amanın bildiğin düüğün kınası kız bu ne güzel ohhhh..
ayşecim sana puan vercekler dur ben sana vereyim sende bana ver tamam mıkaydirigubbakcemile
yok benim son adet ile ultrason görüntüsü uyumlu değil oyüzden merak ettim hangisini baz alcaklar neyse sorarum doktora sağolasınmervecim normlde 32 . haftada izin veriyorlar ssk dan yazı alıyosun ama sen istersen doğumdan sonraya ekleyeceğim deyip ona göre 36. haftaya kadar çalışabiliyosun. Benim arkadaşım son 15 güne kadar çalışmıştı sonra doğumdan sonra kullanmıştı
mervecim valla suratıma bakıpta dedi kansızsın diye dedim testlerim iyiydi falan olsun dedi.
Bide bu tetanoz iğnesi yapılacakmış 5. ve 6. ay seher sen oldun mu onları bide ters bişey olmasın doktora sorup mu vurdursam acep
feyzacım bu hafta baya yoğunsun Allah kolaylık versin cnm benim
feyza cnmm sorma gidip alamadımda netten sipariş vercem kaydirigubbakcemile3 ama esraya sormam gereken bişi var ondan..
sen napıyosun bakayım çalışmalara başladın mı
feyza çok özürdilerim unutuyorum yakında hamile kalacam ya ondan galiba.:roflol: tahmini adet tarihini söyle hemen ekleyim canım.:kedi:
feyzacım günaydın sağol sildim sıvası bitsin sıvalı halini koyarım ama görmek istiyosan yeniden yüklerim canım
ooo gözünüz aydın feyzacım yaa, düğününüz de hayırlı olsun
sinemcim geçmiş olsun canım benim.
oynaşımın morali bozuk deil yaa, olsa ben bilirdimvereliniortak
ben klomeni bitirdim, yarın da kontrol var, inşallah bir sürü yımırtam olmuştur da hemen döl tutarım allahın izniyle:roflol: yeniden preseed sipariş etmiştim, o da geldi, yanında 10 tane gebelik, 15 tane ovulasyon testi de var, oynayıp dururum artık ben bunlarla-tatlicadiarzu-
selam kızlar nasılsınız cok özledım sizleri yaaaa
merhaba kızlar sağlık ocağına gittim geldim bu sefer benle pek ingilenmediler bebein kalp atışını falan dinletmediler . sadece kansız gözüküyorsun kara üzüm ye dedi hamur işi ve kızartmadan uzak dur dedi bol ceviz fındık ye bebeğin zekası için dedi o kadar
Ayşem nazmiyem hoşgeldiniz bebişler nasıl bakim
mervecim valla suratıma bakıpta dedi kansızsın diye dedim testlerim iyiydi falan olsun dedi.
Bide bu tetanoz iğnesi yapılacakmış 5. ve 6. ay seher sen oldun mu onları bide ters bişey olmasın doktora sorup mu vurdursam acep
evet seher birbirimize verelim puan canlarım
gülsüm kuşum nasılsın
esra adet oldumu acaba
acaba esra ne yaptı.raziş hasta oldumu haber vermiyo bu kızlar ya.
ınatla bır gun anne olcagım bende hemde guzeller guzelı saglıklı bebeklerım olcak ole hıssedıyorum dılıyorum ALLAHIMDAN
feyzamm aramıza kara kedi girdide benim mi haberim yokkkkCADIARZU
beni soran herkese teşekkürler mardine yeni geldim hala adet olmadım ve tahlil yaptırdım 2 kere evde negatif çıktı yarın sabah direk dr a gidip öle gelirim haberleşiriz
ınatla bır gun anne olcagım bende hemde guzeller guzelı saglıklı bebeklerım olcak ole hıssedıyorum dılıyorum ALLAHIMDAN
bitanem inşallah inşallah:Saruboceq:
ben de çok istiyorum ama çok istediğimi söylemeye korkuyorum allah beni çocuksuzlukla imtihan edecek diyemafoldumben
allahım tez zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?