İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim asişim hoşgeldin, hayırlısı olsun sinemcim, tez elden gelsin eşin inşallah

asişim burnun yogun mu kanadı? e bi telde falan sorsaydın doktoruna, bi de önceden de kanıyo muydu?

sehercim yaaa anlatma şu cadıyı en sonunda gelip ıssırcam o olcak:)

ayyyy opuyorumnanaktan allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:
nasıl imreniyorum nasıl içim gidiyor hamiş haberlerini okudukça anlatamam
ben de bi meleğim olsun istiyorum.mafoldumben kan yenileme takvimine göre bu sene içinde hamiş olursam benim de kızım olma ihtimali yüksekmiş.zemuszemus
inş ekim mucizemi getirir bana aslında hepimize

Kızlar bide ctesi benim burnum kanadı nette baktım normal diyo merve seher sizde olmuşmuydu ???

evet cnm bende okudumdu bana olmadıda gelinimize olmuş kan basıncı arttığından olabiliyormuş...
hadi hayırlı olsunn kızçenin cicileri:teytey:

ınşallah sitarecim en kısa zamanda sende kavuşursun meleğine cnm
Ayşecim normal temiz kan şeklide idi biraz kanadı sonra kesildi bu ikinci oluyo ilkinde sadece az bi kan gelmişti bunda baya kanadı netten baktım kan hareketleri hızlandığı için burun kanamaları olabilir yazıyo ama bilemiyorum buıgün sağlık ocağına rutin kontrole gidicem onlara sorcam bakalım biliyorlar mı fikir verirler belki

sağol mervecim aldım bakalım yavaş yavaş her hafta bişey alırım diyorum bakalım güzel şey kız kıyafetleri falan bakmak çok şirin oluyo :))))

normal asişim bendede oluyodu korkma birden boşalıyodu benım ilk korktumda sonra alıştım normal dedi doktorum
gel ayse ısır onu o boklu poposunu

asiş sen neden iki doktora gidiyorsun kız kafam karıştı

normal asişim bendede oluyodu korkma birden boşalıyodu benım ilk korktumda sonra alıştım normal dedi doktorum
gel ayse ısır onu o boklu poposunu

:roflol: ne ıssırcam be boklu poposunu, anası deil misin temizle de öyle yiyim danayıyerimseniben
vay anasını yaa demek burun kanar ha hamilelikte, allahım daha neler öğrencem, allahım o günleri nasip et yarabbim:Saruboceq:
asişiiiim güle güle kullanmak nasip etsin rabbim aldıklarını, hakikaten kız çocuğu giydirmesi de ayrı bi keyif vallahihoyyyt

asişim güle gule sağlıklı gunlerde kullanın cicilerinizi inşallah
ayşemmmmmmmmmmmm rabbım tez zamanda senle oynamada versin 2 şer tane

kızlar şimdiye kadar seloşa
tarhana, domates ,telşehriye, yoğurt, pirinc ,patates pirinç ve havuçlu sebze,mercimek çorbası verdım daha hangı çorbadan verebilirim acaba

asişim güle gule sağlıklı gunlerde kullanın cicilerinizi inşallah
ayşemmmmmmmmmmmm rabbım tez zamanda senle oynamada versin 2 şer tane
hiii duana kurban beeee, amin canım benim, burda gelip sana ağlarım anca seheeer ne kadar haklıymışsın diye:)
kızlar şimdiye kadar seloşa
tarhana, domates ,telşehriye, yoğurt, pirinc ,patates pirinç ve havuçlu sebze,mercimek çorbası verdım daha hangı çorbadan verebilirim acaba

tavuuuuuk suyuna şehriyeeeee ya da ince ince tavuk atarsıııın

kız da et yok ondan soruyom ete 1 ayımız var yoksa ben ona yamazmıyım tavuksuyuna telşehriye kemik suyuna tarhana yada kemık suyuna patates haşlar ezer yıdırırım

çıktı yaptım 2 tane ama ben beyenmedim selenede içirmedim yazık kız kızıma çok iğrençti tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…