valla sorma sinem benım acelem yokda eşimin var herhalde gerçi daha istemıyom allah bılıyo bırınle zor baş ediyom şimdi memesine benı şikayet ediyo seranat yapıyo zilli
ayşem kızamık öle hemen gecmez canım merak etme değildir
ceren hoş geldin canım
mervem afiyet olsun
oynaşım sendemı yemeğe gittin
sen bi doğurda merve acısını çıkarırsınız artık:kedi:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf cok üzüldüm
evet canım malesef öyle bizde çok ümitliydik.ama sağlık olsun o güçlü ve inat bi kız dediği gibi inşallah sonunda muradımıza ericez.
Slm gÜlÜm nasıl olsun canım karın aĞrın devam edİyomu
merhaba arkadaşlar,
bu gün katıldım. yanlız olmadığımı bilmek güzelmiş.
gülsümcüm geçmiş olsun tatlım hala mı iyileşemedin sen yaw
Sinemcim hayırlısı ile büyütüyo ikilzeri maşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah
Eevet sinem ya eşin ne zaman gelecek senin
hoşbulduk :)
arkadaşın yazdığını okuyordum hani şu ; bir ayda iki kere yumurtlama olur mu diye sormuş.
aynı şeyi geçen ay ben yaşamıştım. evde idrarla yapılan ovulasyon testinden alıp yapıyorum. adetim bittikten 3 gün sonra yaptığımda 2 çizgi yani ovulasyon olacak çıkmıştı. 2 gün böyle devam etti ve 3. gün tek çizgiye düştü. ben testi yapmaya devam ettim her sabah. sonra baktım ki adet bitiminin 15. günü yine iki çizgi :) neyseki doktorum sonradan durumu açıkladı.
doktorun dediğine göre adetin hemen sonrasında ki iki çizgi bir ay önceki yumurtlamanın hormonal yani LH yüksekliğinin belirtisiymiş. adet gününe yakın yumurtlama olduğu için bu hormonal yükseliş testte adet sonrasında bile çıkabilirmiş. ama tabi esas olan ovulasyon adet sonrası 15. gün olanmış.
doktorun dediğine göre adetin hemen sonrasında ki iki çizgi bir ay önceki yumurtlamanın hormonal yani LH yüksekliğinin belirtisiymiş. adet gününe yakın yumurtlama olduğu için bu hormonal yükseliş testte adet sonrasında bile çıkabilirmiş. ama tabi esas olan ovulasyon adet sonrası 15. gün olanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?