İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum
semacım gelmez inş. kırmızılar

günaydın canlaaaarım, oynaşım geç gelecek bugün, yumoşlarına baktırmaya gidecekti,ondan önce ben söyleyim

gunaydın ayşem mervecım hadı bakalım buyumuşmu yumoşları oynakbeyımızın

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Oynak beyimiz inşallah yumoşları büyümüş gelir
Mervecim(nicole) aramıza dönmeni bekliyos zati
semacım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş gelir

inşallah büyümüştür de bu ay yakalar sincabını, ben zaten yakaladıgım için kendime dua etmiyorum:roflol::roflol:

inşallah büyümüştür de bu ay yakalar sincabını, ben zaten yakaladıgım için kendime dua etmiyorum:roflol::roflol:
aferim kız sana helal azmine hayranımmmmmmmm tam bu topikliksinnn bir numaralıı inatçımm:lepi:
günaydın canlarım....bu ay bol hamişli bir ay olacağa benziyor :)

banada öle geliyor çıkarcaz buay hamiş:kedi:

aferim kız sana helal azmine hayranımmmmmmmm tam bu topikliksinnn bir numaralıı inatçımm:lepi:

banada öle geliyor çıkarcaz buay hamiş:kedi:

hiiii o senin inatçılıgın şekerimkaydirigubbakcemile5 anacım adetime 1 hafta kala ben kesin hamişim, bunu böyle bilinvereliniortak

yasemincim hoşgeldin canımcım günaydın, bu ay inşallah patlama olacak, nedeeeee, çünkü ekim ayındayız:roflol::roflol: preeseed topiğinde biri demiş, doğru valla, ekimde ekilcek temmuzda biçilcek bizim sincaplar:roflol::roflol:

sırnaşık şey bayıldımm bu lafaa süpeeeeeeerrrrrrhihoyyythihoyyyt

ayyy süpeerrr demiişş tuttum ben bunu vallaa. :lepi: eveeett oynak beyiniz büyümüş yumuşla ve çatlatma iğnesinide olmuş şekilde dimdik sapa sağlam karşınızdaaa.:lepi: rabbime ne kadar şükretsem azdır.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

ben zaten sizi hamile yaptım hayırlı evlat olması için dua ettim farkettiysenizyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…