sinem sen pınara hastaneye gidebilcen mi gidersen resim çek mutlaka
ay bizim aralık annelerinden biri daha doğum yapmış benle aynı haftada olan 940 grmış bebeği.aceleci çıktı aralık kuzuları
çok küçük ya...allah yardımcısı olsun ....
inşallah evet yasemin bize süpriz yapar:))aman b e mervecim şu isim baya gerdi sizi nisanın nesi var anlamadım beyenemediler ecrın koyma sakın herkes onu koyuyo eyşan yada minel de bari
valla kız çok fena sabaha kadar salladım bu gece neden oluyo anlamıyom şimdide keçi gibib eeeeee diye ağlıyo
sinem pınarla resmını beklıyoruz canım
yasemin inşallah süpriz vardır bu ay
bızımde bu hafta bı bebeğimiz oldu eşimin teyzesinin kızı doğum yaptı eylulumuz var bitane
bu gunde komşum doğuma gitti sabaha karşı bakalım bekliyoz haberini
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR...NASILSINIZ?
hayatım çalışma takvimi verip haftaya gel falan demedi mi bana öle demişti bu hafta çalışın haftaya gel demişti her gidişimde kontrol etmişti zaten kist olsada aysonu zaten belli oluyoda sonuçta bebek aşaması ya belki o yüzden kontrol etmemiştir inşallah bebeğe dönüşürde endişelerin yersiz kalır cnm
2 ay yeter demiştim kız ben sanaa :asigim: ozaman önümüzdeki aya inşallahhh süpriz yaparsa o ayrı gelsin buayda kabulümüzdür:lepi:
sinem resiiim ozaman istiyorumm lütfennn
günaydın arkadaşlar
güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz inşaallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin ceren biz iyiyiz sen nasılsın güzel haberler alabilcez mi senden takvimin bugünü gösteriyor
yok aslında kocamda suç çıkardı ortaya elifi bidee bende anlamadım gitti mafoldumben doğru diosun ecrin çok var onu sileyim listeden.
günaydın canım hg...AMİİİİİn güzel dileğin için :)))
h.b. nasılsın canımmm opuyorumnanaktan
kızlar komşum doğurdu oğlu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?