herkese merhabalar anca gelebildim ya.herkes iyi sanırım allah sağlık versin.
hoşgeldin nevgülcüm bende şimdi gelebildim işler bayram sonrası çok yoğun hiç giremedim nasılsın?
sağol canım sende hoşgeldin.evet aynen öle.
merhaba bayanlar nasılsınız
Merhaba kızlar ya yemek yedim midem ekşidi gene ne zaman geçecek anlamadım
Sinemcim hoşgeldin ikiz anası
iyilik canım senden naber hoşgeldin...
bendende iyilik hosbulduk
sinem hpşgeldin canım ayşooooooooooooo nassın kız alperen nasıl
sinem hpşgeldin canım ayşooooooooooooo nassın kız alperen nasıl
aynen feyzacım eşim dışarıyı pek bi sever, anacım biz yorganı temmuzda izinden döndük çıkardık:) evde işi çok da emre beyin ikinci planda genelde ev işleri...
ben dip köşe temizliğimi yaptım, yazlıkları kaldırdım, kışlıkları çıkardım, sandığımdan kına kıyafetimi çıkardım giydim, evin içinde biraz onunla dolaştım, yıkanacak kışlıkları yıkadım, kuru temizlemeye gidecekleri gönderim, mutfak dolaplarımı da indirdiiiim, şimdi de duşa giricem bi bakayım dedim:) herkese iyi akşamlar
merhaba aranızda bana da yer var mı?
ben de yaklaşık 1.5 senelik evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz.geçen ay kist tedavisi gördüm ve bu ay yine deniyoruz.regl tarihim 14 ekim inş bu sefer gelir meleğim.
benim gibi umutla bekleyen tüm arkadaşlara allahtan hayırlısını diliyorum.
kızlar cumartesi gecesi hasta oldum ben yeni tarih 22 ekim diyelim erken geliyo ama butarih olsun
Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah bi geçmişi okuyayım dedim meraklandırdım sizi.
Doktorumuz kıza benziyo dedi 2 doktor aynısını söylediğine göre kızdır diye düşünüyorum. Gittim ctesi hemen battaniye bide külotlu çorap aldım . Aslında 6-7 aylığa kadar bişey almayacaktım ama kışa geliyo ya bişeyler alim dedim. Bebeğim gayet iyiymiş haftasıyla uyumluymuş. gördük miniğimizi. Allah ım isteyen herkese hayırlı zamanda vee hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kızlar bide ctesi benim burnum kanadı nette baktım normal diyo merve seher sizde olmuşmuydu ???
slm kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir, bugün kontrolümüz vardı, ela mervem 3.155 gr olmuş, ama sıpa dönmemişmakat gelişi görünüyor ve 1 şu saatten sonra da dönmez dedi dr, eli mahkum sezeryan olcam kızlar, haftaya salı ya da çarşamba allahın izniyle kucağıma alcam prensesimi, dualarınızı eksik etmeyin, hepinizi kucaklıyorum öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?