mervecim maşallah hele şükür aldınmı kızınla hediyenizi
kızzzzz gülsüm senin kesin canın sıkkın
günaydın millet merve sinem asiye gülsüm hepinize kolay gelsin kızlar
sehercim kızçen seni baya yıpratacak sanırım allah yardıncın olsun
gülsüm benide ekle dedim okadar listeye oralı olmadın küstüm sana:umursamaz:
ayşecim birtek sen beni farketmişsin sagol canım
sinemcim sana bir hayırlı olsun diyemedim valla kusura bakma evinide göremedim sildin resimleri sanırım
ooo gözünüz aydın feyzacım yaa, düğününüz de hayırlı olsunbenimde bugun abim geliyor almanyadan akşama temizlik yapıcam şimdi yemek falan arada girebilirsem bakarım hafta sonu dayımın oglunun dügünü var çarşamba veya perşembe memlekete gidicem kısmet olursa
sinemcim geçmiş olsun canım benim.kızlar benim karnım ağrımaya devam ediyoo ya hap içmiyorum midemi mahvetti haplar
kuzum ne güldürüon bizi ne çok yazıon gelion direkman normal mesaj yazıo ah ah nerde eski gülsümmniyeki merve :))))
ooo gözünüz aydın feyzacım yaa, düğününüz de hayırlı olsun
sinemcim geçmiş olsun canım benim.
oynaşımın morali bozuk deil yaa, olsa ben bilirdimvereliniortak
ben klomeni bitirdim, yarın da kontrol var, inşallah bir sürü yımırtam olmuştur da hemen döl tutarım allahın izniyle:roflol: yeniden preseed sipariş etmiştim, o da geldi, yanında 10 tane gebelik, 15 tane ovulasyon testi de var, oynayıp dururum artık ben bunlarla-tatlicadiarzu-
inşallah sehercim,senin ki gibi beni sabaha kadar nöbetci dikecek bi kızım olsun inşallahhadi bakalım ayşem gelsin senın sincap artık
oh hadi bakalım hayırlısıyla insallah 5 tane yumurtann olsun içimden 5 geldisositososito soraa o 5 daneden artık bi kaçı tutsun hee olmadı 1e razıyız biz..
sende benim gibi durup durup yaparsın artık gebelik testleriniartık son harbi regl gecikti elimde bi tane kalmıştı oda çok hafif silik çıkmıştı gidip eczaneden bidaha almak zorunda kalmıştım inşallahhhh çift çizgiyii görr sende emiiiiiiialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?