İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar ben kaçtım mutfağa girmem lazım babamız gelmek üzere ona iyi bakalım da 2 gün sonra yüzümüz olsun oda bize baksın demi herkeze iyi akşamlar

slm canlarım iyi akşamlar şebooo badegül nasılsınız bade kocaman olmuş oğlumuz maşallah canım
bende kaçtım kızlar öpüldünüzzzzzzzzzz

oh pınarcığımın evladı dünyaya gelmiş çok sevindim. gözünüz aydın pınarcııııımm. allah analı babalı büyütsün sağlık sihhat afiyet uzun ömür versin. şans versin aşk versin para versin herşeyi versin be ya.

anam pınar doğurmuş ben habersizim Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım benim çok sevindim darısı başımıza inşallah

kızlar geçmişi okuyamadım..çok yazmışsınız...ela merve gelmiş sağlıkla...hoşgelmiş bu dünyaya...pınarcım canım çooook tebrik ederim...allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım...
biz bildiğiniz gibi..kuzey paşayla uğraşıyoz...2 gecedir erken uyuyo ama bu gece biraz arıza çıkarcak sanki...neyse teyzelerini kocaman öpüyo kuzey paşa...muuuuuuuuccckkk..

günaydın kızlar batadır site bende açılmıyordu özledim sizi doğuranlara geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik dilerim allahım bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen herkeze umudutlarınız hiç bitmesin allahım karnınızı boş bırakmasın diyorum bizde büyüdük emekliyoruz 5 aylık olduk hala anne sütü emiyoruz sadece kilomuz 8500 boyumuz 66 cm oldu ayımıza göre öndeyiz hemde çok maşallah deyin maviş gözlü sarışın bir tosunum var ama ben resim koyamıyorum sayfa görüntülenemiyor diyo face varım ekleyin beni seviyorum sizi sabah görüşürüz herkeze hayırlı günler

canımm kocaman olmuş kız mehmet cannımız maşallahhhhh

günaydın kızlar aslım maşallah meleğin kocaman olmuş allah nazardan saklasın
nasılsınız canlarım ben iyiyim uykum var sadece bugün çarşambaaa haftanın ortası
pınardan haber alan var mı sinem resim çekmiş mi minik merviş elanın

gunaydın kızlar bu gunde bız erkencıyız hem seloş kahvaltısını bıle ettı :))
aslıcım maşallah mehmet cana

ay maşallaaaaaah nasıl yumuk yumuk yaaa, allah bağışlasın pınarcım, çoook geçmiş olsun tekrar tekrar.
aslımın da kuzusu kocaman olmuş, maşallah ona da...

ve herkese günaydınlar kızlar, her sabah bugün cuma diye uyanıyorum yaaa haftasonuna bi gelseydik, ölüyorum uykusuzluktan...sincap mincap arama bitti vala ovulasyon testi de yapmadım, yorulduk ayol dinlenmedeyiz)

selam kızlar nasılsınız
ya benim regle iki gün var test yapsam belli olurmu acayip merak ediyorum
cnm yok yapma varsa bile çıkmayabiliyor erken daha
aslıcım cnm darısı başımıza cidden kocaman olmuşşş bebeğinnn
kaydirigubbakcemile3 uykusuzzz her geceeeee yorgun ölesiyeeeeeee şarkısı geldi aklımaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…