asişim bencede çok hoş bir isim asya çok severim ben ...bencede kimse karışamaz kzuum isim koymak annenin hakkı ....
ya şimdi elif nisa koyarsam sanki herkes elif dicek gibi gelio ondan kaydirigubbakcemile3
akşama kura çekmeye karar verdik güzel beğendiklerimizi yazıp bir kağıda en iyisi bu sanırım ama nisa çıkmazsa ozaman kahrolurum kaydirigubbakcemile3
yasemincimm inşallahhhh 9ekimde gelmez regl :hulya:
pınar çarşamba dememiş miydi doguma sinem?? bu arada hoşgeldin:))
sehercim sen de hoşgeldin canım kızçe napar??
kızlar klomen topiğinde biri yazmıstı da cok okuyamadım, klomen kist yapabiliyomuş ve yan etkileri kilo başagrısı falan olabiliyomuş, dogru mudur?
ya şimdi elif nisa koyarsam sanki herkes elif dicek gibi gelio ondan kaydirigubbakcemile3
akşama kura çekmeye karar verdik güzel beğendiklerimizi yazıp bir kağıda en iyisi bu sanırım ama nisa çıkmazsa ozaman kahrolurum kaydirigubbakcemile3
mervecim ama kuraya atılan isimlere de bak yani, hani hiç istemediğin bişeyse kuraya dahi koydurma, aman yaaa hem onlara ne yaaa bastırsana kızım kendi dediğin olsun)) sen tüm kagıtlara aynı ismi yaz
kız niye korundunuz mafoldumbeninşallah merveciğim ama dediğim gibi korunduk bu ay...süpriz olabilir :))))
ay kız mervisko sen hangisini istiyosan hepsine aynı ismi yaz olsun bitsinopuyorumnanaktan nisa elif koyun sizde hep nisa deyin herkes alıssın anacım
ayh hadi pınarı allah kurtarsın bir nefeste inşallah, pınarcım ben de bir ay kullandım inşalah bir daha kullanmama gerek kalmadan bu ay hamiş kalırım...en son gecen hafta konustuk telde salı sabah sekiz bucuk demisti değismemistir herhalde..bugün ararım aksam yine...yarın görmeye gideriz doğum olunca bana cok yakın bi yerde doğum yapacak..
ben klomen bir ay kullanmıstım bi sey yapmadı bana canım...
saol asişim, yaa benim doktorum sadece iğneyi vurdu, birlikte olcamız günleri takvim cıkardı gönderdi, yumurta catlamıs mı catlamamıs mı bakmadı ki... ama benim tek yumurtam olgunlasıyodu ve hiç çatlamadıgı olmuyodu, o yüzden olabilir mi acaba:uhm:ayşecim klomen yumurta olgunlaştırır ama yumurta çatlamazsa kist olabiliyo cnm ama çatlama iğnesi vurunca doktor kontrole çağırı zaten çatlamış mı diye kontrol eder ben 4 kutu falan kullandım sanırım hep çatlama iğnesi ile çatladı olmadı şükür cnm merak etme kontrol eder doktorun zaten olursada birayda regl ile atılırmış ben öle okumuştum
canııım allah zamanlıca sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin bebeğini sana ve herkese inşallahay bizim aralık annelerinden biri daha doğum yapmış benle aynı haftada olan 940 grmış bebeği.aceleci çıktı aralık kuzuları
ay bizim aralık annelerinden biri daha doğum yapmış benle aynı haftada olan 940 grmış bebeği.aceleci çıktı aralık kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?