İnatla bir gün ANNE olacağım !

ee bi jinekologa git, takipte ol, inşallah bi tedaviye falan gerek kalmaz, panik atak konusunda da sakin ol canım, en iyi tedavi bu konuda insanın kendi kendine telkini, ilerde gebelikte ve annelikte çok sıkıntı cekersin yoksa allah korusun...

geçmiş olsun canım ...inşallah tamamen kavuşmussundur sağlığına...bu işler hemen olmuyor malesef cerenciğim...allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim canım benim...panik atağın tam bir tedavisi yok..mesele atağı kafayı takmamak...bende öyle yapıyorum kişinin kendisinde bitiyor iş anlıyacağın hayatım ya...

cennet kokulularımız gelsin artık kızlar.....ben çok özledim anne olmayıı....yaşanmayan şey özlenirmi demeyin....yaşamadan özledim ben....minicik ellerini tutmayı onu koklamayı...ona annelik yapmayı özledim.....gelsin artık hayırlısıyla meleklerimiz birer birer .....(((

canım benim sağolun ya ama yasemin e de söyledim ben kendimi telkin etmeyi çok iyi başardım ilacı çok kısa bir süre kullandım yani ilaçla falan olacak iş değil bu 4 kadından biri panik atak hastasıymış istatislikleri gösterdi drum.şimdi artık dr a da gitmiyorum...son derece rahatım ara ara oluyor ataklarım hiç takmıyorum bile...ben bunu bilenlerdenim o kadar yani farkında olmasaydım panik atak hastasıyım demicektim...böyle düşünüyorum...

yasemincim üzme kendini, gelecek ki bebişler, zamanı var demek ki, duygularına yenilme canım...

ayşeciğim bu aralar kötüyüm biraz ilk bebeğim benimle kalsaydı eylül annesi olacaktım....meleğim benimle olacaktı muhtemelen bu tarihlerde....onun sancısını yaşıyorum bu aralar...biliyorum geçecek...

kızlaaaaaağğğğrrrr ben çıkıyorum, akşama yemeğe dışardayım, zaten kimse de menü falan söylemiyo artık, adaşum gelsin hepinizi şikayet edicem ki oklavayı alsın eline...

öptüm sizi şekerler

ayşeciğim bu aralar kötüyüm biraz ilk bebeğim benimle kalsaydı eylül annesi olacaktım....meleğim benimle olacaktı muhtemelen bu tarihlerde....onun sancısını yaşıyorum bu aralar...biliyorum geçecek...

geçmiş olsun sanada canım benim...sen sıkma ama canını...kısmet değilmiş bak...anne olabiliyorsun yani en azından bunu biliyorsun...hep kötüsünü düşün...sen iyice adapte olmuşsun anneliğe Allah hemencik bir evlat nasip eder sana öyle düşün nolur...

bende dışardayım buğün :))....öpüldün güzelim...

kızlar benim laptop yapılamıyomuş galiba...yinede bilmiyom bi ümit belki olur...eşiminkinden girdim...bugün aşımız vardı..inşallah huysuzlanmaz gece..zaten 3 gecedir canımıza okuyo velet..aman allah sağlık versin de varsın ağlasın...hepinizi öptüm çok...umarım herkes iyidir...

selam millettttttttopuyorumnanaktan
gerçi bu saatte kimse olmaz ama neyseee bende ancak fırsat buldum oğluşumdann nikolümmm kız bizimde aşı vardı bugünnn şimdi uyuyor inşallah ateşi çıkmazz zaten çok ağladıı:gitme:
canlarım umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyoruzz mucukss mucuksssŞenizŞeniz

selam kızlar benim yoklugum farkedilmemiş bile:mymeka: bende size sayfaları okuyup gelicem dedim ama gelemedim malesef kuafore gittim kıyafet falan aldım bayramlık geldim gümüşlükleri yerleştirdim evde işlerim vardı yani..
sehercim yerim ben onu yaaa ne şeker maşallah
merve 2 geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz kuzeyimiz laptop olmuyacakmı üzüldüm bak şimdi
asiyecim badana zorda napalım eve girdigimden beri solanı boyamadım pislendi bebeşimiz kızmış gözün aydın allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
mervecim senin kızçende büyümüş maşallah...
ayşecim hadi bakalım bayram süprizimizsin sen hihoyyyt
yasemincim lütfen böyle yapma ben napayım allahım hayırlı zamanı bekliyor sabret birtanem vereliniortak
cerencim hoşgeldin canım allahım gönlüne göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…