İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar komşum doğurdu oğlu var
hadi gözü aydınn darısı pınarcığımızaaa
BENİM BU AY ERKEN GELDİ SEBEBİNİ ANLAYAMADIM 2.SİNDE GELDİ:)VALLA GİDİCEM BU HAFTA DR A HAYATIM.NEDEN DÜZENSİZLİK OLDU BAKALIM?:umursamaz:

hadii ya bilmiodum cnm geçmiş olsun git bakalım ne dicek

esraaaaa hoşgeldin kuzum nereye bakayım bırakıp gitmek yookk esra bana bide özelden telini yollasana kargo üzerine yazıcam bugün gelir bana bende sana yollarım cnm

mrb kızlar ben yemeğe çıkıcam afiyet olsun hepinizee seher ben yorum yaptım canım 41 kere maşallah çok tatlı çıkmışsınız ist. kızlar buluşsanıza ben gelemem taa hataydan (

yasemin inş. meleğin göbüşündedir canım allah hayırlısını versin bitanem
esra nasılsın kuşummm

burdan kopamıyorum ama piskolojim çok kötü napcam bilmiom

şimdiii cnm bu durumu hepimiz yaşadık bende bi ara veda ettim geldim baktım değişen bişi yok döneyim bari dedimdi asıl senin kafandan bebek olayını atıp gün falan saymadan eşinle olman olcak ozaman rahatlarsın cnm :Saruboceq:

ya aslında kızlar benim demekki bilinç altına yerleşmiş yoksa bebek düşündüğüm yok bide herkes sormaya başladı nie istemionuz die fln belkide budur beni üzen

normalde bizim verdiğimiz kargolar ertesi gün ulaşıyor ama mardin tarafına hiç yollamadım 2gün olabilir.şirkettesin dimi bu hafta?

normalde bizim verdiğimiz kargolar ertesi gün ulaşıyor ama mardin tarafına hiç yollamadım 2gün olabilir.şirkettesin dimi bu hafta?
ben izmire merveye yolladım ertesi gün aldı kargoyu evet hep burdayım sandalyeye zamklanmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…