İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin drajee hoşgeldiniz aylincim inşallah bu son mr olacak ve kısa zamanda iyileşeceksin canıma.s.

aylincim geçmiş olsun...ıyi çıkacak sonuçların inşallahh takam sen kafana :)))
Draje hoşgeldin aramıza :)))
Seher senın kız gelmedimi daha :))) Bence bu pazara kadar gelecek :)))
Mervecim benım tarih 16 Mayıs gülüm..ıstersen düzelt

Kızlar doktorumu aradım az önce yarın bana gel bakalım dedi ıyi adet olmamamn dedi heyecanlandım ya

ayyy asiyem bak bende heyecanlandım iyi derken gel derken yoksam inşallah rabbim inşallah ya:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sağol canımŞeniz
Kızlar doktorumu aradım az önce yarın bana gel bakalım dedi İyi adet olmamamn dedi heyecanlandım ya
asiyeeeee kız yoksa yüklü müsüüüüüünnnhihoyyytdelikafadulden

emelcim düzelttim canım.. asiye kız yüklüsün seeenn yüklüüüüüüüüüü :CüvCüv:

ay asiş yazmayı unutma dr. geldikten sonra ok canım aylinim inş. önemli bişe değildir canım
rahel gönül merve nasılsınız

Yazarım mutlaka kızlar merak etmeyin
Ben pek aklıma getirmiyordum ama genede heyecan bastı doktor sevindi gel dedi yarın 2,5-5 arası burda ol dedi

Ya işin kötüsü ben ctesi pazar kursa gidiyorum 1-4 arası ev temizlemem lazım pazar günü doğum günü kutlamam var artı görümcemede görücü gelcek hemde bu arada nasıl yetiştireceğim bilmiyorum hazırlıkta yapmam lazım 12 kişi falan olcak evde ben eşim dahil 14 oluyo o kadar kişilik hazırlık yapmam lazım temizlik yapmam lazım arada kursa gitcem sınav var nasıl yetişcek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…