yok kızlar bende bu ay bişicikiyim sinemcim sen nasılsınn sanada az kalmış:) aylinede:)
Yazarım mutlaka kızlar merak etmeyin
Ben pek aklıma getirmiyordum ama genede heyecan bastı doktor sevindi gel dedi yarın 2,5-5 arası burda ol dedi
kaç gün geçtiydi asiye senin?Ya işin kötüsü ben ctesi pazar kursa gidiyorum 1-4 arası ev temizlemem lazım pazar günü doğum günü kutlamam var artı görümcemede görücü gelcek hemde bu arada nasıl yetiştireceğim bilmiyorum hazırlıkta yapmam lazım 12 kişi falan olcak evde ben eşim dahil 14 oluyo o kadar kişilik hazırlık yapmam lazım temizlik yapmam lazım arada kursa gitcem sınav var nasıl yetişcek yaaa
sebepsiz infertiliteydi di mi?
umarım en kısa zamanda bebişin olur
iyi tatiller kızlarrr benimde belli olur pazartesiye allah hayırlısını versin hepimize..
merveeeee yaa inş hamişsindir ne kadar güzel olur dualarım seninle canım ve hepinizle kızlar...
ayrıca o silik çizginin çıkması gebelik hormonun yükseldiğine işaret bence yani testte çıkacak kadar yükselmemiştir belki ondan silik çıkmıştır inş hamişsindir canımm
bir şey daha son çalışma 12 gün önce olmuş sanırım belki de o gün buluşmuştur yumoşlar daha 12 gün geçmiş bence ondan silik çıkmıştır yani öyle umuyorum inş pazartesiye belli olur güzel haberleri alırız hepinizden inş
günaydın kızlar mervecim bekle bakalım belki erken yapmışsındır testi canım
beyzacım sen nasıl oldun iyileştinmi
daha doğurmadın mı derseniz yok doğurmadım anacım :) akşam baya bi sancılaştım dedik geliyo ama yok selen hanım bizle dalga geçiyo gelmeye niyeti yok bu gün saat 1 de doktora gidicez bakalım neler olcak
ay inşallah beyzaa ya çok isterim hani benim buay iki kez yumurtlama gibi durumum oldu ya anlayamadım tam eğer son 19gün tuttuysa olabilir ya öle karışığım ki anlatamam..evet baya ara verdik malum ilkinde kaybetme korkusu olmuştu epey, yasak gelmişti şimdide heray belkide tutmuştur diye uzak duruyorum kaydirigubbakcemile3 nolur nolmaz diye:roflol:
günaydın kızlar mervecim bekle bakalım belki erken yapmışsındır testi canım
beyzacım sen nasıl oldun iyileştinmi
daha doğurmadın mı derseniz yok doğurmadım anacım :) akşam baya bi sancılaştım dedik geliyo ama yok selen hanım bizle dalga geçiyo gelmeye niyeti yok bu gün saat 1 de doktora gidicez bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?