İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Ayşecim al iznini ya ne olcak sanki herşey iyi olunca ödül mü veriyorlar sağlık sonuçta o kadar ilaç içtin
Esra hekes sordu kız seni ne yaptı adet oldu mu ne durumda diye nazlı hamiş

haydee kız gitmen lazım yumuşları görmenn lazımmm ama ne yap ne et al izin kız sen yaparsın
evet canım yaaa gitmem lazım da dur bakalım biraz gönül almaca yapıyım
hoşgeldin asişcim, ödül vermiyolar da dün de leyla gibi ne verildiyse elime yanlış yaptım( arada oluyo yaa napıyım, ya asişim sen yumurta catlatma iğnesi olmus muydun? bugün yanımda götürcem de iğneyi evde unutmuşum, aksilikler ardarda gidiyo da hayırlısı bakalım, emre biriyle iş yerime gönderecek, ama illa buzdolabında muhafaza edin çabuk bozuluyo dedi eczana uf yaaa..

ben anlamadım ki esra sitem mi etmiş, ben de cok topikte deilim ya hakkaten soruldu da gercekten teşekkür ediyo sandım:)

mervecim 4 gibi gideyim hastaneye diyorum ne kadar geç cıkarsam o kadar az aram bozulur amirimle

iki kişininkini alıntı yapmış sadece halbuki bizde sormuştuk :kedi:
anladım canım, neyse gelince kendisine sorarız:) inşallah hamiledir çünkü aynı gün adet olcaktık, ben oldum bitirdim onun hala gelmemiş, inşallah bebişi onunladır.

seher de oynaşım da gelemedi bugün yine yaaa( mervecim rahel emelden haber var mı bu aralar ugramadı hiç?

inşallah cnm hamişlikten yapsınnn:hulya: rahelin kanaması oldu diye annesinde kalıyordu epeydir kontrolü olunca haber ederim gene artık evine geçicekti.

ayşecim bende çatlama iğnesi oldum ama ben yanına dolaptan buz koymuştum öle taşımıştım bozulur demişlerdi bide buzdolabında saklamıştım ama zaten bana gittiğim gün ertsi gün saat 6 da vurul demişlerdi o yüzden yanımda taşımamıştım evden direk iğne vurulmaya gitmiştim problem olmamıştı cnm

gunaydın kızlar
ama ayşem muhakkak git kontrolune dıkkat et canımcım eczanelerde buz kabı var al yakından iğnenein üstüne koy bız seloşunkını öle yaptıydık
mervişim gunaydın canım gece 1 de yatarsak cadıyla anca böyle kalkarız
asişim sen nasılsın canım
esracım inşallah hamişsindirde alınganlığın ondandır
emelime çok geçmişler olsun ya inşallah iyileşir hemen
oynakım yok daha

günaydınlarr uykucu gülsüm ile seher :roflol: kız ayşe bunlar bize diyolardı uykucu diye asıl kendileri uykucu:roflol::roflol:

bende şimdiden uyuyorum bolcanaaa kızçe gelince uyuyamam diye ama uykuda depolanmıyor ki :uhm:

KİM UYKUCU Bİ KEREM BİZ SEHERLE UYUMUYORDUK GÖZLERİMİZİ DİNLENDİRİYODUK.:roflol:

seheriiim gülsümüm hoşgeldiniz canlarım, aman yaaa kızlar emre yanına almış evden çıkmış iğneyle de şimdi işlerim var onları hallaediyorum dedi(( bozulcak iğnem yaaaaa

canım benim bana fırsatını verseler uyku konusunda hepinizi sollarım da :hooray:işte allah dağına göre kış veriyo, ben şöyle ev hanımı falan olsaydım yataktan kazıyarak çıkarırdınız valla beni:roflol:
hem de mervecim senin işe başlamadan önceki hallerini, benim raporluyken ki hallerimi derseeeeek mirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın canlarım....
günaydın yasemincikkk hoşgeldinnnn uyu kız bence sende :hulya:
seheriiim gülsümüm hoşgeldiniz canlarım, aman yaaa kızlar emre yanına almış evden çıkmış iğneyle de şimdi işlerim var onları hallaediyorum dedi(( bozulcak iğnem yaaaaa

hadii doktora sor bakalım yok mu işyerinde buzdolabı koysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…