bencede canımmm arkandayım sezeryan konusunda hatta önünde bile olabilirim:hulya: aralık kaçına verdi hemen hemen
normalde 3 ocakta 40 hafta doluyordu 39. hafta lalım dedi ama daha konuşuruz zaman var dedi
kızlar ben kaçtım mutfağa girmem lazım babamız gelmek üzere ona iyi bakalım da 2 gün sonra yüzümüz olsun oda bize baksın demi herkeze iyi akşamlar
günaydın kızlar batadır site bende açılmıyordu özledim sizi doğuranlara geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik dilerim allahım bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen herkeze umudutlarınız hiç bitmesin allahım karnınızı boş bırakmasın diyorum bizde büyüdük emekliyoruz 5 aylık olduk hala anne sütü emiyoruz sadece kilomuz 8500 boyumuz 66 cm oldu ayımıza göre öndeyiz hemde çok maşallah deyin maviş gözlü sarışın bir tosunum var ama ben resim koyamıyorum sayfa görüntülenemiyor diyo face varım ekleyin beni seviyorum sizi sabah görüşürüz herkeze hayırlı günler
cnm yok yapma varsa bile çıkmayabiliyor erken dahaselam kızlar nasılsınız
ya benim regle iki gün var test yapsam belli olurmu acayip merak ediyorum
aslıcım cnm darısı başımıza cidden kocaman olmuşşş bebeğinnngünaydın kızlar batadır site bende açılmıyordu özledim sizi doğuranlara geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün hamişlerimize sağlıklı bir hamilelik dilerim allahım bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin bekleyen herkeze umudutlarınız hiç bitmesin allahım karnınızı boş bırakmasın diyorum bizde büyüdük emekliyoruz 5 aylık olduk hala anne sütü emiyoruz sadece kilomuz 8500 boyumuz 66 cm oldu ayımıza göre öndeyiz hemde çok maşallah deyin maviş gözlü sarışın bir tosunum var ama ben resim koyamıyorum sayfa görüntülenemiyor diyo face varım ekleyin beni seviyorum sizi sabah görüşürüz herkeze hayırlı günler
kaydirigubbakcemile3 uykusuzzz her geceeeee yorgun ölesiyeeeeeee şarkısı geldi aklımaa :lepi:ay maşallaaaaaah nasıl yumuk yumuk yaaa, allah bağışlasın pınarcım, çoook geçmiş olsun tekrar tekrar.
aslımın da kuzusu kocaman olmuş, maşallah ona da...
ve herkese günaydınlar kızlar, her sabah bugün cuma diye uyanıyorum yaaa haftasonuna bi gelseydik, ölüyorum uykusuzluktan...sincap mincap arama bitti vala ovulasyon testi de yapmadım, yorulduk ayol dinlenmedeyiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?