İnatla bir gün ANNE olacağım !

esine kalsa selos abla olcak yani belki onu anlatıyordur memesinezemuszemus

gülsümcüm geçmiş olsun tatlım hala mı iyileşemedin sen yaw
Sinemcim hayırlısı ile büyütüyo ikilzeri maşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah

Eevet sinem ya eşin ne zaman gelecek senin

asişim geçmezki kolay kolay ya.yarında devam eder.

hoşbulduk :)
arkadaşın yazdığını okuyordum hani şu ; bir ayda iki kere yumurtlama olur mu diye sormuş.
aynı şeyi geçen ay ben yaşamıştım. evde idrarla yapılan ovulasyon testinden alıp yapıyorum. adetim bittikten 3 gün sonra yaptığımda 2 çizgi yani ovulasyon olacak çıkmıştı. 2 gün böyle devam etti ve 3. gün tek çizgiye düştü. ben testi yapmaya devam ettim her sabah. sonra baktım ki adet bitiminin 15. günü yine iki çizgi :) neyseki doktorum sonradan durumu açıkladı.

caım doktorun bunu nasıl açıklamış.

doktorun dediğine göre adetin hemen sonrasında ki iki çizgi bir ay önceki yumurtlamanın hormonal yani LH yüksekliğinin belirtisiymiş. adet gününe yakın yumurtlama olduğu için bu hormonal yükseliş testte adet sonrasında bile çıkabilirmiş. ama tabi esas olan ovulasyon adet sonrası 15. gün olanmış.

hıııııııııımmmm anlaşıldııı

ama benim hem 15.gün hemde 19.gün çift çizgiyi görmüştüm hemde digitalde sanırım 19.gün tuttu çünkü bebek hep 4,5 gün geri çıkıyor normalden.:kedi: oyüzden bende iki kez yumurtladım diye düşünüyorum

KIZLAR NASILSINIZ
2 ay sonra gelecek diyo ama genede belli değil evimin kaba inşaat halinin resmini koyimde bakın

a.s. işte kızlar şimdi sıvası yapıldı ama son hali budeğil dün boyacı ile anlaştık
sıvalı halini pc ye yüklediğimde koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…