İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşee nazmiyee nasılsınız canlarım emel de gelmez oldu
seher merviş gülsüm ayşe nereye katboldunuz razişim seni görürüz inş. en kısa zamanda
kızlar ben 4 te izin aldım çıkıyorum percereciye gidecez winhouse kullanan var mı hiç memnun musunuz

hoşbulduk kızlar ay bı mesaj yazdım bısuru mıllet geldı yazamadım bıdaha ....
off bı bırakmıyolar ya ne var neyokkk kızlarr...asıyecım canım evet kızartmadan ve kesınlıkle tuzdan hamuır işinden uzak dur aman canım dıkkat etkı saglıklı bı hamılelık gecıresın ...saglılla kavusasın bebısıne

kız yüzüne bakıp mı kansızsın dedi ay bu sağlık ocaklarıda alem hee..ceviz ve fındık konusunu bende dinlicem:)

sinem zuzu hoş geldin sinemım sen de gule gule gıt cicim
kızlar sağlık ocaklarında aile hekımlıne geçildi bursada benım 1 doktorum 1 ebem var sizdede varsa kendikilerine gidin onlar guzel yönledirip anlatıyo herşeyi
kızlar kızıma önümüzdeki ay 6 ay kınası yappıcaz kınalıklarıda dikildi kırmızı kırmızı

buarada güya benim denetimim var çok şükür ki buzamana kadar beni denetlemediler yarında gelmezlerse yırttımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

hoş gelsın aysom sessız buralar herkes yoğ:hulya:un bende zombi
o zombilikten hafif bende de varrrrrr ayakta uyuyom desem yeridirrgamyoncuiremsu
ayşecim nazmişim hoşgeldinnizzz bizde çok özlüyoruz anneler sizi ne var ne yok
iyilik sağlıkk ne olsunn oğluşu uyuttum geldimm ama kaçacam birazdan accukda eve bakam dimiiiiiii:hulya:
kızlar razişin slamı var az kalmış aramıza dönucek
sende selam söyle canımmm da nerdeydi kiiiiiCADIARZU
seher puanım olmadığı için mi pembe patik seçemedim ben yaa acıyın bu kıza verin puan:kedi:
ya ben anlamadım o puanlardan bişiiiii eklentimi ne puanı diyo 30 istiyo benim 2 ee ben nerden aldım o 2 yi nasıl 30 a çıkaracammm bilen varsa beri gelsinnnn
selam canımmmmm:1hug:
hoşbulduk canımmmm:1hug:ceviz balık ikiside önemli daha doğrusu omega 3 içeren besinler ama ben pek dikkat edemedimm:1no2:

iyiyiz canımmmm sen nasılsınn:1hug:
kiracı olduğumdan pencerenin markasını bile bilmiyommminşallah birgün benimde kendi evim olurda buradan size sorarım fıratmı egemi win mi pen mi diyeeeeeee:roflol::roflol:

valla bızım böcek önce beyaz elbise gıycek çalcaz oynucaz sonra kına karcaz tepsiye süslü püslü tepsimiz var sonra böceğim kırmızı kınalıklarıı gıycek ellerine kına yakıcaz sonrada pasta börek çay faslı eylenmeye devamzemuszemus

asiş sen bilir misin 32.haftada doğum iznine ayrılmak için rapor alıyoruz ya o ultrasonda çıkan görüntüye göre mi yoksa son adete göre mi?

amanın bildiğin düüğün kınası kız bu ne güzel ohhhh..
ayşecim sana puan vercekler dur ben sana vereyim sende bana ver tamam mıkaydirigubbakcemile

kız yüzüne bakıp mı kansızsın dedi ay bu sağlık ocaklarıda alem hee..ceviz ve fındık konusunu bende dinlicem:)
kız yine iyi ilgilenmişler bende sadece iğneyi vurup işte şu tarihte gel dediler ne tansiyon ne kiloo nerde kaldı bebişin kalp sesiiiiiiiklava:
bencede dinle bak çok önemliiilmaz:
valla ben çoğunuza puan vermişim veremiyomm gene
hani banaaa başımda kel değil emmeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
aynen şekercim bende deniyorum olmuo .. 6ay kınasını ilk kez duydum ben neler yapılır

ben duydummmmmmm
:kedi:yani senden 1 gün önceee

bende sadece ilaç yazdırıyorum geri geliyorum enson gittiğimde ne kadarlıksın demişti 5 mi 6 mı öle bişiydim hiç göstermiosun dedi sanki böle beslenmiomuşum gibi baktı bendee amann dediiim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…