İnatla bir gün ANNE olacağım !

hayatım çalışma takvimi verip haftaya gel falan demedi mi bana öle demişti bu hafta çalışın haftaya gel demişti her gidişimde kontrol etmişti zaten kist olsada aysonu zaten belli oluyoda sonuçta bebek aşaması ya belki o yüzden kontrol etmemiştir inşallah bebeğe dönüşürde endişelerin yersiz kalır cnm

inşallah evet yasemin bize süpriz yapar:))

ay seher takma sen de demek ki kız edepsizlik yapa yapa durulacak, hava değişimi çarptı çocugu:)

bızımde bu hafta bı bebeğimiz oldu eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı eylulumuz var bitane
bu gunde komşum doğuma gitti sabaha karşı bakalım bekliyoz haberini

gözünüz aydın canım benim yaaa maşallah

ay saol asişim yaaaa ben hakikaten çok pimpiriklendim kist olayını duyunca, zaten bi kist ameliyatı oldum bi de ilaç yüzünden olusursa cok üzülürümmafoldumben

2 ay yeter demiştim kız ben sanaa :asigim: ozaman önümüzdeki aya inşallahhh süpriz yaparsa o ayrı gelsin buayda kabulümüzdür:lepi:

dr umda öyle dedi ama ben sizi dinlemedim asilik yaptım azcuk :)))))inşallah teyzesi uzun ömürlü ve sağlıklı gelsinde yavrum önemli olan ooo er yada geç önemli değil....

BENİM BU AY ERKEN GELDİ SEBEBİNİ ANLAYAMADIM 2.SİNDE GELDİ:)VALLA GİDİCEM BU HAFTA DR A HAYATIM.NEDEN DÜZENSİZLİK OLDU BAKALIM?:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…