günaydın canlarım....
günaydınn yasemincim ağrıların nası şeyma seninde nasıl oldunuz
günaydınn yasemincim ağrıların nası şeyma seninde nasıl oldunuz
günaydın hoşgeldin yasemiiiinciiim, mervecim cicileri öreriz yaaaa ben doguruyum))
hoşbulduk canım....sen doğur cici kolay bak bir sürü teyzesi var herbirimiz bir parça örse bayagı bişey olur :)):hulya:
anladım mervecim yaaa, bi haber alsaydık...
semasuu hoşgeldin canım
iyiyim canım yaaa gün sayıyorum gelmeyesice güneh.b. canım, nasılsın
canım ben ilk kez senden duydum da topikte de böyle bi şey hatırlamıyorum kiyerimsenibenyyaa bi bişiy sorcam kızlar
bi topicte görmüştüm ama hatırlayamadım nerdeydi
vajina ve rahim hamile kalırsan farklı regl olcaksan farklı oluyomuş galiba falan.elle dokununca eline sertlik bi duvar gibi bişiy geliyomuş bazen rahim aşağı iniyomuş yada boşluk oluyomuş.
daha önce duyanınız var mı böyle bişi? köylerde önceden ebeler böle anlıyomuş hamile olanları diye yazmışlardı.
ayıptır sölemesi eşim dün, orda bi gariplik var çok dar dedi yol kısalmış gibi sanki bi sertliğe çarpıyorum dedi anlamadım:kedi:
sinemcim nabeeeeer:1hug:slmkızlar nasılsınız merviş hayırlı olsun 2. kez teyze oluyomuşsun canım allah kucağına almayı nasip etsin
pınardan haber alan var mı kızlar
seher nerdesin canım
gülsüm günaydın
iyiyim canım yaaa gün sayıyorum gelmeyesice günesen nasılsın?
şeymacım ebeler elle muayene ettiğinde rahim boynuna çarpmadığı zaman parmak hamile olma ihtimali var rahim kendini yukarı çekiyo bebek tutunsun diye ama fazlada kurcalama bende de öyle anlamıştım parmağıma bişe gelmemişti boşluk vardı inş.hamişsindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?