selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
biz iyiy akşam bebişim tırnağıyla ağzını kanatmış yavrumbenim nasıl ağladı anlatamam içim acıdı resmen ya naısl üzüzldüm tabi avuturkende bi güzel üzerime işedi
banyoya hazırlıyordum
ee sizde ne var ne yok varmı bi gelişme
anacım sen daha burdamısın kız hiçbir belirti yokmu nst ye felan girdinmianacım ben onun adını bulammı acaba size verem adam iii gelirse kargola sipariş verirsin dediydi
ay kıyamam ben ona.ama çiş konusunda ooohhhhhh yarasın.:roflol:
ahh kuzucukk pamukk şeyy kız varsa resmini koysana çirkin şeyyselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
biz iyiy akşam bebişim tırnağıyla ağzını kanatmış yavrumbenim nasıl ağladı anlatamam içim acıdı resmen ya naısl üzüzldüm tabi avuturkende bi güzel üzerime işedi
banyoya hazırlıyordum
anacım ben onun adını bulammı acaba size verem adam iii gelirse kargola sipariş verirsin dediydi
nasıl bi tuhaflık mesela yazsanayok deryacım bu gün bi tuhaflık var ama hadi hayırlısı diyelim artık nts de normal çıkıyo herşey
maşallah deryacım kızanına ne tatlı maşallah
genelde öyle diyorlar ama babası aynı ben diyor nedensemaşallah derya kız sana mı benziooo bu kız maşallahhh
MaŞallah maŞallah maŞallah darısı baŞımıza İnŞallah.
aylincim güle güle bitanem hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah canım:Saruboceq:kızlar ben gidiyom............:a015:
öptümmm,görüşürüz
kaydirigubbakcemile3benimde kocişim öle bir defasında ağrı kesicim bitmişti gece nöbetçi eczane aradıaylin sonuclarını almaya gitti, saolun kızlar ilk günü atlatınca iyiyim de gece agrıdan uyanıyorum valla emre de bi panikle hemen suyla agrı kesici getiriyo:))))) dilerim bu sancıyı dogumda cekeriz
ben bunu duymuştum mervem bir iki kez yaptım ama yeterince sert yapamamışım sanırım bide ayşenin taktiğini uygulamalı sabah 6 önce kahve içiririzkk dan öğrendiğim yeni bir bilgiyi paylaşmadan geçemicem kızlar ilişkiden önce kocalarınıza sert bir türk kahvesi içirirseniz sperm sayıları hareketli olurmuş nederece doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var yapın kızlar kocalaraa kahvee yanınada lokum yerineee :))))))
hoşgeldin drajee aramıza ben raziye memnun oıldum allahım isteyen herkese tez zamanda versin canım bebiş inatla devam ediyoruz kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende inatla bir gün anne olacağım diyenlerdenim iğne tedavisi görüyorum 2 aydır geçen ay fıs çıktı bu ay yola devam ettik 2 gün önce iğnelerim bitti şimdi çalışmalara devam ediyoruz allahım hepimize nasip etsin
güle güle ayşem allaha emanet ol :a015::a015:drajecim allah yardımcımız olsun inşallah teker teker tüm kızların hamiş haberlerini alcaz burdan. hanımlar ben kaçar, evden girmeye calısırım ama malum ev doluhepinizi öpyürum yarın için iyi tatiller, şebnem emel ayşe geldiğinde selam söyleyin, seherden de haber edin. baş baaaaaaaş:)
bence olmuş baksana :ecrin_bebek: adını sanını bulursan yazda bizde kullanıp kanıtlayalım delikafaduldenbiz geldik teyzeleri yürüyüşümüzü yaptık kaynanma uğradık akşama ne yemek var diekaydirigubbakcemile3
drajecim hoş geldin canım aramıza
aylincim hadi iii haberlerini bekliyoruz
ayşecim eğer bişey olursa ben merveye haber vercem o size söyler zaten
merve kız bişi dicem ama gülmeyin ha bak biz bu yaz temmuzda tatile gittiğimizde orda satılan bi mesir macunu almıştık akşam yatarken bi tatlı kaşığı yediriyodum kocişe 1 tatlı kaşığıda ben kaydirigubbakcemile3 acaba biz birer kavonoz yedik öle ama benim safra kesede problem vardı onun için yedidik adam mide sorununa iii gelir dedi ağustosta hamiledim acaba onun bi yararı olmuşmudur ki
ahh canım minik kuzu ya maşallah tırnaklarda jilet gibi oluyor bebişlerinselam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
banyoya hazırlıyordum
5 gün önceki hli teyzeleri maşallah diyin fındığımaa
5 gün önceki hli teyzeleri maşallah diyin fındığımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?