İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim allah yardımcın olsun, uslanacak da bu dönem de böyle geçecek yani... mervecim rahel emelle konusunca selam söyle, haber et bize de ...

konuştum emelciklee cuma kanaması olmuş gene hemen doktora gitmişler 3boyutluya girmiş busefer başka yerde kanaması olmuş ama sorun yok demiş doktor yatacaksın bolca merdiven falan çıkmıcaksın demiş dünde kendi doktoruna gitmiş herşey yolundaymış çok şükür

selam kızlar nasılsınz...pınarcım kavusmus prensesıne nasıl saglık durumları varmı bı haber...

bugün bitmezzz cansu haoş geldin aramıza ben sinem
merve bizden de slm söleseydin
seherrr selenin çok uğraştırıyooo seni allah kolaylık versin canım
asiş gülsüm ayşee nasıl gidiyooo
nazmiyee nasılsın canım

ıyıyım canım benım ecrın hanım la ugrasıyoruz iş ev arasında mekık dokuyomm sen nasılsın

mervecim aleykum selam canım, maşallah emele inşallah herşey güzel olacak...
nazers hoşgeldin canım...

cansucum biter tabi bugün de noldu ki canım??

zeytin sinemim iyiyim canım yaaa yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın canım?

emelcim dinlensin bol bol inşallah değecek yaşadıklarına bebekleri sıkı tutunacak ona
Beyzayı bende merak ediyorum sesi çıkmıyo ya nasıl acep
nazmiş hoşgeldin cnm nasılsın
Selen valla benim yeğenimde yengeme kök söktürdü sürekli ağladı yemedi baya zorlandılar onlarda şurup vermiş doktor o biraz hafifletmiş ağrı kesici

kızlar beyzoşş msndeydii dio ki müdürlerle konuşup işten ayrılcağımı sölicem diyor çok yoğunmuş oyüzden gelemiyormuş

hosbuldumm canlarım
iyiyim asiyecım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamılelık nasıl fındık kurdu hersey yolunda degılmıı....

sehercım canım ıyı olmaya calısıyorum yazılarını okudukca kendımı goruyorum valla...bu kızlar bıze kok sokturuyoo vallahı ya

evet nazmıyecım diş kuş mahvoldum resmen mama yemıyo yese kusuyo doktora göturdum bişi çıkmadı valla delırcem yanı gunduz bışı yok ama gece gözler kapalı mıkır mkır sabah 6 da yattım dun 8 de kalktık akşamda yat kal yaptım hebıre sallayınca susuyo ama sallayana kadar yıkıyo ortalığı tepeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…