İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ben fazla giremiyorum ama meraktan bi baktım kısaca geçmişe, hepinizi merak ediyorum en cok da seheri herkes iyi mi? geçmişi çok okuyamadım ne var yok, kırmızıyı yiyen yemeyen test yapacak olan???? hepinizi çok öptüm, aylinden ne haber ayrıca???

inşallah sehercim hayırlısıyla doğurursun bitanem minik kızın sağlıklı bir şekilde kucağına al canım bu güzel mübarek günün yüzü hürmetine rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin
aylini bende çok merak ediyoum gelse iyi haberleri bir verse rahatlatsa bizi

amin raziyecim inşallah zaten yarın doktora gidiez bakalım
aylin işemi gitmedi acaba

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş beklemede inşallah hamiş
23 nisan ... cancer beklemedeyim inşallah hamişim
24 nisan ... sekerkız67
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağusto
s
aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Hamileler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:
Kızlar selam
hepinizi merakta bıraktım kusuruma bakmayın
dün evde dinlendim biraz
canlarım hala bi sonuca varmadı benim durum, hidrosefali yine çıktı mr da ve radyoloji uzmanı "bos akım mr" denen ikinci bir mr çekilmesini istedi ve onun da sonucunu alınca benim durum netleşecek diye tahmin ediyorum... O mr da bugün akşam 9 da çekilecek. Onun sonucunu da yine çarşambaya falan atarlar sanırım... Bu belirsizlik ve baş ağrısı canımı sıkıyo ama inşallah hayırlı iyi haberler alırım sonunda..
Geçmişi okumadım önce size yazayım diye.. Bi bakıcam.
Ve seher hala doğurmamışsın galibaaaa :) belki cuma günü doğmayı beklemiştir bebişin

canım allah sonunda seni sevindirsin sonuçların güzel çıksın inşallahh.. olsun birkaç gün daha bekleyelim cnm.geçmiş olsunnn..a.s.

valla inşallah ama şimdilik bi şey yok aylinim
inşallah güzel çıkıcak sonuçların canım sıkma sakın canını

artık eşim bile umudu kesti kızlar yaaaaaaaa(((
adam akşama maça gidicem 8.30 ta gelirim dio doğurma niyetim yokmuş benim daha (((((((((((((((((((

Aylincim geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar canım
Sehercim sen kocana bakma evde yalnız kalma sancının ne zaman geleceği belli olmaz canım

artık eşim bile umudu kesti kızlar yaaaaaaaa(((
adam akşama maça gidicem 8.30 ta gelirim dio doğurma niyetim yokmuş benim daha (((((((((((((((((((

kaydirigubbakcemile3 kız olur mu yalnız kalma yakınlarında var mı birileri peki hemen gelebilece

aman yeterki gelcem desin ben kendimde giderim hastane doğurmaya yuruyerek 5 dk arabayla 2 dk sürmez

var kaynanamı ararım mervecim anacığım uzak gelmesi 1 saat en az sürer

Aylincim geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar canım
Sehercim sen kocana bakma evde yalnız kalma sancının ne zaman geleceği belli olmaz canım
inşallah canım,sağol

derya minikinin fotosunu koymuş, ben de MAŞALLAH diyim 41 keree

hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsin hasta olan arkadaşlara da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…