İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol canım sende hoşgeldin.evet aynen öle.

ya canım benim,napıcam bilmiyorum bu aydan hiç umutlu değilim ama yinede sabırsızlanıyorum test yapsam da çıkmaz 1 haftam kaldı ama sivilcelerim çıktı 2 tane hiç çıkmazdı...artık neleri bile hamilelik belirtisimi diye yorumlamaya başladım...gamyoncuiremsu

Merhaba kızlar ya yemek yedim midem ekşidi gene ne zaman geçecek anlamadım
Sinemcim hoşgeldin ikiz anası

CADIARZU:1shok:
klava:kötükedihüsolmaz:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:hulya:

bendende iyilik hosbulduk

büyük bir hırsla bende anne olucam diyen kader arkadaşlarım bunu buldum çok hoşuma gitti isterseniz kullanın yada kullanıyorsunuz ben bilmiyorum:lepi:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
bilgisayarınızda dursun yükleyin çok keyifli geldi bana sizinde belki işinize yarar.

sinem hpşgeldin canım ayşooooooooooooo nassın kız alperen nasıl

kırk yılın başı oğluşum uyuyo geleyim dedim bi sen farkettin heee tamam bu sıralar arayı açtık ama mazeretimiz var dimiii selam verdik kimse tınlamadı yahuuuuuuuklava:klava:klava:

slm kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, bugün kontrolümüz vardı, ela mervem 3.155 gr olmuş, ama sıpa dönmemiş makat gelişi görünüyor ve 1 şu saatten sonra da dönmez dedi dr, eli mahkum sezeryan olcam kızlar, haftaya salı ya da çarşamba allahın izniyle kucağıma alcam prensesimi, dualarınızı eksik etmeyin, hepinizi kucaklıyorum öpüyorum

olsun canım senide ihmal etmesinde ayşecim gerisi boş ohhh kız dolaplarıda düzeltmiş aferim sana...

hoşgeldin sitaree allahım gönlüne göre versin umudumuzu kaybetmek yok yola devam...

kızlar cumartesi gecesi hasta oldum ben yeni tarih 22 ekim diyelim erken geliyo ama butarih olsun

sinemcim aferim sana böyle devam et inancını kaybetme olsun bir dahaki ay olur inşallah...

canım gözün aydın hayırlısıyla gelsin kızımız kıyafetlerinizide güle güle giydirmek nasip etsin inşallah..

Kızlar bide ctesi benim burnum kanadı nette baktım normal diyo merve seher sizde olmuşmuydu ???

geçmiş olsun asiyecim benimde arkadaşımın kanamıştı doktor damarlar çatladıgı için kanama oluyormuş genişliyormuş öyle demişti kafana takma sen içini ferah tut..

selam pınarcım maşallah canım olsun canım saglıklı sıhatli olsunda napıcan inşallah kucagınada alırsın az kalmış allah kurtarsın pınarcım dualarımız seninle ama sende bizim isimlerimizide söyle dogumda aklına gelirse...kaydirigubbakcemile2vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…