İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım arsa almıştık kaynanamların miras malıydı eşimin dayısından teyzesinden satın aldık yaptırıyosuz inş. kazasız belasız biter canlarım bitmiş halini koyacağım günlerde gelir inş.
allah olmayan herkese nasip etsin ev canlarım amin

amin sinemcimm allah bu evde bol bebekli günler geçirmeyi nasip etsin sizeee sağlıklaa huzurlaa

amin sinemcimm allah bu evde bol bebekli günler geçirmeyi nasip etsin sizeee sağlıklaa huzurlaa

kolay gelsin canım sağol mervişim inş. canım benim yolunuz bu taraflara düşerse beklerim seherim senide hepinizi kızlar

niye kaldırıldı pro üyem konuya açıklık getirirmisiniz :)) arada girdiğim için bir şeyden haberim olmuyo

p.tesi kontrolüm var 37 haftalık olmuş olcaz o zamana az çok belli olur tarihin dedi, normal doğum istediğim için kesin bi tarih yok ama kalça etlerim fena agrıyor kayınvaldem 1 haftaya gelir ela merve dio ama hayırlısı olsun bekliyoruz her şeyimiz hemen hemen hazır
ailem yanımda diye çok hızlı ve yogun geçti bayram, babamla kardeşimi yarın akşam yolcu ediyorum senağlama neyseki annem yanımda kalacak, allah kimseyi gurbette bırakmasın. sanırım senin bayram sıkıcı geçmiş insallah bi dahaki bayrama bebeğin sana sıkıca tutunmuş olur birtanem yalnız kalmazsın

aysecim çok geçmiş olsun, ishale kaynamış patates çok iyi geliyor 1 gün boyunca sadece patates yemiştim ve bişeyciğim kalmamıştı dene mutlakaa

hamişim canım benim yromamaya çalış kendini, bu erkekler bi alem ya, sanki isteyerek mi geç kaldın ki neyse ortalığı daha çok kızıştırmim ama yediklerine dikkat et bebişini iyi besle hastalanma emii

günaydın herkeslere kızlar sabah sabah sizi acuk güldüreyim.ben varya ben ben regl oldum.:roflol: merve helal sana ya nasıl tahmin ettin

bi dahaki aya insallah güldürürsün hamişimmm kızlarrr diye haber vererek bitanem, allah emeklerinizi zai etmesin zamanı gelince gelcek sıpacıklaar

günaydın canşar tşk ederim asişim daha iyileri sizlerin olsun canım
ayşee nerdesin canım kimseler yok sayfada topiğimiz öksiz kalmış
seherde gelmemiş

günaydınn kızlar bu sabah bende geciktim elimde ve ayağımda kaşıntı olmaya başladı onu araştırıyordum netten ama bişi bulamadım.. kabarıklık yok sadece kaşınıyor hafif pütürtü oluyor kaşıyıncada..doktor zamanına kadar geçmezse önceden giderim gösteririm..

pınarcım bir avazda allah kurtarsın insallah sağlıkla kucağına al bebeğini cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…