İnatla bir gün ANNE olacağım !

aldım test evde duruyor...9 u sabahta olmazsam yapacağım :))))
cuma mübarek gün bencede yap gitsin :lepi:
kızlar beynim sarsılıo biri sanki tutuo kafamı sallıo
genelde tansiyon düşünce oluyor esra ama gözüm kararmıyor demişin ozaman sen birine sinirlendin ben sinirlenincede öle olurumkaydirigubbakcemile3
cokacimcoook bu aralar bende çok boğarsağım ayşe....çıldırmış gibiyim delikafadulden

yiyiiin gariiii aman can boğazdan gelirrkaydirigubbakcemile5

cokacimcoook bu aralar bende çok boğarsağım ayşe....çıldırmış gibiyim delikafadulden
al bi tane daha benden, allah sonumuzu hayretsin, ben boşken böyleyim bi de döl tutunca nice olur halim:roflol::roflol:

bilmem seher aniden oldu hatta deprem oluo sandım kafamı kaldırıp lambaya baktım
yemek dedik ya acıkmış olmayasın canım? geçmiş olsun...

yok soğumaya başladı canım

bizim burası ilginçtir iki gündür ısınmaya başladı havalarda bir garip ondanda olur hayatım sen dikkat et kendine vitamin falan al bi ara yemek yiyemiyodun ya ondan belkide halsiz kaldın iyi bak kendine opuyorumnanaktan

kızlar benim az işim var uğrayamazsam görüşürük iyi akşamlar size.
Yasemin inşallah olmazsında bebeğin seninledir topic şenlenir cnm

Kızlar ıyı akŞamlar yasemın ınŞ. MeleĞın gÖbÜŞÜndedır canım
mervıŞ ıyı akŞamlar canım
kızlar gırmıŞler bır senı gÖrÜyorum ben 70 kıloya dÜŞmÜŞÜm kızlar klomen kılo aldırıyooooo
76 dan 70 e dÜŞtÜm :)))

ayyy pınarın kuzusu ne güzel yaaaaaaa...allah anasına babasına bağışlasın...
benim kocişte akşamdan beri bozulan pc ye format atıyo..olcak galiba..yeniden aranıza döncem inşallah..çok özledim valla hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…