şimdi ben 1 yıl önce gittim dr a yumurtalıklarımla ilgili bir problem yokmuş bebeği engelleyecek.Ancak,sonradan panik atak gibi sinir ve bahtsız bir illet geldi başıma çocuğu ikinci plana attım topladım kendimi ilaçlarımı filan bıraktım artık aştım panik atağı hiç umursamıyorum.5-6 aydır korunmuyorum ve bebek istiyoruz eşimle ikimizde ama olmuyor ya yumurtlama dönemimi tutturamıyoruz sanırım(dahası da şu ki;tam 1 yıldır korunma hapı falanda kullanmıyorum...aslında şimdiye kadar olması lazımdı gibi geldi bana...sadece 3 ay falan kullandım ilk evlendiğim aylarda...15 aylık evliyim zaten.ayyy ne çok konuştum be...:):)kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım ...inşallah tamamen kavuşmussundur sağlığına...bu işler hemen olmuyor malesef cerenciğim...allah yardımcın olsun...
ee bi jinekologa git, takipte ol, inşallah bi tedaviye falan gerek kalmaz, panik atak konusunda da sakin ol canım, en iyi tedavi bu konuda insanın kendi kendine telkini, ilerde gebelikte ve annelikte çok sıkıntı cekersin yoksa allah korusun...
yaşın kaç ceren....
ayşeciğim bu aralar kötüyüm biraz ilk bebeğim benimle kalsaydı eylül annesi olacaktım....meleğim benimle olacaktı muhtemelen bu tarihlerde....onun sancısını yaşıyorum bu aralar...biliyorum geçecek...
kızlaaaaaağğğğrrrr ben çıkıyorum, akşama yemeğe dışardayım, zaten kimse de menü falan söylemiyo artık, adaşum gelsin hepinizi şikayet edicem ki oklavayı alsın eline...
öptüm sizi şekerler
amanın iki dakka gıtım dökturmuşunuz kızlar
hoşgeldin yasemıncım
bende dışardayım buğün :))....öpüldün güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?