İnatla bir gün ANNE olacağım !

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ekim...........gelevera
6 ekim...........cerennnn
8 ekim .........aabeyazmelek
8 ekim...........as.semasu.as
9 ekim...........yasemin-66
14 ekim...........sitaree
15 ekim.........cetrefilli
21 ekim.............zeytin1007
24 ekim......nevgül61
25 ekim...........aycanisa
1 kasım.........esraa47
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87
.......wildcherry

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

gunaydın kızlar
pınar hayırlısıyla doğurmuştur ama narkozdan çıkamamıçtır canlaırm od akşam ustunu bulur
ayşe hamiş sin sen bu ay:)
oynak beyımızde yok bu ara
sınemım sen nasılsın cnım
mervecım en ıyısı elıf nıs agerçi bizim yeğende son ana kadar ravza dedi çocuk doğdu eylul koydu:)
bben sabah 6 da yattım selenı babasına devredıp 8 e kadarda o baktıondan gec kaldım

geldim seherim dünden beri başağrısı çekiyorum ne olacak halim bilmiyorum.mafoldumben

amiiinnn canım inş. son 8 gün geçmiyo bi türlü

sehercim hoşgeldin canım, 6ya kadar ne yaptın kız sen? canım allah yardımcın olsun yaaa

bu ay hamişim evet her ay oldugu gibi sehercim:roflol:
geldim seherim dünden beri başağrısı çekiyorum ne olacak halim bilmiyorum.mafoldumben
oyyyy kuzum yaa allah şifa versin, bu aralar rüzgardı hava değişimydi çarptı seni heralde oynaşım yaaa:teselli:

sağol cnım benim

hoşgeldin sehercim hayırdır kız ne süprizi sen ondan bahset kaydirigubbakcemile3 gülsümcümm geçmiş olsun cicimmm grip olma dikkat et salgın buaralar..

GUNAYDIN HATUNLAR AYYYYYY BEN ADET OLMADIM YAAAAAAAAAAAAA SINIRLERIM BOZULDU 2.BEBEK DUSUNCESI KORKUTUYO BENI:gitme:

vall merve korunduk korunmasına ama ben ilaç almayı bıraktım ya acaba ayvayı yedimmi diyom bıde bu ay benımkı sıcapa çok merak sarmıştı ama ben dedim başıma gelcek var dıye

oooo yegenler abi abla olucak sanırım bu aralar) hoşgeldin emelcim
hoşbulduk canım
günaydınn cnmmm kız sizin daha düzene girmemiştir ki korkmayın durun aa korunun yeter

ınsallah oyledır dıyecem geçen ay ve ondan once çok duzenlı gelmıstı ya offffffff psıkolojık olarak mıgdem bulanıyo:gitme::gitme:

vall merve korunduk korunmasına ama ben ilaç almayı bıraktım ya acaba ayvayı yedimmi diyom bıde bu ay benımkı sıcapa çok merak sarmıştı ama ben dedim başıma gelcek var dıye

kız sendemı bendensın yoksa ılaç almayı unuttum ertesı gun ıçtım uygulama dogruymus ama unuttugum ıçın 2.bı korunma gerekıyormus onuda bız yapmadık yanı daha dogrusu oyle oldugunu bılmıyorduk ayyyy bana dua edın ya hasta olayım

emelim hayırlısı canım kaç gün geçti günün test yapsana
ayşe esra seher merviş nasılsınız
gülüm geçmiş olsun canım
pınar doğum yapmıştır bebeğini görmüştür inş.ayıkması uzun sürmemiştir umarım

emelcim valla ben bilerek 3 gün içmediğim oluodu doğum kontrol ilacını ama görüon hala bişi yok sıkma canını bişi yoktur

sınem dr gıdecem hafta sonunu beklıyım bakım bı
pınarım daha ayılmamıstır 8:30 derler onun doguma gırmesı 9 u bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…