İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar dreje h.g. ben sinem
ayşe senin ondan gecikti o zaman canım adetin
ok kahve aslında güzel fikir kızlar

drajecim allah yardımcımız olsun inşallah teker teker tüm kızların hamiş haberlerini alcaz burdan. hanımlar ben kaçar, evden girmeye calısırım ama malum ev dolu hepinizi öpyürum yarın için iyi tatiller, şebnem emel ayşe geldiğinde selam söyleyin, seherden de haber edin. baş baaaaaaaş:)

kisti olan arkadaşlar soğan kürünü denedim bende de kist vardı baskılamak için 2 ay doğum kontrol hapı kullandım ama en güzel çare soğan kürü gerçekten artık gecikse bile kist oluşmuyo tavsiye edrim sadece 15 gün kullandım ve sonuçtan çok memnunum deneyin bi kaybınız olmaz ama kazancınızın büyük olacağı kesin içmesi biraz zor ama nefesinizi tutup tek nefeste içerseniz o kadar zor olmuyor

biz geldik teyzeleri yürüyüşümüzü yaptık kaynanma uğradık akşama ne yemek var diekaydirigubbakcemile3
drajecim hoş geldin canım aramıza
aylincim hadi iii haberlerini bekliyoruz
ayşecim eğer bişey olursa ben merveye haber vercem o size söyler zaten
merve kız bişi dicem ama gülmeyin ha bak biz bu yaz temmuzda tatile gittiğimizde orda satılan bi mesir macunu almıştık akşam yatarken bi tatlı kaşığı yediriyodum kocişe 1 tatlı kaşığıda ben kaydirigubbakcemile3 acaba biz birer kavonoz yedik öle ama benim safra kesede problem vardı onun için yedidik adam mide sorununa iii gelir dedi ağustosta hamiledim acaba onun bi yararı olmuşmudur ki

anacım ben onun adını bulammı acaba size verem adam iii gelirse kargola sipariş verirsin dediydi

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
biz iyiy akşam bebişim tırnağıyla ağzını kanatmış yavrumbenim nasıl ağladı anlatamam içim acıdı resmen ya naısl üzüzldüm tabi avuturkende bi güzel üzerime işedi
banyoya hazırlıyordum
ee sizde ne var ne yok varmı bi gelişme

ay kıyamam ben ona.ama çiş konusunda ooohhhhhh yarasın.:roflol:

anacım ben onun adını bulammı acaba size verem adam iii gelirse kargola sipariş verirsin dediydi
anacım sen daha burdamısın kız hiçbir belirti yokmu nst ye felan girdinmi
9 ay 10 gün bitmiş helala olsun bide derlerdi kılzar erken doğar yalanmış benimkide son haftasında doğdu
ay kıyamam ben ona.ama çiş konusunda ooohhhhhh yarasın.:roflol:

teşekkürler darısı basınıza umarım birgün sizinkilerde üzerinize işer bol bol hemdeenaniknanik

ahh kuzucukk pamukk şeyy kız varsa resmini koysana çirkin şeyy

olur kız oda ama ben bi önümüzdeki aya kendim için bal,,tarçını kociş içinde keçiboyunuzu kürünü hele deniyeyim..sonra bırakcam zaten bu çalışma işini kendi kendimi yormama kararı aldım ama malum nekadar dayanabilirim bilemiyorummkaydirigubbakcemile3

yok deryacım bu gün bi tuhaflık var ama hadi hayırlısı diyelim artık nts de normal çıkıyo herşey
maşallah deryacım kızanına ne tatlı maşallah

yok deryacım bu gün bi tuhaflık var ama hadi hayırlısı diyelim artık nts de normal çıkıyo herşey
maşallah deryacım kızanına ne tatlı maşallah
nasıl bi tuhaflık mesela yazsana
maşallah derya kız sana mı benziooo bu kız maşallahhh
genelde öyle diyorlar ama babası aynı ben diyor nedense

MaŞallah maŞallah maŞallah darısı baŞımıza İnŞallah.

amin canımmm

maaşallah canm meleğin çok güzel sağlıcakla büyüsün inşallah allah acılarını göstermesin

ben geldim kızlar :lepi:
kızlar ben gidiyom............:a015:
öptümmm,görüşürüz
aylincim güle güle bitanem hayırlıs haberlerle gelirsin inşallah canım:Saruboceq:
aylin sonuclarını almaya gitti, saolun kızlar ilk günü atlatınca iyiyim de gece agrıdan uyanıyorum valla emre de bi panikle hemen suyla agrı kesici getiriyo:))))) dilerim bu sancıyı dogumda cekeriz
kaydirigubbakcemile3benimde kocişim öle bir defasında ağrı kesicim bitmişti gece nöbetçi eczane aradı ama allah kimseye yaşatmasın ben bazen kusuyorum bile dr.doğumdan sonra geçer dmişti ama bebişim bi gelse annesini nelerden kurtaracak haberi yok
ben bunu duymuştum mervem bir iki kez yaptım ama yeterince sert yapamamışım sanırım bide ayşenin taktiğini uygulamalı sabah 6 önce kahve içiririz nasıl olur acep:roflol:
hoşgeldin drajee aramıza ben raziye memnun oıldum allahım isteyen herkese tez zamanda versin canım bebiş inatla devam ediyoruz kaydirigubbakcemile5
güle güle ayşem allaha emanet ol :a015::a015:
bence olmuş baksana :ecrin_bebek: adını sanını bulursan yazda bizde kullanıp kanıtlayalım delikafadulden
ahh canım minik kuzu ya maşallah tırnaklarda jilet gibi oluyor bebişlerin

5 gün önceki hli teyzeleri maşallah diyin fındığımaa
maşallah berkallah allahım nazarlardan saklasın uzun ömürler versin çok tatlı kızın deryacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…