı alalım bile dedi. ben kabul etmedim. klomen başladık. inş işe yarar hamile kalırım. inatla ve umutla anne olacağım diyenlerdenim bende.
beni de alırmısınız topiğe :)))
kaydirigubbakcemile5

günaydın semasu inş. hamiş kalırsın canım tabiki hoşgelsin aramıza canım ben sinem
ayşe nereye kayboldun bacım

hoşgeldin canım ne demek alır mısınız, gelene her zamn açık topiğimiz, allah şifa versin, inşallah tedavin güzel sonuçlanır da tez zamanda alırsız kucağına bebeğini...
pcolu musun canım sen? bizim topiğimizde iki kez hamiş kalan arkadaşımız var pco varken maşallah şu an sağlıklıca hamileliği devam ediyo, sonra ben de çikolata kisti ameliyatı oldum ve bu kesin hamile kalcamsırnaşık şey bana inanma yine de sen
ha bu arada adım ayşe:)

bu arada hayırlı cumalar, şu mübarek ramazanın son cumasında dualarımızı kabul et rabbim...

gunaydın kızlar
dünürüm ayşem inşallah bebeler huysuzlanmamıştır canlarım
feyzacım cicilerini gule gule kullan
ayşem hazırla bakam bohçanı ama şu maç lafını deme bana akşam eşimle o yuzden kavga ettik va sabaha kadar ağladım resmen bı de gece rahatsızlandım ama o farketmedi bile rahatsızlandığımı şu anda konuşmuyorum onunla
sinemım sen nasılsın canım
semasu hoşgeldin aramıza ben seher
bu arada temızlığımde bıttı sonunda

tanıştığımıza çooooooooook memnun oldum kızlar, bende sema. opuyorumnanaktan
inş bu ay hamiş olurum Allah dualarımızı kabul eylesin :Saruboceq:

kızlar klomen kullandınız mı ?
ben dün klomene başladım, 5 gün , sonra da pregnly diye iki tane iğne olacağım inşaallah faydası olur.
klomen karın ağrısı yapar mı, geçmedi bi türlü karnımın ağrısı.

sehercim hoşgeldin, canım ne o hastalandın yaa? geçmiş olsun ve neden ağladın(

bayram önü üzmeyin birbirinizi...
nevgül esra kullanıyo klomen sanırım...gelince sor onlara istediklerini:)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun . Bayrama az kaldı benim son iş günüm yoğunum ama size bakmadan geçemedim canlarım.
Rüyamda karnım büyümüştü bebeğimle konuşuyordum ben konuştukça tekme atıyodu elimle hissediyordum süperdi uyandım sahi sandım karnıma bakıp durdum. Hayırdır inşallah.

Ayşem baya yoğunsun sanırım bugün hazırlık falan Allah kolaylık versin .

Topic bebekleri aşı olmuş inşallah ateşsiz ağrısız geçmiştir akşamları.

semacım hoşgeldin ben klomen kullandım 3 defa yumurtalarım gelişsin diye sonra da pregnyl çatlama iğnesi oluyordum bende baya yumurtaları geliştirdi ama bebeğe dönüşmedi. Tabi herkeste aynı olcak diye bişey yok klomenle ilk ayda hamile kalan bile var sonuçta inşallah kısa sürede hamiş kalırsın cnm

canım teşekkür ederim, inşaallah olumlu sonuçlanır.
bende 25 eylülde pregnyl iğne olacağım. dün başladım klomene karnım ağrıyor acaba ilaç yan etki mi yaptı dedim baktım yan etkilerinde de yazmıyo öyle bişi. :sinifsinif:

günaydın asişim hoşgeldi, hayra çıksın rüyan, çok güzel görmüşsün, sen de yogunsun heralde canım kolay gelsin :) asiş yaa sen beni topikte arkadaş kabul etmemişsinsenağlama

boşver ayşem ettık işte hatta sözlü bile değil sadece ben bağırdım o sustu
bılmem valla gece bırden ateşim çıktı acayıp ama bı yandan da nasıl tıtremek anlatamam kendıme hakım olamadım resmen ya bıde selen ağlamaya başladı mama saatı gelmiş ay daha fena oldum
asişim rüyan hayra çıksın canım
sinem yok bu gun hafta sonu artık tataile gircepğiniz için yoğunsunuz dimi bende kızımı doyurdum ustunu değiştirdim mis gibin oldu
oynak beyım nassılsı canım

tatlım ben hiç kontrol paneline bakmıyorum ki o yüzdendir bakarım şimdi kabul ederim etmez miyim hiç

Semacım belki soğuk almışındır klomen yumurtaların büyümesini sağladığı için bitmesine yakın bazen kasık sancısı olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…