kızlar bi baktım oylamalara,bizim topikten en son 80 gün önce feyza oynamış beni, aşkolsunklava:
ayrıca tesadüf ateş ölçme topiğine bi baktım orda da bebeğe sincap demeye başlamış bi kaç üye, benim sincap halka maloldu:roflol::roflol: emrem de bize özel sanıyo:roflol:
kızlar bi baktım oylamalara,bizim topikten en son 80 gün önce feyza oynamış beni, aşkolsunklava:
ayrıca tesadüf ateş ölçme topiğine bi baktım orda da bebeğe sincap demeye başlamış bi kaç üye, benim sincap halka maloldu:roflol::roflol: emrem de bize özel sanıyo:roflol:
semacığım bende yarın yapacağım gelmezse tabi kırmızılar :)))
ne biliyim belki de üye sincabı diyolar dur bi da bakıyım)) yasemincim inşallah gelmeyecek kırmızın da burdan haber vercen bize:)) inşallah
:roflol::roflol: allahım bu yavru kurt beni gülmekten öldürecek.güldürme beni benim moralim bozukk. dur ben üzülme moduna gireyim. :a015: :çok üzgünüm: mafoldumben senağlama :roflol:
semacığım bende yarın yapacağım gelmezse tabi kırmızılar :)))
gülsüm neden moralin bozuk canım benim ...
evet yaaa gebelikten saflaştım sanırım:CüvCüv: ayyy 4 olsun da hepsi erkek olsun, ben yeter ki sağlıklıca doğuruyum bebelerimi, hayırlısı solun güzel hamiş, agzından bal damlıyokaydirigubbakcemile3hani hamişsin ya saflaşmışta olabilirsin aklının beben almıştır.. buarada ayşe hep kızın olcak gibi geliyor bana enazından 4 taneden birincisi kız kaydirigubbakcemile3 içime öle doğuo.. ama sen bakma bana tersi çıkıyor bir bakıyorsun dördüde erkekkaydirigubbakcemile3
inşallah çifter çifter göreliiiiim çizgileriiiiiiiiiii oh ohhhihoyyyt kızlar bende yemeğe kaçar menüde tam gazlık menü ama napalım kaydirigubbakcemile3 hiç gaz yok ya bendeee
ovulasyonda moralim bozuk diye bişey yokklava:, o zavallı sperm yumurta arıycak sen de yok benim moralim bozuk!!! olmaz ööle, mutlu ol ki sperm de yumurtanı mutlu görsün de selam verip geçmesin:roflol:
gülsümm evet ovulasyon zamanı mutlu olcan ki yumuşlarda moda girsinn oynak beyim aa biz mi öğretcez sanaaaa:mymeka:
sorma canım eşim işinden ayrılmayı düşünüyo.ama hak vermiyorumda değil.en doğrusunu rabbim bilir.allahım hakkında hayırlısını nasip etsin.
ay üzüldüm canım yaa...iş önemli ama nerde mutlu olacaksa orda çalışsın...rabbim tez zamanda hayırlı bir iş versin eşine hayırlı kazancı olan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?