gunaydın kızlar
pınar hayırlısıyla doğurmuştur ama narkozdan çıkamamıçtır canlaırm od akşam ustunu bulur
ayşe hamiş sin sen bu ay:)
oynak beyımızde yok bu ara
sınemım sen nasılsın cnım
mervecım en ıyısı elıf nıs agerçi bizim yeğende son ana kadar ravza dedi çocuk doğdu eylul koydu:)
bben sabah 6 da yattım selenı babasına devredıp 8 e kadarda o baktıondan gec kaldım
herkese günaydınlar
pınarın rabbim yar ve yardımcısı olsun.sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır inşallah.
merve 2 hayırlı uğurlu olsun canım 2. teyzeliğin.
şeyma ve yasemin dilerim hamiş haberlerinizi alacaz.
sehercim hoşgeldin canım, 6ya kadar ne yaptın kız sen? canım allah yardımcın olsun yaaagunaydın kızlar
pınar hayırlısıyla doğurmuştur ama narkozdan çıkamamıçtır canlaırm od akşam ustunu bulur
ayşe hamiş sin sen bu ay:)
oynak beyımızde yok bu ara
sınemım sen nasılsın cnım
mervecım en ıyısı elıf nıs agerçi bizim yeğende son ana kadar ravza dedi çocuk doğdu eylul koydu:)
bben sabah 6 da yattım selenı babasına devredıp 8 e kadarda o baktıondan gec kaldım
oyyyy kuzum yaa allah şifa versin, bu aralar rüzgardı hava değişimydi çarptı seni heralde oynaşım yaaa:teselli:geldim seherim dünden beri başağrısı çekiyorum ne olacak halim bilmiyorum.mafoldumben
amiiinnn canım inş. son 8 gün geçmiyo bi türlü
sehercim hoşgeldin canım, 6ya kadar ne yaptın kız sen? canım allah yardımcın olsun yaaa
bu ay hamişim evet her ay oldugu gibi sehercim:roflol:
oyyyy kuzum yaa allah şifa versin, bu aralar rüzgardı hava değişimydi çarptı seni heralde oynaşım yaaa:teselli:
günaydınn cnmmm kız sizin daha düzene girmemiştir ki korkmayın durun aa korunun yeterGUNAYDIN HATUNLAR AYYYYYY BEN ADET OLMADIM YAAAAAAAAAAAAA SINIRLERIM BOZULDU 2.BEBEK DUSUNCESI KORKUTUYO BENI:gitme:
Mervem kızım olsa zeynep koyardım hep hosuma gıtmıstır o ısım
hoşbulduk canımoooo yegenler abi abla olucak sanırım bu aralar) hoşgeldin emelcim
günaydınn cnmmm kız sizin daha düzene girmemiştir ki korkmayın durun aa korunun yeter
vall merve korunduk korunmasına ama ben ilaç almayı bıraktım ya acaba ayvayı yedimmi diyom bıde bu ay benımkı sıcapa çok merak sarmıştı ama ben dedim başıma gelcek var dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?