bende cnm anadolu yakasındayım maltepe civarında. genelde öle oluo sancı kızlar yaa cidden sizden çok ben heveslendim bak şimdi ama siz genede bakmayın bana sora üzülürüm bebiş yoksa
ayyy nolurrr ümitlendirme içim gidiyo yazdıklarnı okudukça yada yok yok ümitlendir güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bnm dışımda birisi belirtilerimi hayra yorsun ben kendim yazıp kendim sölemiyim.
inş senin ki gibi yerleşme ağrısıdır
cnm oh ne güzel allah hayırlı uğurlu etsin insallahhh sağlıkla kucağına alsın bebişiniiopuyorumnanaktankızlar naber...size güzel bi haber ablam hamile...bugün idrar testi yapmış çift çizgi..darısı tüm isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah...2.ciye teyze oluyorummmmmmmmmm...
kız hayırdır korunmasız günler mi oldu yoksaa:1shok:bu ay bende sıze suprız yaparmışım kaydirigubbakcemile3
canım pınarcım rabbim bebeğine hemencik kavuştursun şuan ameliyathaneye doğru gidiyorsundur 15 dk sora bebeğini ailene gösterceklerdir sorada sen çıkıvercen inşallahh iyi günlerde bebeğini büyüt cnm daha dün gibiydi test sonucunu almıştık :gitme: ay çok duygulandımslm kızlaar, geçmişi okuyamadım, allahın izniyle sabah 8.30da ameliyata sezaryen a alınacağım, bana ve ela mervem e dua edin emi teyzoşları, ben de doğuma giderken hepinize hayırlı, sağlıklı evlatlar vermesi için dua edeceğim.çok heyecanlıyım, uyuyamadım, susadımda zaten :S birazdan bi yudum bişi içip yatacağım.döndüğümde hepinizin iyi haberlerini alıp bizden de iyi haberler veririm insallah kızlar.
bu arada sinemimm beni aramışsın evde değildim son hazırlıklar için çıkmıştım,geç oldu diye aramadım,sanırım hastaneye geleceksin heyecanımı mutluluğumu paylaşmaya, orada görüşürz inş cnm.
hepinizi teker teker kucaklıyorum kızlar, allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin, tek teeeek öptüm sizi ve yiğenlerimi, görüşmek üzereee kuşlarımmm:CüvCüv:
Günaydın kızlar dün nette problem vardı giremedim canlarım çatladım sıkıntıdan
geçmişi okuyamadım okurum birazdan öpt
valla ben de duygulandım mervecim yaaaa, gece 3te uyku tutmamış kızı, nasıl heyecanlıydı kimbilir:) allahım bize de yaşatsın o heyecanı inşallah:) mervecim 2 de teyze oluyomuş yeniden, çoook tebrik ederim canım, seher de bizi tekrar teyze yapacak sanırım
kimse yok ama ben anlatayım gelince okursunuz..dün akşam isim çekilişi yapmak üzere adları yazdık görceksiniz çok alemiz hepsine nisa yazmadın diyip benimki kontrol ediyor kaydirigubbakcemile3
elif
nisa
nisanur
eyşan yazdım
ben kapadım kociş çekti veee elif çıktı bukadar mı olur tabi ben nisadan vazgeçmediğim için kociş nisanur koyalım ozaman dedi ama onada içim sinmedi çünkü kociş"bitanecik kızım olcak" diyince ben gene ee madem elif nisa olsun dedim oda ama sen elif istemiosun bende ona sen nisa istemiosun derken yok istememek değilde o elife heveslenio ben nisaya ondan böle kararsız kaldık dedik ama sonuca varamadık hala elif nisa kaydirigubbakcemile3
benimde öleydi cnmm nisa dioduk hep hamile kalmadan ama işte kısmet bide elif çıktı napayım kocişte haklı en iisi kırmayımayyy tatlım ne tatlı bi çekişme bu hayırlısı olsun bazen son dk bile değişebiliyo isim. elif nisa çok güzel bi isim. benim de adım elif sena olcakmış ama dedem bırakmamışklava:
benim de bi kzım olur inş. adı belli
eşime evlenmeden sölemiştim bi kızım olursa adı belli yıllardan beri diye o da bi tane kızmız olsun da adı sorun değil demişti. kızmızın ismi bnm tekelimde yani :))
kız hemencikkk doğurmakk olmazzzzz dur ciciler örcez daha:hulya:ben yine gün saymaya başladım, 9 günüm var adetime, inşallah gelmeyecek bu ay ve önümüzdeki 9 ay:)
valla klomenciler de preseedcılar da umut oldu bana. siz zaten hep yanımdasınız...bu güçle çatır çatır dogururum ben gibi geliyo))
mervecim canım yaaa adıyla yaşasın kuzun, hep içinden geçen nisa idi, elif nisa da gayet güzel bir isim, artık daha fazla karıştırmayın kayınvalideyi şunu bunu, güzel sağlıklı gelsin nisa olsun mis gibi işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?