İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız verebilsek puan vercezde bidaha yapamıyoruz ki anacım bide ateş topiğinde sincap diye biri var onu demiyon dimi belkide onu çağırıyorlardır:jeyyar:

:roflol::roflol: allahım bu yavru kurt beni gülmekten öldürecek.güldürme beni benim moralim bozukk. dur ben üzülme moduna gireyim. :a015: :çok üzgünüm: mafoldumben senağlama :roflol:

ne biliyim belki de üye sincabı diyolar dur bi da bakıyım)) yasemincim inşallah gelmeyecek kırmızın da burdan haber vercen bize:)) inşallah

ne biliyim belki de üye sincabı diyolar dur bi da bakıyım)) yasemincim inşallah gelmeyecek kırmızın da burdan haber vercen bize:)) inşallah

hani hamişsin ya saflaşmışta olabilirsin aklının beben almıştır.. buarada ayşe hep kızın olcak gibi geliyor bana enazından 4 taneden birincisi kız kaydirigubbakcemile3 içime öle doğuo.. ama sen bakma bana tersi çıkıyor bir bakıyorsun dördüde erkekkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: allahım bu yavru kurt beni gülmekten öldürecek.güldürme beni benim moralim bozukk. dur ben üzülme moduna gireyim. :a015: :çok üzgünüm: mafoldumben senağlama :roflol:

ovulasyonda moralim bozuk diye bişey yokklava:, o zavallı sperm yumurta arıycak sen de yok benim moralim bozuk!!! olmaz ööle, mutlu ol ki sperm de yumurtanı mutlu görsün de selam verip geçmesin:roflol:

semacığım bende yarın yapacağım gelmezse tabi kırmızılar :)))

inşallah çifter çifter göreliiiiim çizgileriiiiiiiiiii oh ohhhihoyyyt kızlar bende yemeğe kaçar menüde tam gazlık menü ama napalım kaydirigubbakcemile3 hiç gaz yok ya bendeee

gülsümm evet ovulasyon zamanı mutlu olcan ki yumuşlarda moda girsinn oynak beyim aa biz mi öğretcez sanaaaa:mymeka:

evet yaaa gebelikten saflaştım sanırım:CüvCüv: ayyy 4 olsun da hepsi erkek olsun, ben yeter ki sağlıklıca doğuruyum bebelerimi, hayırlısı solun güzel hamiş, agzından bal damlıyokaydirigubbakcemile3

inşallah çifter çifter göreliiiiim çizgileriiiiiiiiiii oh ohhhihoyyyt kızlar bende yemeğe kaçar menüde tam gazlık menü ama napalım kaydirigubbakcemile3 hiç gaz yok ya bendeee

ben de yemege cıkıyorum herkese afiyet olsun, mervecim yaaa benim de cok gazım var, hamişlikten değil mi:uhm:

ovulasyonda moralim bozuk diye bişey yokklava:, o zavallı sperm yumurta arıycak sen de yok benim moralim bozuk!!! olmaz ööle, mutlu ol ki sperm de yumurtanı mutlu görsün de selam verip geçmesin:roflol:

gülsümm evet ovulasyon zamanı mutlu olcan ki yumuşlarda moda girsinn oynak beyim aa biz mi öğretcez sanaaaa:mymeka:

peküüüüüüüü :kedi::kedi::asigim:

sorma canım eşim işinden ayrılmayı düşünüyo.ama hak vermiyorumda değil.en doğrusunu rabbim bilir.allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.

ay üzüldüm canım yaa...iş önemli ama nerde mutlu olacaksa orda çalışsın...rabbim tez zamanda hayırlı bir iş versin eşine hayırlı kazancı olan ....

bende çıkıyorum kızlar..çarşıda işlerim var onları halledeyim hafta sonu yetişmiyor hepsi...görüşürüz kızlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…