İnatla bir gün ANNE olacağım !

rabbim pınarın yar ve yardımcısı olsun tez vakitte sağlıklı haberlerini alalım bebeğinin ve onun...darısı isteyen herkese olsun kızlar...

günaydın hoşgeldin yasemiiiinciiim, mervecim cicileri öreriz yaaaa ben doguruyum))

hoşbulduk canım....sen doğur cici kolay bak bir sürü teyzesi var herbirimiz bir parça örse bayagı bişey olur :)):hulya:

ayy canım benim de yok anacım siz bana yetişemezsiniz ben 4 tane çocuk istiyorum:roflol: (bir taneyi yaptım da :1shok:)

cancer merveeeeeem pınardan haber var mı? dediği saati bir saat geçti...

yok cnm ya bende onu düşündüm dur bi hastanenin sayfasına bakayım yendoğan kısmına eklemişler mi

yyaa bi bişiy sorcam kızlar
bi topicte görmüştüm ama hatırlayamadım nerdeydi
vajina ve rahim hamile kalırsan farklı regl olcaksan farklı oluyomuş galiba falan.elle dokununca eline sertlik bi duvar gibi bişiy geliyomuş bazen rahim aşağı iniyomuş yada boşluk oluyomuş.
daha önce duyanınız var mı böyle bişi? köylerde önceden ebeler böle anlıyomuş hamile olanları diye yazmışlardı.
ayıptır sölemesi eşim dün, orda bi gariplik var çok dar dedi yol kısalmış gibi sanki bi sertliğe çarpıyorum dedi anlamadım:kedi:

slmkızlar nasılsınız merviş hayırlı olsun 2. kez teyze oluyomuşsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
pınardan haber alan var mı kızlar
seher nerdesin canım
gülsüm günaydın

şeymacım ebeler elle muayene ettiğinde rahim boynuna çarpmadığı zaman parmak hamile olma ihtimali var rahim kendini yukarı çekiyo bebek tutunsun diye ama fazlada kurcalama bende de öyle anlamıştım parmağıma bişe gelmemişti boşluk vardı inş.hamişsindir canım

h.b. canım, nasılsın
iyiyim canım yaaa gün sayıyorum gelmeyesice güne sen nasılsın?
canım ben ilk kez senden duydum da topikte de böyle bi şey hatırlamıyorum kiyerimseniben

slmkızlar nasılsınız merviş hayırlı olsun 2. kez teyze oluyomuşsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
pınardan haber alan var mı kızlar
seher nerdesin canım
gülsüm günaydın
sinemcim nabeeeeer:1hug:
biri gülsüm mü dedi ne dedikaydirigubbakcemile

ay bende duymuştum elle muayene olayını daha sertleştiğini ama biz anlamayız gülüm ya baksakta

seher pınarın cebi var mı sende

bu durumda ben de tam tersi eşim sert bişiye çarpıyorum dedi o zmaan regl olmam yakın mı yani :gitme: daha önce hiç böle bişi olmamıştı halbukimafoldumben

herkese günaydınlar
pınarın rabbim yar ve yardımcısı olsun.sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alır inşallah.
merve 2 hayırlı uğurlu olsun canım 2. teyzeliğin.
şeyma ve yasemin dilerim hamiş haberlerinizi alacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…