o zaman ben de yeni takvim istiyorum kiiiibirdaki günüm 15 ekim, yaaa kızlar hem yogun hem de ben bugün eccük sıkkınım o yüzden ara ara ugrayıp bakıyorum...
vallabende bulcam bi sincap galiba eşim bu ara pek meraklı aramaya başıma gelcek var vallakaydirigubbakcemile
ya deme kız evet olsun ben anladım seni:kedi: ya çıkartmadıysan hamile kalmadan onun aşısını olman lazım kız bana doktorum öle demişti rubella testii yaptırdıydı yoksa 2 aydaha koruncaktım bağışıklığım varmışta gerek kalmadımervecim yaaaa kaç kez sormuşsun canım alerjiyi,kusuruma bakma yaaa kafam çok karışık, sönüyo kabarıklıklar, ama hala kaşıntı var, yahu ben kızamık çıkarmamışım emre korkuttu beni acaba kızamık mı diye...deildir heralde
iyi günler arkadaşlar geçmiş bayramınız kutlu olsun.....nasılsınız bakalım?
hoşgeldin sinemcim
kızlar ben yemeğe kaçtım öpüldünüzz
yaaa takvim nasıl nerden yapılıyo ben bilmiyorum kiiiiafiyet olsun mervecim, seher kuzu ne alemde? zeytin sinem de benim gibi arazi, zuzuda bebeleri almış gelmiş asişim de ceren de ve oynaşım daaaaa burda herkese bi selam aedeyim yaa bugün ihmallerdeyim affedin emi...
oo gülsümcüm hayırlı olsun yeni takviminn ne güzel olmuşş kim yaptıılaelaelaelaelae
kızlar ya sebnemden haberi olan yok galiba noldu aacaba test sonucu
valla sorma sinem benım acelem yokda eşimin var herhalde gerçi daha istemıyom allah bılıyo bırınle zor baş ediyom şimdi memesine benı şikayet ediyo seranat yapıyo zilli
ayşem kızamık öle hemen gecmez canım merak etme değildir
ceren hoş geldin canım
mervem afiyet olsun
oynaşım sendemı yemeğe gittin
sen bi doğurda merve acısını çıkarırsınız artık:kedi:
hoşgeldin canım şebnem test yapmış negatif çıkmış.buraya gelip yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?