selam kızlar
valla ben çoğunuza puan vermişim veremiyomm gene
o zombilikten hafif bende de varrrrrr ayakta uyuyom desem yeridirrgamyoncuiremsuhoş gelsın aysom sessız buralar herkes yoğ:hulya:un bende zombi
iyilik sağlıkk ne olsunn oğluşu uyuttum geldimm ama kaçacam birazdan accukda eve bakam dimiiiiiii:hulya:ayşecim nazmişim hoşgeldinnizzz bizde çok özlüyoruz anneler sizi ne var ne yok
sende selam söyle canımmm da nerdeydi kiiiiiCADIARZUkızlar razişin slamı var az kalmış aramıza dönucek
ya ben anlamadım o puanlardan bişiiiii eklentimi ne puanı diyo 30 istiyo benim 2 ee ben nerden aldım o 2 yi nasıl 30 a çıkaracammm bilen varsa beri gelsinnnnseher puanım olmadığı için mi pembe patik seçemedim ben yaa acıyın bu kıza verin puan:kedi:
selam canımmmmm:1hug:selam kızlar
hoşbulduk canımmmm:1hug:ceviz balık ikiside önemli daha doğrusu omega 3 içeren besinler ama ben pek dikkat edemedimm:1no2:merhaba kızlar sağlık ocağına gittim geldim bu sefer benle pek ingilenmediler bebein kalp atışını falan dinletmediler . sadece kansız gözüküyorsun kara üzüm ye dedi hamur işi ve kızartmadan uzak dur dedi bol ceviz fındık ye bebeğin zekası için dedi o kadar
Ayşem nazmiyem hoşgeldiniz bebişler nasıl bakim
ayşee nazmiyee nasılsınız canlarım emel de gelmez oldu
seher merviş gülsüm ayşe nereye katboldunuz razişim seni görürüz inş. en kısa zamanda
kızlar ben 4 te izin aldım çıkıyorum percereciye gidecez winhouse kullanan var mı hiç memnun musunuz
raziş nazilliye kendi evine taşındı canım ordada net yoktu
canım doktora göre doktorun verıyo isterse 36 haftaya kadar vermeyebilir
kız yine iyi ilgilenmişler bende sadece iğneyi vurup işte şu tarihte gel dediler ne tansiyon ne kiloo nerde kaldı bebişin kalp sesiiiiiiikız yüzüne bakıp mı kansızsın dedi ay bu sağlık ocaklarıda alem hee..ceviz ve fındık konusunu bende dinlicem:)
hani banaaa başımda kel değil emmeeeeeeeeevalla ben çoğunuza puan vermişim veremiyomm gene
aynen şekercim bende deniyorum olmuo .. 6ay kınasını ilk kez duydum ben neler yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?