aferim kız sana helal azmine hayranımmmmmmmm tam bu topikliksinnn bir numaralıı inatçımm:lepi:inşallah büyümüştür de bu ay yakalar sincabını, ben zaten yakaladıgım için kendime dua etmiyorum:roflol::roflol:
günaydın canlarım....bu ay bol hamişli bir ay olacağa benziyor :)
aferim kız sana helal azmine hayranımmmmmmmm tam bu topikliksinnn bir numaralıı inatçımm:lepi:
banada öle geliyor çıkarcaz buay hamiş:kedi:
hiiii o senin inatçılıgın şekerimkaydirigubbakcemile5 anacım adetime 1 hafta kala ben kesin hamişim, bunu böyle bilinvereliniortak
yasemincim hoşgeldin canımcım günaydın, bu ay inşallah patlama olacak, nedeeeee, çünkü ekim ayındayız:roflol::roflol: preeseed topiğinde biri demiş, doğru valla, ekimde ekilcek temmuzda biçilcek bizim sincaplar:roflol::roflol:
hiiii o senin inatçılıgın şekerimkaydirigubbakcemile5 anacım adetime 1 hafta kala ben kesin hamişim, bunu böyle bilinvereliniortak
yasemincim hoşgeldin canımcım günaydın, bu ay inşallah patlama olacak, nedeeeee, çünkü ekim ayındayız:roflol::roflol: preeseed topiğinde biri demiş, doğru valla, ekimde ekilcek temmuzda biçilcek bizim sincaplar:roflol::roflol:
gülsümmmmmmmm nasılmış yumuşşlarrr
hadı bakam gelsın bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?