İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya maşallah sıra sende badegülde günleriniz yakın hadi bakalım mervişim allah olmayanlarada nasip etsin hayırlısıyla

ya maşallah sıra sende badegülde günleriniz yakın hadi bakalım mervişim allah olmayanlarada nasip etsin hayırlısıyla

amin cnmm inşallahhhh sağlıkla herkese nasip etsin..herhalde badegül ile aynı zamana denk gelcez aynı gün bile olabilirkaydirigubbakcemile3 bende bu hastanede doğum yapıcam benim kızçeyide koyarlar ayyy inşallahhhh

Günaydın kızlar topicimizin ela mervesini gördüm maşallah Allah nazarlardan korusun yüzünü nasıl da ekşitmiş cnm ya Allah analı babalı sağlık ve huzurrla büyümesini nasip etsin . Darısı badegül ve merve ye sonra bana ve diğer arkadaşlarıma inşallah..

diş çıkarıyo olamaz demi seher sonuçta 5 aylık olmuş yerleri kaşınmaya başlamış olabilir mi benim yeğenimin erken başlamıştı

diş çıkıyo asiye hemde 2 tane bırden bende ona bağlıyom hep ama kafayın yıcem az kaldı

GÜNAYDINLARRRR OYNAK BEYıNıZ GELDı.
PINARIMIZI TEBRıK EDıYORUM RABBıM ANALI BABALI SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSıN.DARISI OLMAYANLARA ıNŞALLAH.
SEHER KIZ SENı ÇILDIRTMAYA KARAR VERMıŞ.kaydirigubbakcemile3

amiiiiiinnn ciciii oynakk beyii. nasılsın iyi misin lülülülülülü

yok kız nerde yardıma gelcek benımde her yerım ağrıyo dıye suzlanıyo bıde anemde kızıyo bana gel ben bakarım dıyo ama yenı geldım malum zor anlıyacağın işim 7-24 selen le uğrasıyoz anlıyacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…