İnatla bir gün ANNE olacağım !

yasemin kız içinde kalmasın yap olmazsa sonra gene yaparsın erken biraz çünkü
Ben bayramlık falan hiç bakmadım giyiyorum hamile bluzu dolanıyorum

ya anacım sız gıyın dolanın hamilesiniz bende öyleydım bişi bakmıyodum ama doğurdum ben malum bakalım bız artıkın ama bıde tam karar verebılsem canım ailemi izleyen varmı orda melıhanın elbıseleri hoşuma gıdıyo altına bot guzel olur gıbı geldı hatta akşam geldı bu aklıma fılmı ızleyınce

yasemın nşallah bebeğin senledir canım benımde ayın 9 da gelmesi lazım-tatlicadiarzu-

asişim siz hamişsiniz anacım bakmayın zaten, 3 ay sonra nerde giyceniz aldıklarınızı, gerçi ben de bu gidişle her ay kilo aldıgım için giyemeyeğim pantolonlarımı 2007de nişanlandıgımızda üstüm 34 dü alt 36, şimdi üst 38 altım 40 beden((

yaz öle git anacım dicektim ama acilse işin gelince yazarsn

ben yanıma not edim die düşünmüştüm ama dur yazıım adetin 1. günü 36,6
sonra düştü adetim 05.10.2009 bitti ogün ölçtüm 36,4 bugünde 36,4 canım
bunlar sabah kalkınca ve ağızdan ölçülmüş değerler

anacım ben doğumdan oncede ust 38 alt 38-40 tı şimdide ust 38 alt 38-40 bişi farketmedıkı bende hala zayıflıcam dıye yırtınıyom orsaıda ayrı

ben vermeye başlamışım kızlar kiloyu 56 dan 53 e düşmüşüm ama göbeğim erimio onuda yasmin yasminden sonra klomen ve hormon ilacına bağlıom olabilirmi sizce

tamam cnm devamm ozaman ölçümee daha bişi yok sende yanınada not et sen ben bugün herşeyi yalnış anlıyorum hay allah banakaydirigubbakcemile3

anacım ben dügünde 50 iken şimdi 58( bi de işyerinde hep kumas pantolon giyiyoruz, o kıcımdan gecmiyo valla, kışlık eteklerimi çıkardım denemeye korkuyorum( aman neyse ne de esracım evet canım klomen kilo aldırıyomus...

haklısın ayşeciğim taö çalışmamaıştık :)) gelmesi süpriz olacak bize :))

zaten yasminin şişlik yaptığı kesin hormon ilacı da yapıo ondandır bu ay ikiside yok kestim

pınarın bebeği çok tatlı...allah onu anne ve babasına bağışlasın...darısı tüm isteyenlere ve bana olsun inşallah :)))

bilmem seher aniden oldu hatta deprem oluo sandım kafamı kaldırıp lambaya baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…