İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveceiğim kahrolacağına sadece nisa koysana canım benim...

mervecim ama kuraya atılan isimlere de bak yani, hani hiç istemediğin bişeyse kuraya dahi koydurma, aman yaaa hem onlara ne yaaa bastırsana kızım kendi dediğin olsun)) sen tüm kagıtlara aynı ismi yaz

en son gecen hafta konustuk telde salı sabah sekiz bucuk demisti değismemistir herhalde..bugün ararım aksam yine...yarın görmeye gideriz doğum olunca bana cok yakın bi yerde doğum yapacak..

ben klomen bir ay kullanmıstım bi sey yapmadı bana canım...

ay kız mervisko sen hangisini istiyosan hepsine aynı ismi yaz olsun bitsinopuyorumnanaktan nisa elif koyun sizde hep nisa deyin herkes alıssın anacım

ayşecim klomen yumurta olgunlaştırır ama yumurta çatlamazsa kist olabiliyo cnm ama çatlama iğnesi vurunca doktor kontrole çağırı zaten çatlamış mı diye kontrol eder ben 4 kutu falan kullandım sanırım hep çatlama iğnesi ile çatladı olmadı şükür cnm merak etme kontrol eder doktorun zaten olursada birayda regl ile atılırmış ben öle okumuştum

kız sehercim havada ne var öyle en bastaki haric bütün kuzular havaya bakıyo
cok tatlısınız masallah arkadasımmm

mervecim ama kuraya atılan isimlere de bak yani, hani hiç istemediğin bişeyse kuraya dahi koydurma, aman yaaa hem onlara ne yaaa bastırsana kızım kendi dediğin olsun)) sen tüm kagıtlara aynı ismi yaz

inşallah merveciğim ama dediğim gibi korunduk bu ay...süpriz olabilir :))))
kız niye korundunuz mafoldumben
ay kız mervisko sen hangisini istiyosan hepsine aynı ismi yaz olsun bitsinopuyorumnanaktan nisa elif koyun sizde hep nisa deyin herkes alıssın anacım

benim kocam yemez anacımm tek tek bakar önceden :roflol: nisa elif sayhan olmuyoo gibi elif nisa sayhan aslında en güzeli nisa sayhan bak asalete bakkvereliniortak akşama anlaşayım dicem sökmez bizimkine

ay bizim aralık annelerinden biri daha doğum yapmış benle aynı haftada olan 940 grmış bebeği.aceleci çıktı aralık kuzuları

aman b e mervecim şu isim baya gerdi sizi nisanın nesi var anlamadım beyenemediler ecrın koyma sakın herkes onu koyuyo eyşan yada minel de bari
valla kız çok fena sabaha kadar salladım bu gece neden oluyo anlamıyom şimdide keçi gibib eeeeee diye ağlıyo
sinem pınarla resmını beklıyoruz canım
yasemin inşallah süpriz vardır bu ay

bızımde bu hafta bı bebeğimiz oldu eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı eylulumuz var bitane
bu gunde komşum doğuma gitti sabaha karşı bakalım bekliyoz haberini

ayh hadi pınarı allah kurtarsın bir nefeste inşallah, pınarcım ben de bir ay kullandım inşalah bir daha kullanmama gerek kalmadan bu ay hamiş kalırım...

saol asişim, yaa benim doktorum sadece iğneyi vurdu, birlikte olcamız günleri takvim cıkardı gönderdi, yumurta catlamıs mı catlamamıs mı bakmadı ki... ama benim tek yumurtam olgunlasıyodu ve hiç çatlamadıgı olmuyodu, o yüzden olabilir mi acaba:uhm:

ay bizim aralık annelerinden biri daha doğum yapmış benle aynı haftada olan 940 grmış bebeği.aceleci çıktı aralık kuzuları
canııım allah zamanlıca sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin bebeğini sana ve herkese inşallah

merveciğim 4 aya tamamlamak istemiştim korunma süremi onun için bu ayda kısmen korunduk....

hoşgeldin ceren biz iyiyiz sen nasılsın güzel haberler alabilcez mi senden takvimin bugünü gösteriyor

yok aslında kocamda suç çıkardı ortaya elifi bidee bende anlamadım gitti mafoldumben doğru diosun ecrin çok var onu sileyim listeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…