İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla sizin inek kadar olamadık anacım biz daha bekliyoz bakalımkaydirigubbakcemile3

canım benim allahım sağsalim kurtarsın hayvanda olsa bizde gözünün içine bakıyoduk ineklerde insanlar gibi 280 günde doğum yapıyorlar sağsalim olduya sevindik bizde
sende yap artık dün akşam amcamın kızının bebişini sevdim kerata 15 günlük daha emmeye bayılıyor emerken uyuyor nırakmıyor zorla ayırdım okşamak için :ecrin_bebek:

valla bu bu gidişle deprosyana sokacak beni çıkmadan paranoyak yaptı resmen beni sıpa pazartesi 40-4 olucak valla bilemiyom artık napıcanı dua edinde gelsin artık valla canımdan bezdirdi bu gün eşimden çıkarıyom acısını adam deli oldu evde

canım dua ediyoruz tabiki ama senin kızçen sevdi sanırım rahatlığı sabret canım dr 26 sına kadar bekleyelim dedi dimi allahım sağsalim kurtarsın inşallah sanırım normal olsun istiyorsun ama nasipte ne varsa o olucak hayırlısı ne ise o olsun bitanem:1hug:
merhbalar arkşlar yeni katılıyorum aranıza nasılsınız??
hoşgeldin esila ben raziye hşgeldin aramızaa.s.

hoş buldum memnun oldum razıye nasılsın??

daha iyiyim canım ama şu öksürük beni bırakmadı bi türlü hala öksürüyorum nefesim kesiliyo valla

selam kızlar ben henüz regl olmadım ama karın ağrım ve göğüslerimin sancıması var bakalım beklemedeyimm.. test yapmadım yapmıcamda 27 nisan geçsin belkide regl günüm o gündür buay ki yumurtlamam karışık ya çok heveslenemiyorum zaten ilk hamileliğimdeki belirtilerin hiçbiri olmadığı içinde umudum yok hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…