Selam kızlar herkez dÖnmÜŞ hemen hemen ayŞecİm pek hoŞsun yanİİİ
sehercİm kızınla senİnde resmİn var sanırım maŞallah allah nazarlardan saklasın hasta olan arkadaŞlarım geÇmİŞ olsun gÜlsÜmcÜm ben lİstede yokum mervecİm İsİm sÜper olmuŞ maŞallah...
Pınarcım doktor gÜn verdİmİ armıza yenİ, gelenler hoŞgelmİŞ
sİnemcİm konturolden haberdar et bİzİ merak ederİz
günaydın kızlar nasılsınız ben işte idare eder karın ağrısı mide bulantısı devam haplarımı bir bıraksam ishal kaldığı yerden devam edecek gibi
geçmişi okuyamadım güzel haberler varmı
Günaydın kızlar inşallah iyisinizdir gününüzün güzel geçmesi dileğiyle...
Kızlar ben dün giremedim malum vergiler vardı ki bugün de var eve 8 de gittim eşimin surat bi karış tabi kızmış bana sanki ne suçum varsa yollamazlarsa nasıl gidim eve. Neyse sonra buzları erittik ama evdeki yemekleri ısıtmadan yedim kızdımda karnım ağrıyo akşamdan beri yani kendime zarar etmiş oldum. Sabah sıcak süt falan içtim bakalım iyi gelir belki.
Sinemcim biraz daha iyiymişin sanırım cnm dikkat et sonra eşin der karıma iyi bakmamışınız diye ne cevap veririz minnoşum. Sen bize lazımsın.
Razişçim ne zaman gelecek aramıza özledik valla
Feyzacım cnm valla bayram diye çok mu şey bekliyoruz bilmem bizimkide bi tuhaftı bişey anlamadım valla iyi kötü arası gidip geldi. Allah ım diğer günlerinizi bayram tadında geçirmek nasip etsin cnm
günaydın herkeslere kızlar sabah sabah sizi acuk güldüreyim.ben varya ben ben regl oldum.:roflol: merve helal sana ya nasıl tahmin ettin
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?