İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervemm işim yoğun benimde.opuyorumnanaktan

yaa gülsümcüm demin kim dedi yaa tüplerim tıkalı diye, o arkadaşa sesleniyorum, canım ileri derecede endometriyozis hastası olan yaşı 35 üzeri ve tüpleri kapalı bir arkadaş (momi) şimdi hamile maşallah, yani umutsuz olma beslenmesine falan çok dikkat etmiş, başarmış işte sincap bulmayı

aycanisaydı şekercimm.allahtan ümidimizi kestiğimiz an olmuyor hiçbişey.allahtan umut kesilirmi bee.

destgın için sagol canım bendım tüplerim tıkalı diyen evet duymustum onun hamil:e oldugunu cok sevindim onun adına

slm kızlar afiyet olsun hepinize canlarım nasılsınız
asişim ev işleri iyi gidiyoo pencereci ile anlaşacaz winhouse kullanan var mı aranızda kızlarrr

dönsün tabi ya bu kızın işyerinde neti yok mu yaa gelsin artık.
seher puanım olmadığı için mi pembe patik seçemedim ben yaa acıyın bu kıza verin puan:kedi:

merhaba kızlar sağlık ocağına gittim geldim bu sefer benle pek ingilenmediler bebein kalp atışını falan dinletmediler . sadece kansız gözüküyorsun kara üzüm ye dedi hamur işi ve kızartmadan uzak dur dedi bol ceviz fındık ye bebeğin zekası için dedi o kadar
Ayşem nazmiyem hoşgeldiniz bebişler nasıl bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…