kuzum ne güldürüon bizi ne çok yazıon gelion direkman normal mesaj yazıo ah ah nerde eski gülsümm
oh hadi bakalım hayırlısıyla insallah 5 tane yumurtann olsun içimden 5 geldisositososito soraa o 5 daneden artık bi kaçı tutsun hee olmadı 1e razıyız biz..
sende benim gibi durup durup yaparsın artık gebelik testleriniartık son harbi regl gecikti elimde bi tane kalmıştı oda çok hafif silik çıkmıştı gidip eczaneden bidaha almak zorunda kalmıştım inşallahhhh çift çizgiyii görr sende emiiiiiiialkisalkisalkis
yaa gülsümcüm demin kim dedi yaa tüplerim tıkalı diye, o arkadaşa sesleniyorum, canım ileri derecede endometriyozis hastası olan yaşı 35 üzeri ve tüpleri kapalı bir arkadaş (momi) şimdi hamile maşallah, yani umutsuz olma beslenmesine falan çok dikkat etmiş, başarmış işte sincap bulmayı
yaa gülsümcüm demin kim dedi yaa tüplerim tıkalı diye, o arkadaşa sesleniyorum, canım ileri derecede endometriyozis hastası olan yaşı 35 üzeri ve tüpleri kapalı bir arkadaş (momi) şimdi hamile maşallah, yani umutsuz olma beslenmesine falan çok dikkat etmiş, başarmış işte sincap bulmayı
destgın için sagol canım bendım tüplerim tıkalı diyen evet duymustum onun hamil:e oldugunu cok sevindim onun adına
destgın için sagol canım bendım tüplerim tıkalı diyen evet duymustum onun hamil:e oldugunu cok sevindim onun adına
ne demek canım benim, senin neden yıkalı ki tüpler? çikolata kisti mi? ne dedi doktorun?
darısı sana olacak aycancığım yeterki sen umudunu yitirme ve buna hep inan.opuyorumnanaktan
inanıyorum zaten canım derdi veren rabbim dermanınıda vermiştir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?