İnatla bir gün ANNE olacağım !

Razişim mervecim görüşürüz canlarım mervecim ben yarın çalışıyorum ama geç gelip erken çıkcaz bakalım
Kızlar hala adet olmadım kaldı3 gün 4. gün test yapcem

Kızlar günaydın.... Gerçi kimse yok kocaaa topikte yalnız başımayım.. Ohhh herkes tatil ne güzel:))) Muhasebecilere tatil yok ((( Vergilerin son günleri...:)))
Ayşe cim canım regl olmana üzüldüm..Önümüzdeki aylarda güzel haberler vereceksin bize eminiz..
Derya hoşgeldin... Maşallahh çok güzel bir kızın var.. Allah sağlıklı bir ömür versin inşallahhh..
Emel oğluşun biraz daha iyiymiş sevindim..
Merveeee test yaptın mı bugün 23 Nisan :)))
Merve2, Asiye,Raziye,Ayşe,Şebo,Seher,Sinem, Gülsüm, Badegül ve diğer unuttuklarım umarım sizlerde iyisinizdir...

günaydın emelim asiyem nasılısınız bakalım diğer hatunlar yoklar sanırım ohhh keyifli bir kahvaltı yapıyorlardır şimdi :))

günaydın ve iyi tatiller hatunlar bende bi hareketlenme yok bekliyoruz bakalım daha haber vereyim dediğm

Kız seher doğuramadın ha bekliyon sen benim doğumgünümü
Razişim çalışıyorum benn maalesef herkes dinleniyo ben işteyim sende mi çalışıyorsun

kolay gelsin asiyem bende çalışıyorum :)))
seherim senin kızda amma nazlı çıktı bizim ineğimizinde 3 gün geçmişti günü dün gece nazlı kızımız oldu kaydirigubbakcemile3 uykusuzum gece 2de kalktık çiftliğe gittik onunla uğraştıkmirmirmirmir

merhaba kızlar ben geldim.evden yazıyorum.raziş ne güzel annemlerinde var süt inecikleri.kaydirigubbakcemile3 nasılsınız bakim.

evet asiyem çok güzel ilk zaman çok korkuyordum hiç yaklaşmazdım yanlarına sonra alıştım çok seviyorum onlarla ilgilenmesi çok güzel çok akıllılar
hoşgeldin gülsümcüm ben eve geldimkaydirigubbakcemile3 bu arada kızlar yemeğe

geçmiş olsun asiyecim valla en iyisi uyuyup dinlenmek izin almayı dene sanırım yoğunsunuz kastın kendini biraz inşallah ilaç içmeden atlatırsın bende migrenim tuttumu papatya çayı içerim ağrılara faydası olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…