İnatla bir gün ANNE olacağım !

kimseler yok ama ben geldim..........bayrama gittik sabah öğlen kayınvalideme yemeğe öğleden sonrada yattım 6 ya kadar kalkıp ev temizledim ya yeni oturdum pc ye..........25 de adet olcam sadece sol kasığım hafif hafif ağrıyor ya anlamadım ilk gebeliğimdede belirtim buydu ama sol tüpüm yok ki orda olsun gebelik nedendir ki aceba kafam karıştı???

günaydın hatunlar nasılsınız asiş test yaptınmı canım ay ben bu günü pzt. sanıyorum deminden beri yaaa
ay bugün cumaaaa
hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin sağlıklı uzun ömürlü bebişer nasip etsin bizlere :Saruboceq:
kızlar benimde 3 günüm kaldı pazar yada pazartesiyee allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canlarım
aylin sonuçların nasıl çıktı
emoş oğlusun daha iyi umarım
beyzam öksürük hemen geçmiyo ben 2 hafta çektim uzandımmı başlıyo ayakta bişe yok yatırmıyodu geçmiş olsun canım
hepinizi öpüyorum kızlar

iyim sinemcim geldik gene işe kızların tatil mi ya kimse yok? sen nasılsın az kalmış cnm

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun
Ben dün ilaç içtim maalesef kızlar migrenim tuttu ölüyorum sandım işyerinden izin aldım eve gitttim ilaç içip yattım gözümü akşam 9 da açabildim dedim Allah ım içimde bebek varsa sen affet beni ((((
Şimdi iyiyim hala adet olmadım yarın tekrar doktorumu arayacağım pazar günü de test günü hayırlısı olur inşallah

Pazar günü eve çok misafir gelecek doğum günüm diye görümceme de kısmet çıkmış onlarda doğumgünümde onu görmeye gelecekler eve nasıl sığdıracağım ne yapcam bilmiyorum yada testte pozitifi görürsem eğer nasıl kan aldırmaya gitmeden durucam bilmiyorum negatifi görürsemde suratsız bir doğumgünü çocuğu olurum sanırım :))))

günaydın kızlar hayırlı cumalar.ben çok fenayım ya.başım ağırıyo benimde çok kötü hemde.neyapacağımı bilmiyorum ((((((

beyza demin müdür geldi yanıma yazamadım sağol cnm inşallah sen de ateş ölçmeye devam bakalım ne olcak cnm..

asiyecim yapma pazar istersen boşver pazartesi yaparsın?

Günaydınnnn inatçı Hatunlar... Hepinizin cuması mübarek olsun....Dualarınızda kabul :))))

noluoo kız nazar mı değdi bize senağlama geçmiş olsn

valla merve bilmiyorum ya.ben dün yattım geçer diye düşündüm sabah başağrısıyla uyandım.ağzım bi tatsız bi tatsız.bide yarın annemlere gidicez inşallah düzelirim.iş yerine geldim ama nafile.izin aldım eve gitcem şimdi.

Geçmiş olsun nevgül valla bende öyleydim zor oluyo ya
Mervecim öle mi yapim dersin

sağol asiye.bencede mervenin dediği gibiyap.çünkü pozitif çıkarsa istediğin gibi bağır çağırır sevinirsin.negatif çıkarsaki inşallah çıkmaz ozamanda yanlız olman daha iyi.

mervecim sağol canım evt devam edeyim bakalım bi değişiklik olacak mı

kızlar geçmiş olsun

asiyecim bencede pazartesi yap testi daha iyi olur :))

tamam cnm geçmişşş olsunn senağlama

sağlam olur asiyecim olsun pazartesii okadar kalabalık içinde hakkaten sevinsen sevinemezsin

tamm kızlar öle yaparım
Ya bu arada ben tamol tb aldım hamilelikte kullanılır diye düşündüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…