İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyim sinemcim sen nasılsınn sanada az kalmış:) aylinede:)
yok kızlar bende bu ay bişicik
Yazarım mutlaka kızlar merak etmeyin
Ben pek aklıma getirmiyordum ama genede heyecan bastı doktor sevindi gel dedi yarın 2,5-5 arası burda ol dedi

kaç gün geçtiydi asiye senin?

Canım normalde geçen ay 19 unda oldum 19 u desek daha 5 gün geçti
Yardım eder de erkek sonuçta pek becerikli olduğu söylenemez bakalım görümcemi çağıracam ama o da nasıl yapar bilmem ben kendi işimi kendim yapmayı severim başkası yaparsa aklım kalır

asiyem kendini fazla yorma canım olduğu kadar artık bak bebiş düşünerek dikkatli yap temizliğini acele yapcam diye allah korusun canım

kızlar hakkımızda hayırlısını versin allah iyi tatiller canlarım öpüldünüz pazarteiye herşey belli olur bende canlarım sabah gelince ilk işim size yazmak olacak ok byeeee

iyi tatiller kızlarrr benimde belli olur pazartesiye allah hayırlısını versin hepimize..

sebepsiz infertiliteydi di mi?
umarım en kısa zamanda bebişin olur

evet canım bizim sebepsiz infertilite bu ay 2. kez kullandım iğneleri ssk bir daha karşılamıyor bu son şansım dr bu ayda olmazsa 2010 da görüşelim dedi ara vericez yani allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz yazalım burdan hamileyim diye çünkü ben burdan hamişlik haberi okuyunca çok mutlu oluyorum umut oluyo bana da:lepi:

ben çıkıyorum :a015:şekerler sanırım kimse kalmamış iyi tatiller hihoyyytherkese p.tesi inşallah güzel hayırlı haberler alıcaz :CüvCüv: (asiyem):CüvCüv: (mervem):CüvCüv: (sinemim) :CüvCüv::CüvCüv:allahın izniyle ben p.tesi yokum kızlar sengözlerimebaksanabizmire gidicez kocişle tayini belli olacak ama akşamına mutlaka girmeye çalışırım hepinizi öpüyorumŞeniz seherim inşallah kızın kucağına almış olursun bitanem kendinize iyi bakın allaha emanet olun
az daha unutuyordum asiyem doğum günün kutlu olsun arkadaşım haftasonu giremeyebilirim allahım eşinle ve bebişlerinle nice güzel yıllar geçirmeyi nasip etsin sağlıkla ve huzurla

çıkmadın mı razişim hayırlı tatiller cnm ozaman sen güzel haberleri inşallahhh salı günü alırsın :) dua edin banaa nolurrr..

asiyee senden güzel haberleri bekliyoruz ben test yaptım negatifti benden geçti die düşünüyorum..3 saat sonra test geçersizdir dimi ancak ozaman çoook hafif silik bişi vardı.

merveeeee yaa inş hamişsindir ne kadar güzel olur dualarım seninle canım ve hepinizle kızlar...

ayrıca o silik çizginin çıkması gebelik hormonun yükseldiğine işaret bence yani testte çıkacak kadar yükselmemiştir belki ondan silik çıkmıştır inş hamişsindir canımm

bir şey daha son çalışma 12 gün önce olmuş sanırım belki de o gün buluşmuştur yumoşlar daha 12 gün geçmiş bence ondan silik çıkmıştır yani öyle umuyorum inş pazartesiye belli olur güzel haberleri alırız hepinizden inş

ay inşallah beyzaa ya çok isterim hani benim buay iki kez yumurtlama gibi durumum oldu ya anlayamadım tam eğer son 19gün tuttuysa olabilir ya öle karışığım ki anlatamam..evet baya ara verdik malum ilkinde kaybetme korkusu olmuştu epey, yasak gelmişti şimdide heray belkide tutmuştur diye uzak duruyorum kaydirigubbakcemile3 nolur nolmaz diye:roflol:

günaydın kızlar mervecim bekle bakalım belki erken yapmışsındır testi canım
beyzacım sen nasıl oldun iyileştinmi
daha doğurmadın mı derseniz yok doğurmadım anacım :) akşam baya bi sancılaştım dedik geliyo ama yok selen hanım bizle dalga geçiyo gelmeye niyeti yok bu gün saat 1 de doktora gidicez bakalım neler olcak

inşallah cnm benimm.. cidden mi hadi bakalım ne dicek doktor sehercim hakkımızda hepimiz için hayırlısı hayat işte hep biişileri beklemekle geçiyor..

haklısın benimde ilki düşük olduğu için bende bazen korkuyorum ama rabbim onları korur inş bidaha yaşatmaz aynı duyguları sen gönlünü ferah tut dua et

daha iyiyim canım ama hala öksürük gitmedi ara ara beni boğuyo :) gelecek inş selenimiz hadi bakalım bi dr git gelde bakalım ne diyecek inş sağlıklı bir şekilde doğurursun hadi bakalım hayırlısı bizi habersiz bırakma

geçmedi mi öksürük hay allah nası kötü hastalıkmış canım.. çok öpüyorum kızlarr..

asiyecim nice yıllara yarın giremezsem diye şimdiden tebrik edeyim dedim..inşallah bidahaki yıl bebeğin kucağında doğum gününü kutlarsınız..

iyi tatiillerrrrrrrrr..selen sende gel artık anneni üzmeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…