günaydınlaaaaar mervecim iş seni erkenci yaptı de miii
hayırlı güzel haberli bir hafta olsun inşallah:)
merhaba aranızda bana da yer var mı?
ben de yaklaşık 1.5 senelik evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz.geçen ay kist tedavisi gördüm ve bu ay yine deniyoruz.regl tarihim 14 ekim inş bu sefer gelir meleğim.
benim gibi umutla bekleyen tüm arkadaşlara allahtan hayırlısını diliyorum.
tabi cnmm hoşgeldinn inşallah bu sefer bebeğin seninledirrrrrrrrrrrrvereliniortak
hoşgeldin aramıza sitare, oo ardarda adet tarihlerimiz, benim de 15i, inşallah kırmızıları yemeyiz bu ay canım, hayırlısı olsun..merhaba aranızda bana da yer var mı?
ben de yaklaşık 1.5 senelik evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz.geçen ay kist tedavisi gördüm ve bu ay yine deniyoruz.regl tarihim 14 ekim inş bu sefer gelir meleğim.
benim gibi umutla bekleyen tüm arkadaşlara allahtan hayırlısını diliyorum.
canııım kolay gelsin yaa, sen de ağırlaşıyosun ha mervecim:) dediğin gibi sendne onlara hayır yok hiç yorma kendinihemde nası ama uyuyorum halaaaa:1closedeyes: belim ağrıyor son 1 ay diyorum ama nası geçicek bu ay bilemiyorum zor oluyor cidden kendini eskisi gibi zannediyorsun yapmak istiyorsun ama olmuyosenağlama bakalım zor geldiğinde iyice 1 haftalık iznim var onuda kullanmak isterim artık benden hayır beklemesinler:bbo: bulsunlar birini ben gidince kim yapcak bu işleri bilemiyorum
hoşgeldin aramıza sitare, oo ardarda adet tarihlerimiz, benim de 15i, inşallah kırmızıları yemeyiz bu ay canım, hayırlısı olsun..
günaydın canlarım...izin bitti başladım buğün işe....ay çok zor oldu...sizler nasılsınız...var mı bir gelişme...
valla çatlatacak heee:)) işleri yogun heralde ki girdi de yazamıyo...huuu asiye kız çatlatma yaz kız mı erkek mi ne dedi
günaydınm sehercim, cadı uyuduysa no problem:) hakkaten sinem bu saate kalmadan bi günaydın derdi...gunaydın kızlar
herkese iyi haftalar dılıyorum
mervişim iş çok daha zor gelicek hele havalar bıde daha bozunca canım dede bulsunlar bırını yerine
ayşem nasılsın topıkın nöbetcisi ben ara ara gırıp okudumm ama bışeyler yazamadım
asiş haber vericekti ama zamanı olmadı herhalde
yasemın tatail bittmiş iş hiç çekilmez dimi
sitare aramıza hoş geldin ben seher
oynak beyyım esra sinem hala daha gelmemişler herhalde
sinem kızz sen bu saate kalmazdın
valla ben 2 gundur gece kakmakla meşglulm dun de bu gecede uyuyo ama uykusunda mır mır mırlıyo benım cadı olmadı ağlıyo akşam saat 12 den sabah 8 e kadar 18 kere kalkmakla beraber bu geceyıde tamamladık hayıırlısıyla kahvaltısını ettı uyuyo şimdi karşımda zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?