İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervem hadi bakalım inşallah erken olduğu için çıkmamıştır dualarımız seninle selenim sendegel artık allahım kurtarsın sizi inş.beyzam tez zamanda geçer inş. öksürüğün
asiyem ve ayliniminde doğum günüydü dün akşam aklıma geldi umarım doğru hatırlıyorumdur doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yıllara eşinizle ve bebişlerinizle geçirmeniz sağlıklı mutlu ve huzurlu bir şekilde canlarım

biz doktordan geldik teyzeleri doktor bize iğrenç bi çatı muaynesinden sonra normal yolla gelmiceğini söledi pazar öğlenden sonra hastaneye yatışımız var pazartesi sabahıda doğuma alıncaz sezeryanla

biz doktordan geldik teyzeleri doktor bize iğrenç bi çatı muaynesinden sonra normal yolla gelmiceğini söledi pazar öğlenden sonra hastaneye yatışımız var pazartesi sabahıda doğuma alıncaz sezeryanla

olsun güzelim
bu demekki hayırlı yol
sakın kendini strese sokma sağlıkla gelecek inş bebişin ohh pazartesi kollarınma minik selencik

selam kızlar kız ssengün sen douramadınmı çatınmı darmış kız
neyse sezeryan da iyidir normal doğum çook zor zaten kız ben geberiyordum seni korkutmamak için yazmamaıstım çok zor çooook

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bir cee yapıp kaçacam ptesi akşam net gitti hala yok sanırım ben çarş annemlere geldim şimdi misfirlikteyim çocuklardan fırsat ancak geldi size haber vereyim dedim fazla zamanım yok umarım hepiniz iyisinizdir biz çokkkk iyiyiz teyzelerii net gelirse ptesi buluşmak üzere hepinizi öpüyoruzzzzzzŞenizŞeniz

canımm Allah hayırlısıyla kurtarsın sağlıcakla alasın meleğini inşallah kucağınaaaa demek ptesi geliyor haa canım yaa dualarımız seninlee sakın korkma azramda sezeryandı hayırlısı olsun meleğin hep seninle olsun inşallahhhhhhhhh:1hug:

asiyeciğim doğum günün kutlu olsun bu gün 26 nisan sabah kalkınca yazmak istesim nice yıllara umarım yeni yaşın sana hep uğur getirr ve anne olursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......seni seviyorum canım arkadaşım hep mutlu olman dileğiyleeeeeeeeeeeee

sevgili asiyeciğimeeeeee.........
♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. ıyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!

gebelik isteyenlerde spermin dışarı kaçmaması için yapılması önerilen şeyleri yazdım size aslında biliyorsunuzdurda ben genede göndereyim dedimmmmmmmmmm

Girilen ilişki sonrasında, kadın hemen ayağa kalkarsa, vajinadaki fazla miktarda sperm dışarıya akacaktır. Gebeliği oluşturacak olan spermler, rahim ağzına ulaşacak yeterli süre bulamadıkları için bu durum hamilelik isteyen çiftler açısından önemlidir. Hamilelik isteyen kadın, ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp, vajinasındaki spermden kurtulmak amacıyla idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. ıdeal olan, kadın kalçalarının altına yastık yada benzeri bir cisim koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de, ilişki bitiminden hemen sonra meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir. gebelik, doğum, ovulasyon, kadın doğum, hafta hafta gebelik, sezeryan, yumurtlama günü, kanama, hamilelik

Vajina, yapısı itibarıyle dışarıdan kulanılan herhangi bir temizleyici maddeye gereksinim duymadan kendi kendini temizleyebilen ve olağan ortamını yaratan bir organdır. Adet kanaması ve ilişki sonrasında vajina sağlıklı kalabilmek için kendi önlemini alır. Sadece hamilelik isteyen bayanlarda değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez. ılşiki öncesi yapılan vajinal duş vajen pH’ını değiştireceğinden hamile kalabilme şansını olumsuz yönde etkiler. Spermlerin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca vajinal duş, vajina da bulunan bakterileri kadın üreme sistemi içine, yukarılara doğru zorlayacağından enfeksiyon ve dolayısı ile kısırlık şansını arttırı

asiyecim geciodum dogum gununmuş sanırım kutlamak ıstedım...
nıce yıllara tatlım....Şeniz

asiye canım bende annemlerdeydim yeni geldim ve hemen ne var ne yok belki yazmışsındır diye bakayım dedim.doğum günün kutlu olsun nice yıllara.umarım bebişin sürpriz yapar.

kızlaaaaaar geçmişi okumadım, kimde ne var ne yok sabaha öğrenirim artık, misafirlerimi gönderdik terminalden geldik, internete oturdum, asişiiiiiiiiiiiim nice mutlu yıllar, gün bitmeden yazayım canım iyi ki varsın çoooook öptüm. veeee birinin daha doğumgünüydü kimdi ki o???

asişimmm bende yetiştirdim sanırımmmm iyiki varsın canımmmmmmma.s.
ayşemm nasılsın bakalımmm:1hug:
bebişkom sana da selammma.s.
hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr kızlarr yarın görüşmek üzereeeeeee

günaydın kızlar asiye doğum günün kutlu olsun canım
ben adet olmadım daha canlarım bir wcye bakıp gelim sanki bişeler geldi gibi bide kızlar c.tesi leke geldi benden sonra geri kayboldu hah dedim adet oluyorum pedimi bile koydum sabah baktım tertemiz acaba yerleşme kanamasımıydı ialç falanda içmedim yarın test yapacam kızlar hala bişe gelmiyoo
asiş merve beyza adet olan var mı haber verin

semram allah sağlıkla selenini kucağına almayı nasip etsin canım :CüvCüv: bizede dua etmeyi unutma bitanem emeelll bebiş nasıl oldu ayşe karşılaşamaz olduk test yapan yok mu kızlar yaaa çatlıyorum meraktan hadi ilk çişle doğru wcye benim günüm normalde bugün olduğu için test yapmıyorum
eşimle karar aldık eğer hamişsem kimseye söylemicez kalp atışları duyulana kadar yada 3 aylık olana kadar çünkü dilimiz yandı bikere

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim doğum günümü kutlamışsınız evet 1 yaş daha yaşlandım ve yeni bir sayfa açtım. Çok sağolun iyiki varsınız.
Kızlar ben doktora gittim bişey yok dedi önce sonra hamilelik yok ama bi belirti var dedi salı günü tekrar beni ara görüşelim olmazsa kanda gebelik testi yaparız dedi ama bekle o zamana kadar dedi.Ben dün dayanamadım idrarda test yaptım negatifti . Bekliyorum canlarım

Aylinciminde doğumgünüydü kızlar onunda doğum günü kutlu olsun inşallah yeni yaşımız ikimizede uğurlu gelir...

kızlarrrrrrr günaydın ben busabah test yaptım silikte olsa hemen çıktı...kan verdim sabah 10.30daalcam ateşimde 37 düşmedi:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…