İnatla bir gün ANNE olacağım !

amanın bildiğin düüğün kınası kız bu ne güzel ohhhh..
ayşecim sana puan vercekler dur ben sana vereyim sende bana ver tamam mıkaydirigubbakcemile

kız o verilen puanlar alışverişte pek işe yaramıyo çünkü değişik kıstaslar var misal bebek reyonuna girdim elbisde 20 mesajlar puanınaymış ki benim puan 0 patikler 20 etiketler puanınaymış benim 2 tulum 30 mesaj puanınaymış benim 34 senin verdiğin rep bu puanları etkilemiyo ama başka türlü puanlarda var hangisini etkiliyo bilemiyorum şimdilikkk sorduğumda işte patik için nerden 18 etiket puanı alabileceğimmmCADIARZU
bu arada sağol canımmmmm:1hug:

ozaman en iyisi seher bilir pro üyemiz ben pek takip edemedim seherde görünce o ne öle çay tulum bakayım dedim :hulya:

mervecim valla suratıma bakıpta dedi kansızsın diye dedim testlerim iyiydi falan olsun dedi.
Bide bu tetanoz iğnesi yapılacakmış 5. ve 6. ay seher sen oldun mu onları bide ters bişey olmasın doktora sorup mu vurdursam acep

mervecim normlde 32 . haftada izin veriyorlar ssk dan yazı alıyosun ama sen istersen doğumdan sonraya ekleyeceğim deyip ona göre 36. haftaya kadar çalışabiliyosun. Benim arkadaşım son 15 güne kadar çalışmıştı sonra doğumdan sonra kullanmıştı

yok benim son adet ile ultrason görüntüsü uyumlu değil oyüzden merak ettim hangisini baz alcaklar neyse sorarum doktora sağolasın

yok ben olmadım doktorum istersen olabilirsin demişti bizim gelince olmamıştı

feyzacım bu hafta baya yoğunsun Allah kolaylık versin cnm benim

sagol canım evet askerin askerligi bitesiye kadar yogunum benkaydirigubbakcemile

feyza cnmm sorma gidip alamadımda netten sipariş vercem kaydirigubbakcemile3 ama esraya sormam gereken bişi var ondan..

sen napıyosun bakayım çalışmalara başladın mı

aferim sana mervecim kaydirigubbakcemile3 çalışma pek olmadı buay nasip artık yogunluk varya :hulya:

feyza çok özürdilerim unutuyorum yakında hamile kalacam ya ondan galiba.:roflol: tahmini adet tarihini söyle hemen ekleyim canım.:kedi:

sen hamile kalda beni yazmasanda olur gülsümcüm...zemuszemus
8 ekim canım..

feyzacım günaydın sağol sildim sıvası bitsin sıvalı halini koyarım ama görmek istiyosan yeniden yüklerim canım

tamam canım ozaman bakarım kısmetse..

sagol canım teşekkür ederim bakalım dügünümüz biterelimde hayırlısyla..
hadi canım güzel haberlerle gel yumurtalıklar büyümüştür inşallah..

selam kızlar nasılsınız cok özledım sizleri yaaaa

hoşgeldin canım nasılsın yeni evin nasıl.opuyorumnanaktan

pekmezde iyi gelir canım kansız oldugunu nerden anlamışlar..

canım o rutin uygulama her hamileye yapılıyor aynı bebişlerin aşısı gibi ben vuruldum malum alet edevat her iki doğum çeşidinde de kullanılıyor riske atmaya ne gerek var değil mi vurul gitsinnnnn-bak bunu dişçi morfin yapmaya çalışırken korkudan adamın elini ısırmış biri diyor heee anla iğneden ne kadar tırsarım normaldeee:roflol::roflol::roflol:-

sağolun kızlar ya bana doktora sormadan vurdurma falan dediler korkuttularda ondan size sorim dedim sağolun hepiniz.

evet seher birbirimize verelim puan canlarım
gülsüm kuşum nasılsın
esra adet oldumu acaba

acaba esra ne yaptı.raziş hasta oldumu haber vermiyo bu kızlar ya.

beni soran herkese teşekkürler mardine yeni geldim hala adet olmadım ve tahlil yaptırdım 2 kere evde negatif çıktı yarın sabah direk dr a gidip öle gelirim haberleşiriz

ınatla bır gun anne olcagım bende hemde guzeller guzelı saglıklı bebeklerım olcak ole hıssedıyorum dılıyorum ALLAHIMDAN

ınatla bır gun anne olcagım bende hemde guzeller guzelı saglıklı bebeklerım olcak ole hıssedıyorum dılıyorum ALLAHIMDAN

bitanem inşallah inşallah:Saruboceq:
ben de çok istiyorum ama çok istediğimi söylemeye korkuyorum allah beni çocuksuzlukla imtihan edecek diyemafoldumben
allahım tez zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inş.

feyzamm aramıza kara kedi girdide benim mi haberim yokkkkCADIARZU

yok ayşecim olurmu öyle kafam allak bullak kafamçokkarıştısorma mmisafirlerden ugraşmakla kusura bakma Şeniz
karakediyi yeriz bizdelikafadulden ogluşumuz nasıl sen nasılsın canım

beni soran herkese teşekkürler mardine yeni geldim hala adet olmadım ve tahlil yaptırdım 2 kere evde negatif çıktı yarın sabah direk dr a gidip öle gelirim haberleşiriz

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah esracım

allahım hayırlı evlat versin inşallah gönlünün muradını yazsın.

korkma canım inancını hiçbir zaman kaybetme :teselli: allahım sana verir bebiş sen böyle dersen olmazkilmaz:

günaydınn kızlaar ..

aa esracım aşk olsun kız bende sordum beni atlamışın:) hoşgeldinnnn inşallahhhh hamişsiindir gülüm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzz

günaydın kızlaaar, esra hoşgelmiş

ben dün öğleden sonra o kadar yogundum ki giremedim topiğe, bir de üstüste bir sürü hata yaptım, bugün doktora gitmek için nasıl izin alcam bilmiyorum yaa hiç yüzüm kalmadı(

haydee kız gitmen lazım yumuşları görmenn lazımmm ama ne yap ne et al izin kız sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…