İnatla bir gün ANNE olacağım !

Mervecim bebeğin suyu sınırda iyi takip etmek lazım demişti kendi doktorum bende ayın 15 inde ona gidiyorum 30 unda başka doktora bölece 15 günde bir kontrol ettirmiş oluyorum suyu iyi dedi mesela bu hafta doktor ters bişey olmasın diye cnm ama 31 ekimde 2. düzey ultrasona gircem ondan sonra tek doktora devam ederim sanırım bide güvenemiyorum doktoruma yanlış bişeye yönlendirmesin beni diye 2 ağızdan dinlemiş oluyorum cnm benim pimpirikliliğim yani

asişim en iyisini yapıyosun canım bence...benimde 2 dr um var....:))

asiiş iyi çıkmasına sevindim kont. allah hayırlı evlat nasip etsin kız erkek farketmez ama kız çocuklarının kıyafetleri daha güzel oluyo yaaa

günaydın sanem
yellow
nasılsın sanemcim
kızlar esradan haberi olan varmı

günaydın bitanem...

kız senin leylek bebeği nereye götürüyor dur bi sesleneyim benimkide seninkine uymuş almış götürüyorlar bebişlerimizi ......... heeeeeeeeeyyyyyyyyy hooooooooopppppppppp leylekkkkk la leylek bırakacaktın bebişlerimizi nereye götürüyor dur ,,,, taş verin taş ahaaaaaa kafasını kırdımmmmmm :dance:

sanemcim hoş geldin canım
yaptım yasemıncım onua yaptımda yazmadım pirinç çorbasının içine koyuyorum domates ttel şehriyeye falanda bu gun bı abısı var maraşta tarhana yollucak kızıma orda keçi yoğurdu ve pancardan yapılıyomuş
siz benım seloşa neler yedirdimi bilsenız
sabah kahvaltı menusu 90 cc devam sutu içine 5 cicibebe kıbrıt kutusu kadar peynır 1 tatlı kaşığı pekmez yarım yumurta sarısı
öğlene doğru ya sade yourt yada meyveli 100 gr
öğlen 1.5 kepçe yaklaşık 1 kase çorba
akşam ustu 1 elma 1 armut yada ne varsa meyva muz şeftalı erik uzum
akşam 120 cc muzlu pirinç unu arı mama diyeyeım yada onla muhallebi gecede devam maması

bazen sofraya kucama alıyom taze fasulye suyunu ekmekle ezip veriyom
yada zeytınyağlı ne yemek
onun yuzunden tum yemeklerde zeytınyağına başladımkı şahsım adına diyeyeım nefret ederim

oy maşallah yesin kocaman olsun kuzuu anne sütüne devammı seher?
sanemcim hoşgeldin cnmm..
asiye bencede cnm en mantıklısını yapıyosun 2 doktor iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…