iyiyim sinemım sen nasılsın
hoş geldın ceren
ayeşm ay geldi mi hediye bende yarın gelir diye düşünüyodum canım gerçekten beğendin mi bak doğruyu söyle
seher meleğine maşallah canım
kimse beni mresk etmemiş neden girmedim diye net yoktu sabahtan beri çatladım kızlar
gülsüm nasılsın canım
canımmmm çok beğendim gercekten, kesene bereket canım emeğine sağlık.. yazaydın teli bi sesini duyardım bi teşekkür ederdim, bi daki hediyelere artık:roflol: yüzsüzlüğüm had safhada biliyorum:) yeğenine çok yakışır teyzesi:)ayşem tlf yazmayı unutmuşum canım yaaa kusura bakma bayrama yetişsin bide minik sincaba yetişsin diye aceleden unutmuşum kuşum umarım beğendin canım
arkadaşlar aranıza yeni katıldım beni de aranıza kabul edermisiniz?1 yıllık evliyim ve anne olmak istiyorum...
Merhaba kızlae baya kaynatmışınız ha
Seher ya selen süper maşallah tam ramazan şekeri insanın yanında olup sıkıştırası geliyor tekrar maşallah
Ayşecim senin sözlerinden midir bilmem sanki hamişmişin gibi geliyor banada
Gülsüm kız nasıl adet o öle 2 hafta önceden belirti veriyor sen gene düzenli oluyosun sanırım ben 2 ayda adet oluyordum
cerencim hoşgeldin inşallah topiğimiz uğurlu gelir sanada
ayşem beğenmene sevindim gerçekten çok düşündüm ne alim diye artık mardınde atarsın :)) omuzuna canım bebişte yolda nasılsa ilk hediyesi benden olsun dedim
canımmmm çok beğendim gercekten, kesene bereket canım emeğine sağlık.. yazaydın teli bi sesini duyardım bi teşekkür ederdim, bi daki hediyelere artık:roflol: yüzsüzlüğüm had safhada biliyorum:) yeğenine çok yakışır teyzesi:)
cerencim hoşgeldin canım aramıza, hem izmirden hem adın ceren:) çok severim de ikisini de..ben de ayşe canım inşallah tez zamanda bebiş haberlerini verirsin burdan bize, sağlık alarak bir sıkıntınız yoktur umarım senin de eşinin de bebişi engelleyecek??
şimdi ben 1 yıl önce gittim dr a yumurtalıklarımla ilgili bir problem yokmuş bebeği engelleyecek.Ancak,sonradan panik atak gibi sinir ve bahtsız bir illet geldi başıma çocuğu ikinci plana attım topladım kendimi ilaçlarımı filan bıraktım artık aştım panik atağı hiç umursamıyorum.5-6 aydır korunmuyorum ve bebek istiyoruz eşimle ikimizde ama olmuyor ya yumurtlama dönemimi tutturamıyoruz sanırım(dahası da şu ki;tam 1 yıldır korunma hapı falanda kullanmıyorum...aslında şimdiye kadar olması lazımdı gibi geldi bana...sadece 3 ay falan kullandım ilk evlendiğim aylarda...15 aylık evliyim zaten.ayyy ne çok konuştum be...:):)kaydirigubbakcemile3
selam kızlar sabahtan beri bir evrak aradık geçmiş tarihli yok....başıma ağrılar girdi yaa....sizler nasılsınız canlarım....
ceren hoş geldin aramıza...
hoşgeldin yasemin, geçmiş olsun, ben de hiç sevmem arşivden yazı aramayı çok iyi anladım valla sıkıntını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?