Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah bi geçmişi okuyayım dedim meraklandırdım sizi.
Doktorumuz kıza benziyo dedi 2 doktor aynısını söylediğine göre kızdır diye düşünüyorum. Gittim ctesi hemen battaniye bide külotlu çorap aldım . Aslında 6-7 aylığa kadar bişey almayacaktım ama kışa geliyo ya bişeyler alim dedim. Bebeğim gayet iyiymiş haftasıyla uyumluymuş. gördük miniğimizi. Allah ım isteyen herkese hayırlı zamanda vee hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Kızlar bide ctesi benim burnum kanadı nette baktım normal diyo merve seher sizde olmuşmuydu ???
İnşallah sitarecim en kısa zamanda sende kavuşursun meleğine cnm
Ayşecim normal temiz kan şeklide idi biraz kanadı sonra kesildi bu ikinci oluyo ilkinde sadece az bi kan gelmişti bunda baya kanadı netten baktım kan hareketleri hızlandığı için burun kanamaları olabilir yazıyo ama bilemiyorum buıgün sağlık ocağına rutin kontrole gidicem onlara sorcam bakalım biliyorlar mı fikir verirler belki
normal asişim bendede oluyodu korkma birden boşalıyodu benım ilk korktumda sonra alıştım normal dedi doktorum
gel ayse ısır onu o boklu poposunu
hiii duana kurban beeee, amin canım benim, burda gelip sana ağlarım anca seheeer ne kadar haklıymışsın diye:)asişim güle gule sağlıklı gunlerde kullanın cicilerinizi inşallah
ayşemmmmmmmmmmmm rabbım tez zamanda senle oynamada versin 2 şer tane
kızlar şimdiye kadar seloşa
tarhana, domates ,telşehriye, yoğurt, pirinc ,patates pirinç ve havuçlu sebze,mercimek çorbası verdım daha hangı çorbadan verebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?