ben zaten sizi hamile yaptım hayırlı evlat olması için dua ettim farkettiysenizyerimseniben
günaydın arkadaşlar, nasılsınız
oynaşııııım hayırlı olsun canım, şimdi bak benim ovulasyon geçen hafta bugün başlamıştı, aramızda birer hafta olarak dogurcaz sıpalarımızı, ben kesin hamileyim inşallah sen de bu ay:CüvCüv:
yasemini de alırız aramıza:roflol::roflol:
griple mücadele ediyorum canım çok kötüyüm ya senağlamagünaydınn ne var ne yoookk yerimseniben
Allah iyilik versin canım :Saruboceq:günaydın canım çok şükür şahsen ben iyiym seni sormalı?
canım gülsümcüm oynak beyimiz yumoşlar büyümüş çatlaması için iğnesi vurulmuş Allah ım hayırlısı ile bebeğe çevirme imkanı versin inşallah cnm
opuyorumnanaktan canıııımmmmmm saol çok saolŞenizben zaten sizi hamile yaptım hayırlı evlat olması için dua ettim farkettiysenizyerimseniben
günaydın kızlar hoşgeldinizgünaydın canım çok şükür şahsen ben iyiym seni sormalı?
anammm herkes hamiş olsun beni de onlar çeksin inşallahinşallah zaten ikimiz hamişsek yasemin kolay çekeriz iki kolundan alırız bu tarafa. :roflol:
semacım geçmiş olsun cnm ilaç falan alıyo musun yarın test yapacan sanırım ona göre kendine dikkat et cnm benim hamileysen ilaç içmek iyi değil biliyosun
Kız gülsüm valla bol bol dua ediyoruz seher ve merveyle topic hamile topiği olsun diye inşallah kabuıl olcek....
semacım geçmiş olsun cnm ilaç falan alıyo musun yarın test yapacan sanırım ona göre kendine dikkat et cnm benim hamileysen ilaç içmek iyi değil biliyosunQUOTE]
canım teşekkür ederim
ilaç almıyorum ıhlamur , ballı süt filan içiyorum. bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum. ama grip yapıştı yakama bırakmıyor beni kaydirigubbakcemile3
hani bu sanem , ceren, feyza nerdeee
sağolasın canımmmmm geçer inş bu grip beni perişan ettisemacıııım sana da geçmiş olsun adetin bugün mü? test mi yapcan?ayh yaa inşallah bebişin seninledir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?